Ptt kargo

15 kiloluk 2 kargoda fiyatı belirleyen desidir yani en boy yükseklik oranı. yani 15 kilo 5 desi gönderinin ücreti ile 15 kilo 20 desi gönderinin fiyatı aynı olmaz.
Elektro gitar ,duvara büyük ayna sattim ayna boy en oda kapısıkapısının yarısı kadardi oda cüzi tuttu

Elektro gitar ,duvara büyük ayna sattim ayna boy en oda kapısıkapısının yarısı kadardi oda cüzi tuttu
e ticaret gönderileri farklıdır. e ticaret sitesinin kargo firmasıyla yaptığı anlaşmaya göre çok cüzi fiyatlar tutabilir. örneğin ptt üzerinden konu gidiyor eptt avm üzerinden çok uygun kargo fiyatlarıyla buzdolabı çamaşır makinesi gönderen firmalar var ki 110 desi üzerinden bahsediyorum.
e ticarette fiyatların düşük olmasının sebebi gönderi sayısının çokluğu ile ilgili.

Bu bayan arkadasta e ticaret sayfası değil mi o siteyi bilmiyorum kargo fazla tutmuş gibi geldi.

Keşke yenisini alsaydın bacım.

Bisikletin paketi nasıldı? İyi sıkı paketlenmiş miydi? Bu da önemli her şeyi kargodan beklememek lazım

Bu bayan arkadasta e ticaret sayfası değil mi o siteyi bilmiyorum kargo fazla tutmuş gibi geldi.
Gönderici kodu verdiyse ücret fiyata (ücret fiyata nedir yahu?)-ücret sisteme otomatik yansıyor- sistem üzerinden yansıyor. O da firma ve kargo şirketinin anlaşmasına göre belirleniyor. Şimdi firmanın anlaşma oranını bilmediğim için farazi konuşmuş olurum. Ama fazla ücret çıktığı düşünülüyorsa en yakındaki merkeze başvurup bilgi alınabilir.

Ne o hanımı kötüleyecegim nede PTT yi savunacağım, ama ben daha önce merkezi dağıtım yerine gitmiştim (koltuklarım PTT kargo ile teslim edildi teslim almak için) inanın en çok dikkat eden PTT kargo şimdiye kadar o kadar kargo firmayla alışveriş yaptım onlar kadar üzerine düşen hassas davranan yok

Gozumuzun önunde siparis ettiyimiz buzdolabi ellerinden yere düstü. Biz gormesek kakaliycaklardi))) Bir sey olmamıştir siz alin diyordu bir de)))
Arabadan asagi dusen buzdolabi nasil saglam kala bilir ki))))

İyi de burada baştan saçmalık var bu tarz e ticaret siteleri kargo firmaları ile anlaşmalıdır yani siz ürünü aldığınızda ürünün ücretini öderken kargo ücretini ödersiniz.Satışı yapan kişinin ptt ye kargoyu verirken site üzerinde ki o siparişe ait kod numarası yada o site üzerinden satıldığı bilgisini vermesi gerekirdi.Direk karşı ödemeli göndermiş kargoyu 43 tl tutması normal gönderen arkadaş bundan habersiz sanırım yanı 43 tl ödemeniz onun hatası oluyor.Bakın sitede yazıyor zaten tüm kargolar 5.99

Geçenlerde ilk defa gardrops adlı uygulamadan ayakkabı sattım . 5 gün önce PTT kargo ile gönderdim. gardrops PTT ile anlaşmalı. Bugün gönderdiğim kişi yazmış bana. Diyor ki: Hala elime ulaşmadı, inşallah kaybolmaz, başka arkadaşlarımın hep kargosu kayboldu. Zaten ptt aşırı yavaş 1 ayda anca gelir..keşke başka şirketle yollasaydın falan diyor kadın..!!..dedim kaybolmaz kargo takipten takip et. Kargo takip numarası da var zaten..ayrıca gardrops PTT ile anlaşmalı sadece dedim.. yaa öyle mi bilmiyordum diyor...!! ve ben kıllandım.. ilk defa bi ürün sattım onda da dolandırıcıya mı denk geldim yoksa ..!!! Bu tarz şeylerin önü nasıl alınıyor acaba ??b

Gardrops ta dolandırılmanız mümkün değil ürün teslim alındıktan sonra alıcının üç gün içinde onay vermesi gerekir 3 gün onaylamazsa sistem otomatik onaylar ve para gardrops cüzdanınıza aktarılır dilerseniz gardrops ta alışveriş yapıp kullanabilir yada banka hesabınıza aktarabilirsiniz

Bence kargodandir. Benim sipanin bisikletide ucakta hemde parcalari kayboldu sepeti yerinden çıkmıştı. Yeni almistim 160 tl çok sinir oldum ama yapacak bisi yoktu. Sende bosver hamile halinle bide bunla uğraşma farz et kaybettin parani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…