- Konu Sahibi ozne_hayat
-
Bilmiyorum ki aslında böyle bir umursamaz olasım var ama azıcık bir şeyler düşünüp dertleneyim hemen geçiyor o umursamazlığımkısacık sürüyor.Acaba diyorum doktora mı gitsem,ama bir ara gittim çok ciddi görmedi kendin halledebilirsin tarzında muhabbet geçti.Ben de kendim halletcm diye gaza geldim aam fos yani bir şey halledebildiğim yok.Olduğum yerde sayıyorum..
ne ilacı başladın
sonra ilaçlara başlıycakmısınız?
Rahatlıycaksan dövelim
ben ramazana denk gelmesin diye bir ay ertelemek istedim baktım o zaman da ortasına denk geliyor yine aynı oluyor o yüzden arayıp sorucam adet olduktan sonra eğer direk tedaviye başkanıcaksa gidicem başlanmıyacaksa bir ay erteleyebilirim
28 yaşındayım 2 senelik evliyim Mart'ta doktora gittik cocuğumuz neden olmuyor diye bende hiç bsy yoktu eşimde sperm yoktu 28 yıllık hayatımda Ogün once ve Ogün sonra diye ruh Halim ikiye ayrıldı...
Ben onceden nkdr mutlu hayat dolu bı insanmışim takı doktor esınız kısır cocuğun olmaz diyene kdr..
Cok şükür iki hafta once esim amlyt oldu ve sperm çıktı..ilk tup bebek denemem olumsuz sonuçlandı
Ama olsun dondurulmus embriyolarımiz ve spermlerimiz var birgun elbet anne olurum Rabbim nasip ederse...
Ama bu 3 aydır ne ise gidesim ne evde oturasim ne gezesim var hersey sıkıyor beni zaman geçse hemen hamile kalsam istiirum ..
Sanki hamile kaldığımda hayatım mükemmel olacak gibi düşünüyorum okdr bebek fikrini hayatımın merkezi haline getirdim...
Cok şükür hayatımda hersey istediğim gibi tek eksiğim bebek ins Rabb'inde onu nasip eder...eksikliği buyuk açtığı yara derin..hamile gormek göbeğine gözümü kaçırarak bakmak bebek görünce icinin çız etmesi bunların hepsi üzüyor beni..ruh Halim iyi deil dışarıdan iyi gozuksede içten hiç iyi deil..
bugün test sonucunu aldım negatifffnasıl olabilirim mutsuz gergin kırgın sinirli Allaha şükür inançlı bir insanım ama teselli sözlerini duymak istemiyorum evet bende herşeyin farkındayım ümidi kesmemek lazım ama işte...tüp bebekte birinci denememiz ama o kadar yıprandığımı düşünüyorum ki sanki yolun sonundayım oysa daha her şeyin başındayız.. galiba benimde ruh halim hiç iyi değil sanırım benim çocuk tedavisinden önce piskolojik tedavi görmem lazım..
bugün test sonucunu aldım negatifffnasıl olabilirim mutsuz gergin kırgın sinirli Allaha şükür inançlı bir insanım ama teselli sözlerini duymak istemiyorum evet bende herşeyin farkındayım ümidi kesmemek lazım ama işte...tüp bebekte birinci denememiz ama o kadar yıprandığımı düşünüyorum ki sanki yolun sonundayım oysa daha her şeyin başındayız.. galiba benimde ruh halim hiç iyi değil sanırım benim çocuk tedavisinden önce piskolojik tedavi görmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?