Benim denk geldiklerim de hep genel anlatım, internetten parça parça takip ediyorum o yüzden. Adem Güneş'in paylaşımları faceden bana da düşüyor,takip ediyorum. Beğenmeyeni de çok ama çoğunu doğru buluyorum ben.genelde genel oluyor anlatımlar ya,
örnekli anlatımlar içeren öneriler olursa diye ben de konuyu takip edicem.
ben Adem Güneş ve Haluk Yavuzer'in bazı kitaplarını edinmiştim.
Benim denk geldiklerim de hep genel anlatım, internetten parça parça takip ediyorum o yüzden. Adem Güneş'in paylaşımları faceden bana da düşüyor,takip ediyorum. Beğenmeyeni de çok ama çoğunu doğru buluyorum ben.
Teşekkür ederim not alıyorum. Örnek vererek anlatımları var mı? Mesela ben okuduğumda verdiğim örneğin çözümünü bulabilir miyim? Ya da buna benzer konuların çözümlerini?Yankı yazgan'ın düşe kalka büyümek diye bir kitabı vardı.
Sanırım sürekli çocuklarla eşya,oyuncak paylaşımında bulunmadığı için hırçın davrandığı zamanlar oluyor. Bunu daha çok sosyalleştirerek aşabiliriz de işte şikayet mevzusu ne olacak. Altta kalmasın ezilmesin,özgüvenli olsun diye yargılamadan dinliyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmemDoğan cüceloğlunun kitaplarını okumadım ama çocuklarla ilgili anlatımları çok güzel sürekli videosunu izliyorm.
Ama bence bunlar normal. Ortamlarda nasıl davranıcanı yavaş yavaş çözücek. Belliki tek düze bir alışkanlıkla gitmiyo. Ona biraz zaman verin sadece şikayetin kötülüğü anlatın bence.
Kızımda tıpkı öyleydi çünkü :)
Adem güneşi sevmiyorum aslında bende merak eduıyorum kıtaplarını alıp hepsını okumayı dusunuyorum
Çoğu konuda böyleyim,zaten her aile her çocuk farklıdır. Bazı konuların tek bir cevabı olmaz ama sen olsan mesela sana şikayet etmemesi,konuyu özgüvenli şekilde kendi çözmesi için ne yaparsın? Konuşunca bu sefer hepten susar,kendini suçlu görür,bir daha da bişey anlatmaz ezilir diye nasıl konuşacağımı bilemiyorumÇok ünlü bir psikoloğun acayip problemli çocuğuyla muhatap olduğumdan beri, hiç bir psikoloğun laflarına kitaplarına inanmıyorum artık. Her çocuğun ve ailenin özel olduğuna, tek çeşit kalıpla çocuk yetiştirilemeyeceğine inanıyorum. Çocuğunu en iyi sen tanıyorsun, ona göre hareket et kitaplarla değil.
Çok ünlü bir psikoloğun acayip problemli çocuğuyla muhatap olduğumdan beri, hiç bir psikoloğun laflarına kitaplarına inanmıyorum artık. Her çocuğun ve ailenin özel olduğuna, tek çeşit kalıpla çocuk yetiştirilemeyeceğine inanıyorum. Çocuğunu en iyi sen tanıyorsun, ona göre hareket et kitaplarla değil.
Çok ünlü bir psikoloğun acayip problemli çocuğuyla muhatap olduğumdan beri, hiç bir psikoloğun laflarına kitaplarına inanmıyorum artık. Her çocuğun ve ailenin özel olduğuna, tek çeşit kalıpla çocuk yetiştirilemeyeceğine inanıyorum. Çocuğunu en iyi sen tanıyorsun, ona göre hareket et kitaplarla değil.
Neden sevmedıgımı hatırlamıyorum bıle ılk duyuldugu zamanlarda kullandıgı kelımeler hosuma gıtmemıstı ama bende suanda sosyal medyadan takıp edıyorum kendısını bazen hep aynı teraneyı yazıyor buda dıyorum ama gene de okuyasım var ne kaybederım kı dıyorumTakip ediyorum.
Adem güneşin kitaplarını okuyacaktım. Netten gördüğüm kadarıyla fena değil. Sen neden sevmiyorsun cute, düşünce mi akıcılık mı iyi değil.
demek ki neymiş terzi kendi söküğünü dikemezmiş :))Çok ünlü bir psikoloğun acayip problemli çocuğuyla muhatap olduğumdan beri, hiç bir psikoloğun laflarına kitaplarına inanmıyorum artık. Her çocuğun ve ailenin özel olduğuna, tek çeşit kalıpla çocuk yetiştirilemeyeceğine inanıyorum. Çocuğunu en iyi sen tanıyorsun, ona göre hareket et kitaplarla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?