Psikolojımın bozulmasına ramak kala

Kiz cocuguna ataerkil zihinyet tarafından biçilen rol uysal, söz dinleyen, kan kussa kızılcık şerbeti ictim diyen, hizmetkâr vb. pasif roller.

Uc ayda bosandim diyorsunuz burada neler görüyoruz kadinlar göz yumuyor, susuyor, şiddet görüyor. Siz ezilmeye gelen bir tip degilsiniz gibi bir algı uyandi bende.

O sebeple ailenizle ayni pencereden bakmıyorsunuz dünyaya, catisma kaçınılmaz.

En iyisi bildiginiz yoldan gidip söylediklerinin uzerinde pek durmamak.
Ewvt baya iyi çözümlediniz öyle yapuyorum ama yaparkende yıpranıyorum

Siz zaten düzeninizi kurmuşsunuz, işiniz gücünüz var. Sizi bu kadar düşünmelerine gerek yok. Aynen devam edin,mesafenizi ayarlamışsınız zaten

Siz zaten düzeninizi kurmuşsunuz, işiniz gücünüz var. Sizi bu kadar düşünmelerine gerek yok. Aynen devam edin,mesafenizi ayarlamışsınız zaten
Ayarladım da bi salaklık edip yanlarına geleyim dedim gelmez olaydım yapmadıkları halareti bırakmadılar psikolojıleri bozuk

Yanlarına gelme derken ziyarete geldim hasta oldular çok üzüldüm ölceklerini düşündüm merak edip geldim

Merhaba kızlar ,1 yıl önce boşandım o günden bu güne sürekli ailemin laf sokması ısıtıp ısıtıp önüme cıkarması giyimime kuşamamıma karışmaları her yönden eleştirmeleri artık cidden cıldırcam😤😤😤İyi ki kendileriyle bir yasamıyorum ya bayramlarda yada aralarda 20 gün fln görürüm onda da bi huzur vermezler kendime göre iyi bi işim gücüm var insanlar tarafından saygı görülen mesleğim var evliliğim totalde 3 ay fln sürdü bitti gitti ama ben bunların lafından bıktım tükendim .Kendilerine cevap veriyorumda olmuyor illa kara yasa girmemi psikolojımın bozuk olmasını bekliyorlar sanırım allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin gercekten cok zor hele ki kız evlat olmak
merhaba 3 aylik evliyken neden bosandiniz.
ben de o yola gidiyirum ve aileyle aram pek.ii değil yakin hissettm o yuzden yazdm.. ben de 4 aylk evlym napacam blmiom

Ben şiddet gördüm baskıcı ve huzursuz bir insandı ,yol yakınken dön derim ,işin varsa başka bir şehir”e yerleş kendi ailende olsa sana huzur vermiyor ağza gelmeyecek laflar ediyorlar .Karşı tarafın sorunlu bir tip olmalarını bilmelerine rağmen yinede sana yükleniyorlar.Hep millet ne diyecek lafına kafaları çalıştığı için ne durumdasın bilmiyorum umarım düzelmiştir bişeyler 🙏
merhaba 3 aylik evliyken neden bosandiniz.
ben de o yola gidiyirum ve aileyle aram pek.ii değil yakin hissettm o yuzden yazdm.. ben de 4 aylk evlym napacam

Sanırım onu istiyorlar ataerkil bi aile ve cidden artık bıktım bunaldım cevaplarını veriyorum yine bıkmadan usunmadan söylüyorlar birde kötü bişey yapmışım gibi suçluyolr yok senin başına felaket geldi bilmem ne
Üffff
Allah yardımcın olsun.
Sakın onlara uyup da evleneyim diye evlenme.
Zaten mutsuzluğun kıyısından döndün kendinin kıymetimi anladın tadını cıkar hayatın

Back
X