Psikolojiniz nasıl?

çok değişken olduğunu biliyorum bir gün hüzünlü birgün neşeli canımın çok acıdığınıda biliyorum ama sabır diyorum elbet sonu güzel ve hayırlı olacak.bugünümüze şükür

ben mutsuzum bu ara ve deli gibi umutsuzum.Bazen düzelir gibi oluyor ama genelde bu halde..Niye böyleyiz yahu

süpppppppper soru.ben de biri sorsa da içimi döksem diyodum.çok korkuyorum.ağlamaklıyım sürekli.daha çok var test günüme kur an okuyarak rahatlamaya çalışıyorum.

ben henüz başlamadım hazırlık aramasındayım ama çok mutlu ve heyecanlıyım ama 3gündür ilaç içmeye başladim ve sanırım yeni yeni farkına varıyorum durumunun

süpppppppper soru.ben de biri sorsa da içimi döksem diyodum.çok korkuyorum.ağlamaklıyım sürekli.daha çok var test günüme kur an okuyarak rahatlamaya çalışıyorum.

en azından test gününü bekliyon kuzum
Ben daha yolabile çıkamadım etrafımda insanlar ama konuşup derdimi anlatacağım kimse yok birine anlatsamda söyleyeceği belli boş ver sıkma canını herşey olacağına varır içim yangın yeri sen neden bahsediyosun diye haykırasım var Bağıra bağıra ağlayasım var
Sen inancını asla yitirme bol bol filim izle uyu dua et sen rahat olursan onlar gelecek sana canım ben inanıyorum

Ben daha yolabile çıkamadım etrafımda insanlar ama konuşup derdimi anlatacağım kimse yok birine anlatsamda söyleyeceği belli boş ver sıkma canını herşey olacağına varır içim yangın yeri sen neden bahsediyosun diye haykırasım var Bağıra bağıra ağlayasım var
Sen inancını asla yitirme bol bol filim izle uyu dua et sen rahat olursan onlar gelecek sana canım ben inanıyorum

sabah kalkıyorum umutlu öylen umtsuz sonra vurdum duymaz hayırlısı diye tüm gün geziyorum

Katılıyorum ndd niye böyleyiz yahuuu ?

Bilmiyorum ki aslında böyle bir umursamaz olasım var ama azıcık bir şeyler düşünüp dertleneyim hemen geçiyor o umursamazlığım kısacık sürüyor.Acaba diyorum doktora mı gitsem,ama bir ara gittim çok ciddi görmedi kendin halledebilirsin tarzında muhabbet geçti.Ben de kendim halletcm diye gaza geldim aam fos yani bir şey halledebildiğim yok.Olduğum yerde sayıyorum..

Ben psikolojiniz nasıl yazarken kalbim ağazımdaydı yine
Perlanore bazen depresyona gireceğim diye korkmaya başlıyorum

aslında depresyona girip girmemek bizim elimizde tüp bebekteki kızların geneli sanırım değişken ruh hali yaşıyordur kolay değil yaşadıklarımız zaten sıkıntımız var birde toplum baskısı hepimize yetiyor ama güzel düşünmek lazım ben tedavi sırasında genelde rahat oluyorum ama şu 12 gün sormayın gitsin.hayat zor kolay değil ama güzel düşünüp güzel yaşamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…