• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikopat,Sosyopat Birinden Ayrılmak?

Canim onu suclamadan ofkesini arttirmadan ayrılmayı dene. Tehdit vs edecektir kulak asma. Biliyorum zor ama eğer boyun egersen devamı gelir. Aileme herkese durumu anlattım kimse bana seninle ilgili bilgi ulastirmayacak de. Cunku ulaşmaya çalışır. Korkma. Gerekirse polisi ararsin vs. Yalnız yasiyosan anahtari falan varsa kapının kilidini değiştir..

Canim onu suclamadan ofkesini arttirmadan ayrılmayı dene. Tehdit vs edecektir kulak asma. Biliyorum zor ama eğer boyun egersen devamı gelir. Aileme herkese durumu anlattım kimse bana seninle ilgili bilgi ulastirmayacak de. Cunku ulaşmaya çalışır. Korkma. Gerekirse polisi ararsin vs. Yalnız yasiyosan anahtari falan varsa kapının kilidini değiştir..
Teşekkürler canım..

Merhaba hanımlar.

Psikopat olduğundan şüphelendiğimiz, psikopat nitelikleri taşıyan ve öyle davranan kişiyle nasıl ayrılmalıyız? Yani şunu sormak istiyorum, bunu ona söylemeli ve düzelmesini destek almasını istemeli miyiz? Böyle birisinin düzelme şansı var mıdır yoksa geçmeyecek kalıcı bir kişilik bozukluğu mudur?
Ya da direk böyle düşündüğümüz için hiçbir şey demeden ayrılmalı, uzaklaşmalı mıyız?

Off üniversite zamanımdaki erkek arkadaşım geldi aklıma.

Toplam 4 ay ilişkimiz oldu, daha sonra hal ve hareketleri yüzünden ayrıldım. Evin numarasını bulup annemle konuşmuş, ben ona ne paralar yedirdim falan demiş. Daha sonra annemin cep telefonunu aradı ve bir akşam babamın telefonunu arayınca bende ipler koptu. Ben de onun kardeşine ulaştım ve yaptıklarını, söylediklerini anlattım. O gün bana ağzına geleni saydıktan sonra bir daha aramadı. Daha sonra okulda karşılaştık konuşalım dedi bağırdım istemiyorum dedim.

Çok zor bir süreç ama kararlı olun lütfen, sizden değerli değil.

Off üniversite zamanımdaki erkek arkadaşım geldi aklıma.

Toplam 4 ay ilişkimiz oldu, daha sonra hal ve hareketleri yüzünden ayrıldım. Evin numarasını bulup annemle konuşmuş, ben ona ne paralar yedirdim falan demiş. Daha sonra annemin cep telefonunu aradı ve bir akşam babamın telefonunu arayınca bende ipler koptu. Ben de onun kardeşine ulaştım ve yaptıklarını, söylediklerini anlattım. O gün bana ağzına geleni saydıktan sonra bir daha aramadı. Daha sonra okulda karşılaştık konuşalım dedi bağırdım istemiyorum dedim.

Çok zor bir süreç ama kararlı olun lütfen, sizden değerli değil.
Neyse ki çok geçmeden kurtulmuşsunuz.. Geçmiş olsun diyelim.

Canım, hiç uzatmadan bitir bu ilişkiyi. Canın yanar yoksa. Çünkü birebir yaşıyorum yaşadığını. Evliyim ve adam hasta ruhlu. O da dahi denebilecek kadar zeki. Üniversitede derece yapmış biri. Yurt dışında çalışıyor. Sayısal ve görsel zekası çok iyidir, çok güçlü bir hafızası vardır. İnanılmaz egoist. Sürekli pohpohlanmak ister, onaylanmak ister,ovulmek ister, ilgi ister.. Ailesinden görmüş bunları. Ama çok zor biri. Sürekli fikirleri değişir, her davranışımın her cümlemin altından bir şey çıkarır, hayatı çekilmez kılar. Psikolojik şiddet uyguladı bana 2.5 yıl içinde. Sanki karısı değil de onun düşmanıyım. Benimle ilgili senaryolar kurar ve onlara inanır. Ay yeminle sende kendimi gördüm. Lütfen bırak şu adamı. Ben ayrılık kararı aldım. Benim için dönüşü yok.

Maalesef kişilik bozuklukları tedavi edilemezler ilaç terapi vs tam anlamıyla işlemez yaşla birlikte bir miktar duruma olur bence böyle beyhude bir çabaya girmeyin çok yıpranır sonuç elde edemezsiniz

Niye başına bela ediyon şöyle psikopatlar kolay kolay bırakmaz benim arkadaşımda takıldı böyle birine 7 senedir bak hayla ugrasıyor işin zor Allah yardımcın olsun kardeşim

Bu cok ciddi bi tanı.. Eminsiniz degil mi? Cunku bazen bi hastaligin belirtileri size tamamen uyar ama o hastalikla alakaniz yoktur.. Siz daha iyi tanir, bilirsiniz elbet ama doğrudan "psikopat" demek; dedigim gibi ciddi bi tanı.. Baskalarina da zarar verecektir Allah korusun..
Eger oyle ise, ne yapilir nasil cozulur bilemiyorum, isin uzmanlari vardir sanirim burda..
Ama anlattiginiz davranislari zaten kotu imis.. Yani psikolojik siddet basli basina kotu.. Psikopat olmasa bile..

Niye başına bela ediyon şöyle psikopatlar kolay kolay bırakmaz benim arkadaşımda takıldı böyle birine 7 senedir bak hayla ugrasıyor işin zor Allah yardımcın olsun kardeşim
Basina niye bela etsin ki bilerek/isteyerek : ))
Yani boyle tipler iliski suresi ilerlemeden taninmiyordur ve eminim ki baslarda her sey cok guzeldir.. Bazisi kendini iyi gizliyor..

Bir de psikopatlar tekil zarar vermek isteyen kisiler, sosyopatlar ise topluluklara zarar vermek isteyen kisilerdir. Ikisi çok farkli ruhsal bozukluklar

Smdi birine psikopat diyip escape planlari yapiliyorda. Belkide attim cok cok tutucu bi karakteri oldugu icin yapiyor bazi seyleri.
Hemen psikopat demek felan abarti.

Bi kac ornek verirmisiniz? Hangi sitede hangi testi yaptiniz? Nerelerde bagdasiyor bu gercek hayatinda?

Back
X