• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Püf...

CannTANEM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
41
3
1
Eskişehir
Daha öncede anlatmıştım kayin pederme evden çıkacağız ayrı bi eve diyemiyorum diye .. sonunda dedim ama bu seferde ev yok küçük bir yer burası..bulduk bi tane oda eski epey ama yinede oturulabilirdi belki ama bi baktım tuvalette cam yok açma imkanıda yok..bütün hevesim kırıldı..tamda söylemişken eşimde zaten ağırdan alıyor hiç sanki biz taşınmayacak gibi..öyle canım sıkıldı ki başımda inanılmaz ağrılar...hiç kendi evim olmadı 9 yıllık evliyim ..böyle giderse burda yaşlandıp gideceğim...

Daha öncede anlatmıştım kayin pederme evden çıkacağız ayrı bi eve diyemiyorum diye .. sonunda dedim ama bu seferde ev yok küçük bir yer burası..bulduk bi tane oda eski epey ama yinede oturulabilirdi belki ama bi baktım tuvalette cam yok açma imkanıda yok..bütün hevesim kırıldı..tamda söylemişken eşimde zaten ağırdan alıyor hiç sanki biz taşınmayacak gibi..öyle canım sıkıldı ki başımda inanılmaz ağrılar...hiç kendi evim olmadı 9 yıllık evliyim ..böyle giderse burda yaşlandıp gideceğim...

Esiniz ne is yapıyor? Güzel bir eve cikmaya hic mi imkaniniz yok? A

ben 3yıllık evlıyım aılesyle beraberız bende 9a merdıven dayarım gibime gelıyor kira ya cıkmakta hıc nıyetım yok ama arada bı bende ıstıyorum ayrı eve cıkmak eger ev eşinizin ailesine aitse ve genişse biraz dahabekleyın sonucta kıraya hemen cıkılmaz pat dıye biraz daha bekleyın herseyın hayırlısı Allah istedğiniz gıbı bır ev nasip eder ins.

Back
X