PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.413
448
37
Artık Bende Bu Tulumlardan Almak,Giydirmek İstiyorum.

Artık evde bıcır bıcır yürüyen,emekleyen tüm aileyi kendine hayran bırakan bi bücür istiyorum :emir_bebek:

Hadi kk'daşlarım hep beraber scret'a :46:

BEBİŞ İSTEYENLER TOPİĞİMİZ HAYIRLI UĞURLU OLA :34:

$bebiş1.webp $bebiş2.webp $bebiş3.webp $bebiş5.webp

amin canım inşallah. bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor işte kısmet. doktora da gittik eşimle takmayın kafaya diyorlar ama gelde takma. herkes soruyor var mı bebek var mı bebek diye. beni iyice geriyorlar. bu durumda olda gel de takma... üfff

amin canım inşallah. bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor işte kısmet. doktora da gittik eşimle takmayın kafaya diyorlar ama gelde takma. herkes soruyor var mı bebek var mı bebek diye. beni iyice geriyorlar. bu durumda olda gel de takma... üfff

zaten sorunu olmayan herkese verilen cevap aynı : kafaya takamyın,düşünmeyin olcak... hey allahım yaaaa! söylemesi kolay tabi :47:
ben senin kadardır denemiyorum,daha 9 ay oldu..ama bide düşüğüm var mart 2012'de..en kısa zamanda olur inş :5:

canım sen hiç olmazsa bir kere hamile kalmayı başarabilmişsin. ben onu da başaramadım henüz. düşük yapmışsın üzüldüm ama olsun en yakında tekrar hamile kalırsın inşalaaaaahhh.

canım sen hiç olmazsa bir kere hamile kalmayı başarabilmişsin. ben onu da başaramadım henüz. düşük yapmışsın üzüldüm ama olsun en yakında tekrar hamile kalırsın inşalaaaaahhh.

her zaman her insanın yaşadığı şeylerin daha beteri vardır diye düşünenlerdenim evet ama olaya nerden baktığınada bağlı...
mesela ilk hamilelik deneyimimi 2 ayda tutturmuşken,şimdi adetlerim düzensizleşti,bazen uzun süre olmuyo ilaçla hastalanabiliyorum.insanında aklına "önceden oluyordu şimdi niye olmuyo" sorusu geliyo işte,senden farksız durumum aslında :50:

bende ocağın 12 si ne randevu aldım bakalım doktordan. adetli iken gideceğim muayene edecek. ama alttan muayene den çok ama çok korkuyorum. ama işte mecbur kalınca elden bişey gelmiyo korksam da ayılsam bayılsam da olacak o muayene. :(

bende ocağın 12 si ne randevu aldım bakalım doktordan. adetli iken gideceğim muayene edecek. ama alttan muayene den çok ama çok korkuyorum. ama işte mecbur kalınca elden bişey gelmiyo korksam da ayılsam bayılsam da olacak o muayene. :(

aaaay sormaaa! insan çok kasılıyo.. bide benim gibi canın çok tatlı ve bu tarz şeylerde korkaksan vay halineeee... :53: allah yardımcın olsun,ama iyi haberlerle dönersin umarım...

aaaay sormaaa! insan çok kasılıyo.. bide benim gibi canın çok tatlı ve bu tarz şeylerde korkaksan vay halineeee... :53: allah yardımcın olsun,ama iyi haberlerle dönersin umarım...

hiç sorma canım o kadar tatlıdır ki . geçen sefer ki gittiğim doktor muayene ederken bayılmama sebep oldu. haaaarrrtt diye bir anda sokunca cihazı. ben o an bayılmışım. artık doktor fobim var surf bu yüzden. az kalsın vajinusmus olacaktım. korkuyu üstümden 6 ay da zor attım. bu sefer bir de adetli iken gideceğim. ayyy çok zor olacak yaa.

hiç sorma canım o kadar tatlıdır ki . geçen sefer ki gittiğim doktor muayene ederken bayılmama sebep oldu. haaaarrrtt diye bir anda sokunca cihazı. ben o an bayılmışım. artık doktor fobim var surf bu yüzden. az kalsın vajinusmus olacaktım. korkuyu üstümden 6 ay da zor attım. bu sefer bir de adetli iken gideceğim. ayyy çok zor olacak yaa.

seni o kadar iyi anlıyorum kiiiii bende öyleyim çünkü :18:

ama korkunun ecele faydası yok derler,bebiş için katlancan artık..belki zamanla alışırız

inşallah bu konunun zamanla alışması oluyordur. :)
bu sefer farklı doktora gideceğim bakalım bu inş öyle olmaz. geçen sefer ki bayan doktordu. sırf daha rahat olayım diye bayan doktora gittim o da soğuttu beni doktordan. bu sefer erkek doktora gideceğim. daha nazik ve kibar olacağını düşünüyorum.

bu sefer farklı doktora gideceğim bakalım bu inş öyle olmaz. geçen sefer ki bayan doktordu. sırf daha rahat olayım diye bayan doktora gittim o da soğuttu beni doktordan. bu sefer erkek doktora gideceğim. daha nazik ve kibar olacağını düşünüyorum.

zaten içine sinen ve sözüne,tavrına,davranışlarına güvendiğin bi doktor olursa herşey çok daha kolay ve rahat olur cnm..içini ferah tut :16:

Hic korkulacak bisey degil emin ol,agri falan kesinlikle olmuyo.. sadece yabanci birine orayi actigin icin tedirgin oluyosun,kasiyosun kendini okadar.. muayeneden sonra anliycaksin zaten canim.. rahat ol yani:)

Hic korkulacak bisey degil emin ol,agri falan kesinlikle olmuyo.. sadece yabanci birine orayi actigin icin tedirgin oluyosun,kasiyosun kendini okadar.. muayeneden sonra anliycaksin zaten canim.. rahat ol yani:)

evet çok kasılıyorum. dr kasma diyor ama işte elde değil. :) inş rahat olabilirim.

topiğin hayırlı olsun puff
bende o miniik kıyafetlerden almak istiyorum:43:
benimde iki düşüğüm var
korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım
sonrası malum
28 günde adet olan ben 33 34. günleri görür oldum
resmen düzenim bozuldu
hala bekliyorum
bazen keşke hiç korunmasaydım şimdi bi bebişim olurdu diyorum
işte nerden bileceksin

topiğin hayırlı olsun puff
bende o miniik kıyafetlerden almak istiyorum:43:
benimde iki düşüğüm var
korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım
sonrası malum
28 günde adet olan ben 33 34. günleri görür oldum
resmen düzenim bozuldu
hala bekliyorum
bazen keşke hiç korunmasaydım şimdi bi bebişim olurdu diyorum
işte nerden bileceksin

sağol canım benim..
ama bişey dicem, hiç korunmamakla ilgisi yok.. çünkü biz hiç korunmadık ordan biliyorum :1:

benimde 1 düşüğüm var,1'i bile çok sarsıcı ve kötüyken bide onca ağrısı varken 2'yide yaşamak zor olsa gerek.. geçmiş olsun tatlım :50: allah bidaha göstermesin inş

umarım hepiniz bu yeni yılda bebek sahibi olursunuz kızlar özlemi zor helede elinden birşey gelmemesi çaresizlik daha bir zor sabretmekten başka çare kalmıyor insana

evet canım alışması oluyor ben yarı vajinusmusum dr öle demişti o nasıl bişeyse işte ben çok zorlanırdım alttan muayenede hatta ilkinde doktordan fena halde azar yedim doktorda menen bişeydi zaten aman Allah kimseyi onun eline düşürmesin sanki ben isteyerek kasılıyorum gibi davranmıştı zamanla alıştım zamanla diyorum çünkü hamileliğimin başında çok kez alttan muayene oldum düşük tehlikem vardı o oltrason probu ne ki doktor kanamayı kontrol etmek için ultrason probundan çok daha kalın plastik bişe soktu ve içerde onu açtı siz düşünün acısını ben bas bas bağırdım saniyelik şeyler zaten merak etme alışırsın elbet çünkü kadınsın

Back
X