çok özeniyorum ilk aşkı ile evlenenlere benim üniversite arkadaşlarım hep öyle evlendi ::
hep melankolik mi takıldım diyorsun.mesela 4 sene kaldığım yurdun internet sitesine girdim anılarım depreşti tadını çıkarmak varken o hayatın ben aşk peşinde koştum hep arabeks bi aşk dünyam oldu bir türlü aradığımı bulamadım :/ hatam burda işte artık aramayı bıraktım kaderim yalnızlıkmış
Cnm.soylediklerin de haklisin.ama,burada tecrube diyip gecmekte dogru degil.yanlis yapmissin,ama bunlarin farkina varip duzeltmekte cok guzel..zararin neresinden donersen kardir.demek daha dogru....Kendine haksızlık ediyorsun... Tecrübe diyip geçiceksin.. Kim temiz kalmış ki bu devirde? herkesin hatası vardır. Günahlar sadece kadına yazılmaz... Allahın tarafında herkez eşit... Şu Namus vb... Konularada çok kızıyorum.. Erkek yapar laf olmaz kadın yapar hem millet ezer hemde insan kendini cezalandırır...Aşın bunları... Kadının düşmanı kadın!!! Erkek Çocuğu olunca kız arkadaşı varsa aslanım,koçum Kızın varsa O....pu mu olacan.! Çok cahil bir Ülkeyiz... Analar Size Sesleniyorum Oğlunuzun Yaptığı İle Gururlandığınız şeyleri Kızınızda Yapınca Gururlanın... Kız Çocuklarını Ezip Erkek çocuklarını baş tacı etmekten Vazgeçin.... Cahil Yobaz insanlardan Nefret.Ediyorum!!!!
Konuyu Dine Bağladık Ozaman Kadın Yaptığı hata yüzünden Küçük Görülüyorsa Neden Erkek de Görülmüyor? Dinimizde Günahlar Kadına ve erkeğe eşit kılınmış.! Benim demek istediğim şu Kadınlara bu konuda yapılan baskı erkeklere neden yapılmıyor? Erkek Yapar eder Kız.Yapamaz...Erkekte Yapamaz Kızda Yapamaz... Allah Affedicidir Tövbe eden kulunu Affeder...Allahın büyüklüğü bizim aklımız almayacak kadar Yücedir...Cnm.soylediklerin de haklisin.ama,burada tecrube diyip gecmekte dogru degil.yanlis yapmissin,ama bunlarin farkina varip duzeltmekte cok guzel..zararin neresinden donersen kardir.demek daha dogru....
Yoksa allah zinada kadin ve erkek esittir diyor...bizim orf ve adetlerimiz dinin onune gecmis olasada biz dogru yoldan ayrilmamaliyiz...erkekler yapiyor diye bizde mi yapalimmm.o kisinin ayibi...yoksa bin erkek yapsin bir kadin yapsin ..kadin o...u...erkek yine erkek..bu toplumun deger yargisi.allahin degil...
Bu arkadasimizdan birders almaliyiz.utanacak,pisman olacak seyleri yapmamaliyiz..ama burada yaptigini soyluyor.onuda kinamak yerine yol gostermeliyiz.tecrube diyemeyiz.neyin tecrubesi....bunu dogru bulmadim arkadasim.
Din kotu bir seymi de dine baglayinca bazi insanlar bak yine konu oraya geldi diyor.bunu anlamis degilim....konu tamda onokta da..ne diyimm.aferin iyi tecrube yapmissin mi diyeyimmm..Konuyu Dine Bağladık Ozaman Kadın Yaptığı hata yüzünden Küçük Görülüyorsa Neden Erkek de Görülmüyor? Dinimizde Günahlar Kadına ve erkeğe eşit kılınmış.! Benim demek istediğim şu Kadınlara bu konuda yapılan baskı erkeklere neden yapılmıyor? Erkek Yapar eder Kız.Yapamaz...Erkekte Yapamaz Kızda Yapamaz... Allah Affedicidir Tövbe eden kulunu Affeder...Allahın büyüklüğü bizim aklımız almayacak kadar Yücedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?