• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puffycikcik'in Diyet Günlüğü

Arkadaşlar Selam,

Öncelikle dün ben spora başladım hepinize bildirmek istedim =) çok rahatladım stres attım herşeyin yanı sıra.. baya güzeldi zevkliydi. haftada 3 gün gideceğim.

Ancak sabah kötü bişi oldu...
Tartılayım dedim bi baktım ki 60.5 çıktım,!!! inanılır gibi değil oysa ki ben 59a düşmüştüm.
acaba hergün tartılmasam mı diorum hani çünkü sadece bazen tartı öle göstermiş olabilir mi diorum çünkü diyete gireli 8 gün oldu.. normal şartlarda bir kilo vermiş olmam gerekiyordu ki 6. gün tartıldığımda vermiştim geri mi aldım yani? anlamadım kızlar.. aydınlatabilirseniz bilginiz varsa seviniriim.

Bugün şuana kadar yediklerimi yazayım dedim. Zaten yemeğimi evden getirdiğim için akşam yiyeceklerimi de yazacağım.

sabah: 4 kaşık nesfit + 1 su bardağı yağsız süt ile
ara: 3 kuru kayısı

yedim.

henüz yemedim bu öğünleri ama planım şöyle:

öğlen: ton balıklı salata
ara: 1 paket wasa + 1 bardak yağsız ayran
akşam: kabak haşlama+ 1 bardak yağsız ayran

elbette aylin!
hoşgeldin

öncelikle boy kilo ne ve kaç kilo vermeyi hedefliyorsun

nasıl bir diyet yapıyorsun?

165 boyundayım 58 kiloyum.hedefim 50 olmak Daha önce çalışıyordum Ama eşimin işnden dolayı başka bi şehire taşındık ve kpss hazırlanırken bi baktım ne bulsam yiyorum bi dur demem lazım dedim........
Acıkcası ekmekle aram zaten hiç iyi değildir benim ama şu abur cubur beni benden alıyor sabahları uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum arkasından bi kahve içiyorum günde 1 saat de yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum kahvaltı alışkanlığım yok genelde geçiştiriyorum .ve akşam 7 sonrada bişey yememeye gayret ediyorum

Arkadaşlar Selam,

Öncelikle dün ben spora başladım hepinize bildirmek istedim =) çok rahatladım stres attım herşeyin yanı sıra.. baya güzeldi zevkliydi. haftada 3 gün gideceğim.

Ancak sabah kötü bişi oldu...
Tartılayım dedim bi baktım ki 60.5 çıktım,!!! inanılır gibi değil oysa ki ben 59a düşmüştüm.
acaba hergün tartılmasam mı diorum hani çünkü sadece bazen tartı öle göstermiş olabilir mi diorum çünkü diyete gireli 8 gün oldu.. normal şartlarda bir kilo vermiş olmam gerekiyordu ki 6. gün tartıldığımda vermiştim geri mi aldım yani? anlamadım kızlar.. aydınlatabilirseniz bilginiz varsa seviniriim.

Bugün şuana kadar yediklerimi yazayım dedim. Zaten yemeğimi evden getirdiğim için akşam yiyeceklerimi de yazacağım.

sabah: 4 kaşık nesfit + 1 su bardağı yağsız süt ile
ara: 3 kuru kayısı

yedim.

henüz yemedim bu öğünleri ama planım şöyle:

öğlen: ton balıklı salata
ara: 1 paket wasa + 1 bardak yağsız ayran
akşam: kabak haşlama+ 1 bardak yağsız ayran

bence hergün tartılmak doğru değil ben haftada bir tartılmayı düşünüyorum Vucut her zaman aynı olmuyor bazen ödem yapıyor ki benim en çok karşılaştığım durum....Evet verdiğini görünce çok iyi motive oluyor insan ama ya aldığını görünce tamamen diyeti bırakmayı düşünüyorsun ben yapamıcam diye...haftada 1 kez küçük hedeflerle yola çıkmak bana daha doğru geliyor

bence hergün tartılmak doğru değil ben haftada bir tartılmayı düşünüyorum Vucut her zaman aynı olmuyor bazen ödem yapıyor ki benim en çok karşılaştığım durum....Evet verdiğini görünce çok iyi motive oluyor insan ama ya aldığını görünce tamamen diyeti bırakmayı düşünüyorsun ben yapamıcam diye...haftada 1 kez küçük hedeflerle yola çıkmak bana daha doğru geliyor

Aylin haklısın sanırım. Hergün tartılınca insanın morali bozuluyor. Haftada bir gün tartılmak gerekli sanırım. Çünkü motivasyon düşebiliyor.

Bu arada senin kahvaltı yapmaman pek iyi değil. Bilhassa en önemli öğün kahvaltı. Yani kaçamak yapacaksan bile kahvaltıda yapman iyi. O yüzden o alışkanlığını biraz yenmeye çalış.

Ayrıca sen hiç kilolu değilsin ya 165 58 tombul durmaz ya o kadar tabi insan rahatsız oluyorsa o başka onu çok iyi anlarım =)

Ben 157 boyundayım - 59 kiloyum.

tombiş duruyorum hafif =)

Aylin haklısın sanırım. Hergün tartılınca insanın morali bozuluyor. Haftada bir gün tartılmak gerekli sanırım. Çünkü motivasyon düşebiliyor.

Bu arada senin kahvaltı yapmaman pek iyi değil. Bilhassa en önemli öğün kahvaltı. Yani kaçamak yapacaksan bile kahvaltıda yapman iyi. O yüzden o alışkanlığını biraz yenmeye çalış.

Ayrıca sen hiç kilolu değilsin ya 165 58 tombul durmaz ya o kadar tabi insan rahatsız oluyorsa o başka onu çok iyi anlarım =)

Ben 157 boyundayım - 59 kiloyum.

tombiş duruyorum hafif =)

haklısın çok kötü durmuyor ama 51 den 58 olunca insan bi anda şaşırıyor derhal vermeliyim ama benim metebolizma biraz yavaş ve sabah kahvaltı yapınca gün boyu yorgunluk çekiyorum.... biraz atıştırmaya çalışıcam artık bu arada günde 45 dak yürüyüş bandında yürüyorum bide kahveyi azaltsam iyi olacak ama nerdeeeee

Konunuz içeriği nedeniyle diyet günlüklerine taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
Back
X