- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Dedigim gibi annem ilk evliligimde benden habersiz polis cagirmis evime, eski esimle karakolluk oldum durduk yere.. polis olan akrablarini aramis, beni rezil rusva ettiler, birde bu yetmezmis gibi beni almalari icin babam akrabalarini gonderdi evime kadar, benden habersiz, bu ne rezillikti dusunmek bile istemiyorum.. benim ne cektigim umurlarinda bile degil.. mesela gecen gun eve misafir geldi, annem diyorki simdikiler evleniyor iki ay sonra hopp bosaniyor.. anne sus dedim, konusma dedim.. ya kadin demiyorki benim kizimda bosandi, ben bu lafi nasil soylerim demiyor..off çok sıkıntılı annen çok. ama gerçekten büyük konuşuyo. milletin arkasından atıp tutuyo ama kendi başına her an herşey gelebilir. hep görüyoruz tek mesaj tek konuşma bi günde evliliği bitirebilir. ablana kıyamam ben ya keşke çocuğunu geri alabilse. annen bu yaptığının hesabını nasıl ödeceyek acaba. neyse canım sen bak "konuşmadan olmaz" demişsin ya deme öyle. konuşturmaya çalışır sonra. asla çocuklu insanla olmaz konusunu dahi açma de. ve aynen insanlar 3-4. evlilik yapıp gayet düğün yapıyorlar. sen aileni boşver. şimdiki konuştuğunla anlaşabiliyo musun vs ona odaklan. ve gerçekten işe gir. tüm gün evde daralırsın. para kazanmak önemli bu devirde
Evet simdiki iliskim ufak tefek tartismalar olsada duzgun ilerliyor, ki adam beni ben oldugum icin sevdi, gecmisimi yadirgamadan.. evde daraliyorum zaten, sabaha kadar aci cektim, uyuyamadim, kimsenin bana bunlari yasatmaya hakki yok...