• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat eltim :(

Valla kusura bakmayın sizin elti dayak istiyor:KK34:benimde görümcem biraz çirkefdi nişanlıyken bizi kıskanıyordu onu niye sevmiyormuş kaynımla eşim diye hey allahım yaaa :cool:bigün eşim çok hastaydı evde ziyaretine gittim ben eşimin odasına girerken oda çıkıyordu bana bir omuz attı :KK57: Kırıldı sandım bide döndü ne omuz atıyon bilmemne bi başladı tantanaya üstüme yürüdü eşim çıkdı içerden noluyor demesine kalmadı ben kendimi savunmak için bi başladım girişmeye çok fena oldu ya eşim KV zor aldılar elimden evet güzel bi davranış değil biliyorum ama durup bana vurmasını bekleyemezdim 4 yıl konuşmadık hiççç nikahının olacağı gün barıştık bi dahada hiçç terslenmedi:KK51:

Siz duruşunuzu bozmayın birdaha sizi taciz ederse hemen polisi arayın.
Keşke sizin kadar cesaretli olabilsem. Bir daha aynı davranışta bulunursa polisi arayacağım zaten.

kaynınla konuş abi ben çok rahatsız oluyorum özelimiz kalmadı ya siz gidin ya biz gidelim de ağla eşin kaynın sen konuşun emin ol anlayışlı davranacaktır

Arkadaşlar merhaba,
Nasıl anlatsam bilemiyorum. Gerçekten psikolojisi bozulmuş bir eltim var. Nişanımda da düğünümde de olmadık sorunlar çıkardık. Balayından döner dönmez evimizi bastı. Önce farklı şehirlerdeydik, eşim eltimle aynı şehirdeydi. Eşimin yanına gittiğimde ise, kaynım eltimle kavga etmişti ve bize taşınmıştı. Yaklaşık 9 ay ayrı yaşadılar. Şimdi kaynım eşiyle barıştı ve eltim her kavgalarında bizim evimizi basıyor. Daha da kötüsü karşı komşum oldu. Artık her tartışmalarında bizim kapıyı kırarcasına çalacak. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
ne mi yapacaksın kolundan tuttuğu gibi kapı dışarı edeceksin yada polisi arayıp haneye tecavüzden içeri çektireceksin

küheylan beyini

Kapıyı kıracak gibi çalarsa kapıyı açın ve ağzını burnu kırın.

Biri benim kapıma böyle dayansa herhalde ben çileden çıkarım elimde kalır yani.

Back
X