puregon 300lük ihtiyacı olanlar

gorken

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
132
0
296
Muğla
arkadaşlar ilk tüp bebek denememde hamile kaldım Allah herkese nasip etsin. hem maddi hemde manevi açıdan zor bir süreç. Elimde 300lük 3 kutu puregon ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim.

Son düzenleme:
kac haftaliksin ben de ilk denemem ama ilk olmaz diye cok duydugumdan umidim yok ama hayirlisi baska tanidiklariniz varfmi cevrenizde ilk denemesinde hamile kalan yasim 28

geç kaldn hem ben aydından çok iyi olurdu valla bende eğitimciyim şu an transfer oldum bekliyorum tutmazsa irtibata geçelim isterim sizden teşekkürler inşallah ihtiyaç olmaz

geç kaldn hem ben aydından çok iyi olurdu valla bende eğitimciyim şu an transfer oldum bekliyorum tutmazsa irtibata geçelim isterim sizden teşekkürler inşallah ihtiyaç olmaz

canım umarım ihtiyacın olmaz benim gibi ilkinde Allahım yüzünü güldürür.

kac haftaliksin ben de ilk denemem ama ilk olmaz diye cok duydugumdan umidim yok ama hayirlisi baska tanidiklariniz varfmi cevrenizde ilk denemesinde hamile kalan yasim 28

26 haftalığız teyzesi, umarım Allah sanada bir bebek nasip eder. İlkinde olmaz diye bir şey yok Allahın takdirine kalmış, sonuçta bizler sadece sınanıyoruz bu dünyada. Ben 2 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdım izmirde smyrnada ve bu merkezin başarı oranı gerçekten yüksek. çok şükür ilkindeoldu.

Back
X