Psikolojm hastalıktan alt üst oldu

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Dün kaynım evlendi. Çok ağır grip oldum cuma günü. Cumartesi kına vardı pazar düğün hiç dinlenemedm gece çok geç gelince sabah erken kalkınca grip iyce arttı düğüne iğne vurulup gittim hastanede. Hatta sabahtan iğne vurulup gelinin yanına kuaföre de gittim.
Evim mutfak yapıldı ama inşaat sırasında misafrler vardı onlsrla uğraştm kayınpeder karısı çocuğu. Taa çarşmba sabah 8 de geldiler düğün bitti hala bzdeler eşimle kafayı yemek üzereyz kimse onları sevmiyo bizde dahil ama biz çekiyoruz bir hftadr bzdeler sabahın köründe kalkıyolar ses yapıyolar bebek ağlıyo akşam yemek derdi vs. Kafayı sıyırcam az kaldı.
Bu akşama bilet alıncakmş onun haberini bekliyorum eşimden. Düğünde hiçbirşey takmadılar şok olduk. Bi de çarşmbadan geldiler hiç bi iş yapmadılar boşa erkenden başımıza bela oldular.
Çok hastsym yataktan kalkamıyrm bi de çok yoğun adet geçiriyorum normalde benim hiç ağrım sancım olmaz çok fazla kasıklarımda sancım da var o kadar kötüyümki bütün gün yattım bugün içim sıkıldı gündüz gündüz yatakta yattığım için öğlenleri uyuyamam uyuyunca içim sıkılır aklıma kötü şeyler gelir bide öyle olunca ağladım. Allah ım yardım eder inşallah kafayı yiycem hem bu misafrlerden hem hastalıktan

Valla ben de çok rahatsızım bugün. Ama bebeğim olduğu için yatmak gibi bir lüksüm yok maalesef. Hiç olmazsa onlar gidince yatacaksın boşver. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun onlar gidince bol bol dinlenirsin

Yalnız ben bu mutfak işine takıldım

Kaynının bu haftasonu evleneceğini ben bile biliyordum

Bu araya tadilatı neden sıkıştırdınız ki

Geçmiş olsun onlar gidince bol bol dinlenirsin

Yalnız ben bu mutfak işine takıldım

Kaynının bu haftasonu evleneceğini ben bile biliyordum

Bu araya tadilatı neden sıkıştırdınız ki

Bence gelmesinler diye yapılmış bir hamle, ama galiba tutmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…