• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikopat,Sosyopat Birinden Ayrılmak?

İliskiniz yeni mi?? Evini biliyormu?? Ya da dolastigin yerlleri biliyor mu?? Yani seni takip etme imkani var mi kisaca ?? Eger senin hakkinda cok bilgisi yoksa ayril ama bunu ona haber vermeden yap. Cunku bu psikopat tiplerinde kendinden baskalarinada zarar verme yapisi var ltfen dikkatli ol

Merhaba hanımlar.

Psikopat olduğundan şüphelendiğimiz, psikopat nitelikleri taşıyan ve öyle davranan kişiyle nasıl ayrılmalıyız? Yani şunu sormak istiyorum, bunu ona söylemeli ve düzelmesini destek almasını istemeli miyiz? Böyle birisinin düzelme şansı var mıdır yoksa geçmeyecek kalıcı bir kişilik bozukluğu mudur?
Ya da direk böyle düşündüğümüz için hiçbir şey demeden ayrılmalı, uzaklaşmalı mıyız?
hiç uğraşmam böyle kişiliklerle ,topuklamaya bakarım

İliskiniz yeni mi?? Evini biliyormu?? Ya da dolastigin yerlleri biliyor mu?? Yani seni takip etme imkani var mi kisaca ?? Eger senin hakkinda cok bilgisi yoksa ayril ama bunu ona haber vermeden yap. Cunku bu psikopat tiplerinde kendinden baskalarinada zarar verme yapisi var ltfen dikkatli ol

+1

Canım, hiç uzatmadan bitir bu ilişkiyi. Canın yanar yoksa. Çünkü birebir yaşıyorum yaşadığını. Evliyim ve adam hasta ruhlu. O da dahi denebilecek kadar zeki. Üniversitede derece yapmış biri. Yurt dışında çalışıyor. Sayısal ve görsel zekası çok iyidir, çok güçlü bir hafızası vardır. İnanılmaz egoist. Sürekli pohpohlanmak ister, onaylanmak ister,ovulmek ister, ilgi ister.. Ailesinden görmüş bunları. Ama çok zor biri. Sürekli fikirleri değişir, her davranışımın her cümlemin altından bir şey çıkarır, hayatı çekilmez kılar. Psikolojik şiddet uyguladı bana 2.5 yıl içinde. Sanki karısı değil de onun düşmanıyım. Benimle ilgili senaryolar kurar ve onlara inanır. Ay yeminle sende kendimi gördüm. Lütfen bırak şu adamı. Ben ayrılık kararı aldım. Benim için dönüşü yok.
Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı kesinlikle!

Niye başına bela ediyon şöyle psikopatlar kolay kolay bırakmaz benim arkadaşımda takıldı böyle birine 7 senedir bak hayla ugrasıyor işin zor Allah yardımcın olsun kardeşim
İyi de başta belli etmiyorlar ki. Başta o kadar mükemmel davranıyorlar ki size,bulutlarda falan hissediyorsunuz kendinizi. Sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolarlar bir anda.

Bu cok ciddi bi tanı.. Eminsiniz degil mi? Cunku bazen bi hastaligin belirtileri size tamamen uyar ama o hastalikla alakaniz yoktur.. Siz daha iyi tanir, bilirsiniz elbet ama doğrudan "psikopat" demek; dedigim gibi ciddi bi tanı.. Baskalarina da zarar verecektir Allah korusun..
Eger oyle ise, ne yapilir nasil cozulur bilemiyorum, isin uzmanlari vardir sanirim burda..
Ama anlattiginiz davranislari zaten kotu imis.. Yani psikolojik siddet basli basina kotu.. Psikopat olmasa bile..
Maalesef eminim.

Smdi birine psikopat diyip escape planlari yapiliyorda. Belkide attim cok cok tutucu bi karakteri oldugu icin yapiyor bazi seyleri.
Hemen psikopat demek felan abarti.

Bi kac ornek verirmisiniz? Hangi sitede hangi testi yaptiniz? Nerelerde bagdasiyor bu gercek hayatinda?
Bunu yazmak yasak mı bilmiyorum ama www.gizlipsikopat.com diye bir site var. Sitede okunmadık hiçbir şey bırakmadım dehşete kapıldım çünkü onu anlatmışlar bana.

Yeni değil her şeyimi biliyor.

Ben değil de bir yakınım bayağı sancılı bir süreçten geçti. Öncelikle çok sabırlı olmanız gerekiyor. Şimdiden iyi şanslar diliyorum umarım bir an öyle hallolur.
Siz ne kadar mantıklı bir konuşma yaparsanız yapın, çirkefleşecek üste çıkmaya çalışacak. 'zaten beni aldatıyordun'dan başlayıp milyonlarca farklı yöne gidebilir konuşma.
Etrafınızdakilerin telefonları varsa onlara ulaşmaya kalkabilir.
Sizin hakkınızda yalanlar söyleyebilir. Etrafınızdakileri uzaklaştırırsa sizin ona dönmekten başka çareniz olmadığını düşünür. Veya korkutup tehdit ederse ona döneceğinizi düşünebilir.
Çok detaylı anlatıp da sizi vazgeçirmek istemiyorum, inanın keşke daha önce ayrılsaymışsım diyeceksiniz sancılı bir süreçten sonra.
Size ulaşmasını engelleyin, hiçbir mesaja cevap vermeyin. Etrafımdakileri de tembihledim ne olursa olsun bana seninle ilgili hiçbir mesajı iletmeyecekler diyin.
Fiziksel şiddetten veya karşınıza çıkmasından korkuyorsanız bir süre tek başınıza geçmeyin ve günlük rutininizi değiştirin. Gerekiyorsa bir süre farklı bir yerde kalın.
Aklınıza başka bir soru gelirse sorabilirsiniz her zaman...
Çok güzel özetlemişsiniz, yaşanacaklar ve yapılacaklar tam olarak bunlar.

Düzelmez, düzelecekse bile bırakın sizsiz düzelsin. Ben yıllar önce benzer birşey yaşadım,bütün hayatım altüst oldu o kişi yüzünden ve yıllar sonra o kişi helallik istemek için bana ulaştı, daha normal bi şekilde konuştuk. Hatta tekrar başlamak istedi ve kısa bir süre ölçtüm adamı, malzeme yüzeyde düzelmiş ama içi aynı. Bu defa sorun yaşamadan uzaklaştırdım kendimden. Ne yaparsa yapsın ona muhtaç olmadığımı, aileme ne anlatırsa anlatsın benden vazgeçmeyeceklerini, çevremdeki insanların bana yettiğini ve beni yalnız bırakmayacaklarını... Bunun gibi şeyleri beynine kazımasını sağladım ve artık hiçbir şekilde rahatsız etmiyor... Hatta bi başkasıyla evlilik yoluna girdi o konuşmalardan sonra ... Kolay olmasa bile pes etmeyin, bu tarz insanların tehditlerine sakın boyun eğmeyin, hayat sizin; istediğiniz gibi yönetmek de sizin elinizde ...

Çok güzel özetlemişsiniz, yaşanacaklar ve yapılacaklar tam olarak bunlar.

Düzelmez, düzelecekse bile bırakın sizsiz düzelsin. Ben yıllar önce benzer birşey yaşadım,bütün hayatım altüst oldu o kişi yüzünden ve yıllar sonra o kişi helallik istemek için bana ulaştı, daha normal bi şekilde konuştuk. Hatta tekrar başlamak istedi ve kısa bir süre ölçtüm adamı, malzeme yüzeyde düzelmiş ama içi aynı. Bu defa sorun yaşamadan uzaklaştırdım kendimden. Ne yaparsa yapsın ona muhtaç olmadığımı, aileme ne anlatırsa anlatsın benden vazgeçmeyeceklerini, çevremdeki insanların bana yettiğini ve beni yalnız bırakmayacaklarını... Bunun gibi şeyleri beynine kazımasını sağladım ve artık hiçbir şekilde rahatsız etmiyor... Hatta bi başkasıyla evlilik yoluna girdi o konuşmalardan sonra ... Kolay olmasa bile pes etmeyin, bu tarz insanların tehditlerine sakın boyun eğmeyin, hayat sizin; istediğiniz gibi yönetmek de sizin elinizde ...
Çok zor zamanlar beni bekliyor..

Merhaba hanımlar.

Psikopat olduğundan şüphelendiğimiz, psikopat nitelikleri taşıyan ve öyle davranan kişiyle nasıl ayrılmalıyız? Yani şunu sormak istiyorum, bunu ona söylemeli ve düzelmesini destek almasını istemeli miyiz? Böyle birisinin düzelme şansı var mıdır yoksa geçmeyecek kalıcı bir kişilik bozukluğu mudur?
Ya da direk böyle düşündüğümüz için hiçbir şey demeden ayrılmalı, uzaklaşmalı mıyız?
dzelmez. kendni yıpratmaktan başka birşey yapmazsın ileride dayak bile yiyebilirsin

Acaba çok sıkboğaz ederek kensinizden soğutmayamı çalışsanız. Erkekler pek sevmez o tip kadınları.. Mesela Kıskançlık yapın, onun sevmediği şeyleri yapın, bi şekilde sizden soğuyup uzaklaşan ayrılan o olsun. En mantıklısı bu geliyo. Siz terkederseniz. Ters tepebilir başınıza musallat olabilir diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Ve kimseyi bu tip sahışlar ile karşılaştırmasın.

Böyle biri ole gecen 1 sene dugune ramak kala atilan nisan. Hep düzelir belki kazandiririm onu dedim ama yok kesinlikle duzelmez.

Back
X