puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnmde gülmemi tutamadıgım zamanlar oldu.odadan kacıodm:) zaten kasılıp gulemıosun ama boyle durumlarda sık kendini.:sinifsinif:

hepsi atlatılıcak inşallah ya.. ben en çok burunla dudak arasındaki o boşluktan korkuyodum.. cokmu acik kalıcak, uzunmu görünücek diye.. Emre beyede söyledim cokmu acik kaldi diye.. hayır ben cok güzel ayarladim onu dedi.. az once baktim.. o kisimda şiş benim.. şiş olduğu için sanırım gözüme cok uzun görünüyo :)) bide alışkın değilimki o boşluğu görmeye :) sizinde oldu mu böyle endişeleriniz..

bnmde dudak payım az.ama bn ucuna mudahele ettırmedım.tabı ordakı kaslarlada oynadı doktorun o yuzden su an şiş.endişe etme.yüzüne orantılıdır.bn de şişim hala önden.20 güne yaklaşıyorum.

evet dudak üstündeki bu şişlikle kendimi Fred Çakmaktaşa benzetiyorum :roflol:

evet dudak üstündeki bu şişlikle kendimi Fred Çakmaktaşa benzetiyorum :roflol:

puffum o şişlikten hiç şüphen olmasın canım
zaten şimdi gülünce dişlerinde gözükmüyordur ördek gibisindir kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

puffum o şişlikten hiç şüphen olmasın canım
zaten şimdi gülünce dişlerinde gözükmüyordur ördek gibisindir kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

evet yaaa uff o kadar uzun görünüyoki bana .. iğrenc bi şişlik.. inş inincede böyle görünmez.. yoksa bana bide üst dudak operasyonu görünür :roflol:

ya arkadaslar kime baksam acaba estetkmi diyorum kesin var bişiler diorum sizdede oluomu böle şeler bide kendim olabilsem ....

benim ameliyat mevzusu oldugundan beri sülalede bi burun takıntısı başladı :)) tvde birini görseler once burnu hakkında yorum yapıyolar.. kopuyorum tabi bende :)))

benim ameliyat mevzusu oldugundan beri sülalede bi burun takıntısı başladı :)) tvde birini görseler once burnu hakkında yorum yapıyolar.. kopuyorum tabi bende :)))

kaydirigubbakcemile3
bende tv de birini görünce baksana anne diyorum ne güzel burnu var kesin estetik kaydirigubbakcemile3

valla bende Emre beyle görüşmeye gittiğimde aynen bunu söyledim.. Hocam ''ne guzel burnun var'' desinlerde estetik oldugu anlaşılabilir cok sorun deil demiştim :roflol: yeterki güzel olsun :roflol:

bende puffcugum sana katiliyorum burnum güzel olsunda estetik oldugu varsin anlasilsin , yeni resimlerinide sabirsizlikla bekliyorum...
Yesileyes arkadasim bende burun manyagi oldum sanirim bu ameliyat öncesi cogu arkadasin basina geliyor..

ii bari bende sorun yokmus normalmiş sevindim valla annemgil bagırıo yeter artık diye bende takıntılandım :=)

Albümüme resim ekledim kızlar.. Alçılar çıktığı an Emre bey resim cekti 2 tane.. bakabilirsiniz

cnm gzl olmuş.şişler cok sayılmaz maşallah.önden belli olur tabi.bandajlısındır simdi.zor zamanı atlattın

çok güzel omuş puff.şimidiki hali bile çok güzel ve doğal duruyor güle güle kullan.yerimseniben

cnm gzl olmuş.şişler cok sayılmaz maşallah.önden belli olur tabi.bandajlısındır simdi.zor zamanı atlattın

evet cnm.. önden tontiş duruyo azcik.. alcılar cıktıgında aynayı tuttu emre bey.. ayhh şok oldum.. çocuk duruyo sanki karşımda bi tuhaf oldum ama cok begendim :) tabi nazar boncugumuda taktı hemen :)

çok güzel omuş puff.şimidiki hali bile çok güzel ve doğal duruyor güle güle kullan.yerimseniben

tşk ederim cnm.. inş darısı burnundan muzdarip olanların başına :)

puffcum 1 tanede önden resim koyarmısın yandan harika duruo şişliklerle bile ama önden nası durdugunu merak ettim.

puffcum 1 tanede önden resim koyarmısın yandan harika duruo şişliklerle bile ama önden nası durdugunu merak ettim.

cnm önden bandajsız hali yok.. bandajlada hcbisey anlaşılmıyo.. zaten onden şişlerim daha fazla.. gözlerimin altından burun yan duvarlarına doğru şişliklerim var.. resim cekmedik önden hic.. ama bandajlarim acilsin koyucam.. an ve an sizi haberdar etmeye calisiyorum

Back
X