Pudra, Fondöten, Kapatıcılar pudra tavsiyeleri?

nlgn10

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
135
0
316
43
Ankara
kızlar ben renkli nemlendirici kullanıyorum üzerine kullandığım pudram bitti iyiki de bitti pek memnun değildim. mümkünse kullandığınız pudralar hakkında tavsiyede bulunur musunuz?
özellikle pastel alix aviven carmina arasında kaldım...

cnm ben uzun zamandır catherina arley kullanıyorum ve çok memnunum..üstelik fiyatı çok uygun hem bu kadar ucuz hemde bu kadar güzel bi pudra başka markalarda varmıdır bilemem..
bi ara max factor creme puff kullandım oda çok güzeldi ancak fiyatı 45-50 tl civarıydı bu yüzden catherina arley kullanmaya başladım hatta bi arkadaşm ve onunda kuzeni aynı şekilde bu pudrayı kullanıyoruz denersen pişman olmazsın bence ..yerimseniben

cosmic_c teşekkürler ama bana catherina arley bana alerji yapıyor kızarıyorum...
arkadaşlar başka fikri olan var mı...
özellikle alix aviven carmina pastel cecile markalarını merk ediyorum şu anda burada indirimde de

öylemii cnm :bbo: ben memnun kaldığım için önermek istedim..
ciltten cilde fark ediyo tabi...

Slm nlgn10, renkli nemlendirici kullandığını okuyunca hemen yaziim dedim. Hanqi markayı kullanıyosun? Benim cildim karma fondöten kullanmak istemiorum, renkli nemlendirici kullanmayı düşünmüştüm bi ara ama hanqi marka iidir fln hiçbi fikrim yoktu almadım. yardımcı olursan sewinirim:)

Slm nlgn10, renkli nemlendirici kullandığını okuyunca hemen yaziim dedim. Hanqi markayı kullanıyosun? Benim cildim karma fondöten kullanmak istemiorum, renkli nemlendirici kullanmayı düşünmüştüm bi ara ama hanqi marka iidir fln hiçbi fikrim yoktu almadım. yardımcı olursan sewinirim:)

hemen yardımcı olayım olay in açık renk olanını kullanıyorum fena değil zamanında fiyatı uygun geldiği için almıştım.ama tekrar alır mısın dersen daha iyi birşey araştırırım...40 tl civarıydı. açık rengi bile biraz koyu gibi geldi.açık renk pudrayla dengelemeye çalışıyorum. eğer varsa la roche posay e bakarım çünkü bütün cilt ürünlerimi bu markaya çevirmeye çalışıyorum..

hemen yardımcı olayım olay in açık renk olanını kullanıyorum fena değil zamanında fiyatı uygun geldiği için almıştım.ama tekrar alır mısın dersen daha iyi birşey araştırırım...40 tl civarıydı. açık rengi bile biraz koyu gibi geldi.açık renk pudrayla dengelemeye çalışıyorum. eğer varsa la roche posay e bakarım çünkü bütün cilt ürünlerimi bu markaya çevirmeye çalışıyorum..

Anladım cnm çok tşkk o dediin markaya fln bakiim ben o zmn:)

ben 1.5 yıldır alix avien'in terracotta pudrasını kullanıyorum,memnunum hatta daha dün bittiği için yeniden aldım, 22 liraya zemuszemus

kızlar konuyu ben açmıştım dün alix avien aldım 23 liraya...yardımcı olanlara teşekkürler...

Back
X