Ptt kargo

Asi582

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
87
73
88
Öerhaba bişey sanışmak istiyorum. Tutumlu anne diye bir site var bilirsiniz. Orda 50 tlye bir bisiklet gördüm ve hanfendiyle konuştum bir sıkıntı yoksa almak istiyorum diye. Sadece kornasında sıkıntı var dendi bende kabul ettim. Neyse sipariş ettim. İlk önce bütün gün aramışlar beni telimi annemde bıraktığım için akşam ulaştılar. Badrosu düşmüş teyit ettiler. Tamam dedim. Onayladım. Ertesi gün bulunduğum yere geldi yani dün. Bekledim getirecekler mi diye yok gelen olmadı. Hamileyim ve kızımla gittim. Bisikleti aldım. 43 lira ödemesi olduğunu söylediler şok oldum haberim yoktu. Allahtan nakitim vardı. Hallettim kapının önünde açtım. Ayak koyacağı yer çıkık. Elini koyacağı yer çatlak sırt koyduğu yerin sağ tarafı çatlak kırık gibi şok oldum. İade edecektim orda geri gönderecektim. Kızım ağlamaya başladı. Vermedi bisikleti kıyamadım göndermedim. Ama yazdım hanfendiye böyle böyle niye söylemediniz almazdım diye. Oda fotoğraflara bakabilirsiniz kırık çıkığına yok öyle bişey dedi. Gönderin ben gönderirim ücreti dedi. Kargodan olabilir mi bu kadar hırpalanması. Nasıl hakkımı savunabilirim. Kargo ücreti normal mi ölüyorum yorgunluktan. Üzüntüsü cabası. Diyeceksiniz 50 liralık şey nolacak. Ama çok heveslenmiştim. Çok üzüldüm gerçekten.

Güzel paketlenmediyse kargoda da zarar görmüş olabilir de 50 lira bisiklet 50 liraya yakın da kargo derken o paraya sıfır bisiklet alınırdı üzerine ekleyip. Maalesef kargo ücreti o sitede çok tutuyor benim de 60 liraya yakın ödemişliğim var. Siz geri gönderseniz kargosunu kadın karşılayacaksa ondan da 50 lira çıkacak durduk yere. Altı üstü kırık bisiklet değil mi ne var yani paranızı iade etse? Diğer türlü o da zarara girecek.

Evet olabilir.
Hatta eğer fotoğraflarda görünmüyorsa kesin kargodandır.
Tıpkı benim bilmem kaç liralık foreomu kırdıkları gibi onu da kırmışlardır bu kargo şirketleri.

Ben ptt nin kargo dagıtım merkezinde çalıştım.AVPİM de. O kargo ları fırlatıyorlar il il ilçe ilçe ayırırken bilio musunuz..

Bende internette biseyler satiyorum cam yada kirilacak seyeri streckarton sarıp baloncuklu naylonla paketliyorum üstüne kirilacak yaziyorum çünkü kargo firmaları çok hoyrat üzüldüm adınıza kargo ücretine gelince evet ağır şeyler yüksek tutabiliyor 20tl bişey sattim karşı taraf ödemeli kargo ücreti 32 tl çıktı anlaşmalı kargoyla yollayinca 11,80tl geldi keşke anlaşmalı kargo şirketiyle ürünü alsaydiniz ayda karşı taraf ödemeli kargo deseydiniz.

Ptt ile anlaşmalı zaten

Evet olabilir.
Hatta eğer fotoğraflarda görünmüyorsa kesin kargodandır.
Tıpkı benim bilmem kaç liralık foreomu kırdıkları gibi onu da kırmışlardır bu kargo şirketleri.
Ay benim de foreomu kırdılar. Sonuç alabildiniz mi? Hangi kargo şirketiydi?

Benim sevgilim pttde kargocu onlar çok özen gösteriyorlar emin olun

En sevmediğim kargo şirketi kendisi. Sorumsuz ve yalancı. Her kargomda geldik bulamadık diyor

Ptt ile anlaşmalı zaten
Ptt anlaşmalı bu kadar çok tutması ilginç elektrik süpürgesi sattim 19 kilo kargo karşı taraf 20-25 tl anlaşmalı tuttu. Bisiklet kaç kilo ☺ elektro gitar vs anlaşmalı yolladım epey ağırdı 30tl tuttu. Bisiklet kaç kilo olabilir

Kilodan çok ölçüye bakıyorlar kapladığı alan bakımından. Mama sandalyesi kutusuyla bir şey geldi bana 5 kilo filandı ama 60 liraya yakın ödedim

15 kiloluk 2 kargoda fiyatı belirleyen desidir yani en boy yükseklik oranı. yani 15 kilo 5 desi gönderinin ücreti ile 15 kilo 20 desi gönderinin fiyatı aynı olmaz.

Ben de bugün tutumluanne üzerinden oyun halısı sattım ve gönderdim 5.99 muş anlaşmalı fiyatı
Ama bisiklette geçerli olmayabilir. Gönderen kişi size bilgi vermediği için kargoyu almama hakkınız vardı.
Ve ptt her şeyi kırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…