pucer83 Burun Estetiği Ameliyatı

pucer83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
187
0
96
İzmir
burda birçok insan burun estetiği yaptırmış.çok merak ettim bu sitede burnunu Cüneyt Özek beye yaptırıpta mutlu olan tek üye ben miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
son eklediğim resim gibi canım çok fazla bi değişiklik yok çünkü doktorum bana günde 3-4 defe masaj yap demişti bende üşendiğim için yaklaşık 1buçuk aydır masaj yapmayı bıraktım.yapsam şikliklerim daha çabuk iner ama nedense üşeniyorumm:umursamaz:

pucer burnun tek kelimeyle harika. Cuneyt bey'in kadinlar klubu sayfasi yok mu aradım bulamadım, başka fotolar da görmeyi çok isterim.

pucer burnun tek kelimeyle harika. Cuneyt bey'in kadinlar klubu sayfasi yok mu aradım bulamadım, başka fotolar da görmeyi çok isterim.

teşekkürler canım Cüneyt beyin burda sayfası olup olmadığını bilmiyorum.Masaj yapmayı bıraktığım için burnum hala o resimlerdeki gibi bi değişiklik olunca resim eklerimhihoyyyt

Canım izmirdesin deme? Yaa bende Cüneyt beye gitmek istiyodum şimdi pişmanım keşke ona yaptırsaydım

ben 1 ay once cuneyt beyle gorustum ve cok sevdim.baska doktorlarlada gorusmustum onlara kalsa beni hemen yatirip ameliyat edeceklerdi.para dusuncesi hic yok ben seni bu sicakta ameliyat etmem cok odem yapar dedi eylulde gel o zaman yapalim dedi.ama yurt disinda yasadigim icin seneye nisana kaldi.diger doktorlar gel yapalim 10 gun sonra ucarsin sikinti olmaz demislerdi cuneyt bey kesinlikle cokkk iyi bir doktor ve insannn.bu sebeple ins nisanda cuneyt beye olucam ameliyatimi.

pucer nerdesin ? cüneyt özekle görüşmeyede gidicem çok kararsızım burnunu çok merak ediyorummm :(( emremla sen oldunmu veya hala kararlımısın cüneyt beyde?

pucer nerdesin ? cüneyt özekle görüşmeyede gidicem çok kararsızım burnunu çok merak ediyorummm :(( emremla sen oldunmu veya hala kararlımısın cüneyt beyde?

canim ben olmadim hala ameliyatimi
ve cuneyt beydende vazgectim
pucer ise cok girmiyor buraya resimlerinide kaldirmis
spring diye biri var bide mostmore onlarla irtibata gecebilirsin eger resim gormek istersen

burda birçok insan burun estetiği yaptırmış.çok merak ettim bu sitede burnunu Cüneyt Özek beye yaptırıpta mutlu olan tek üye ben miyim?

selam kızlar foruma yeni üye oldum ve Cüneyt Bey 'e amelyat olmak istiyorum yani sanırım.. hala kesin değilim bu cumartesi görüşmeye gidicem, çok korkuyorum ve cesaretim yok.. forumda paylaştığınız yapmış olduğunuz yorumlar beni biraz daha cesaretlendirdi. bana yardımcı olabilirmisiniz? :):) özellikle pucer83 burnunu çok merak ettim :) ne güzel ne güzel.. inşallah bende birgün bunları diyebilirm..

bu konuyla alakalı uzun süredir birseyler yazılmamaıs. cuneyt beye ameliyat olan baska hasta yok muuuu

Back
X