• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!puregon +orgalutran+owitrelle kullananların paylaşım alanı!!!!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
selam arkadaşlar ben bugün puregon kullanmaya başladım içinizde bu iğneleri kullananlar var mı ne durumdasınız şuan birbirimize yardımcı olalım:):):)

ben de tedavimde progon kullandım 300 ml di en son bir iki sefer 225 falan kullandım diğer iğne ztn yumurtaların büyümeye başlayınca vuruluyor orgalutran
emeklerin boşa çıkmaz inşşş

ben de tedavimde progon kullandım 300 ml di en son bir iki sefer 225 falan kullandım diğer iğne ztn yumurtaların büyümeye başlayınca vuruluyor orgalutran
emeklerin boşa çıkmaz inşşş

inşallahh canımm allah hepimizin yüzünü güldürsünn puregon iğnesii yaktığı için vurulurken canım acıyoo ama vurulmak zorundayım herşey bebeişerimiz için..

slm canim bende aralik ortasi baslayacagim insallah puregon kulanmaya adetimin 5 gunu basliycam puregon kullanmaya 1 gun sonrada puregonla birlikte orgalutran kullanmaya baslayacagim cok korkuyorum puregonu gobkten yapmak deyil ama orgalutrani bacaktan yapmak korkutuyor beni napalim katlanacagiz bebisler icin allah yardimcimiz olsun canim

slm canim bende aralik ortasi baslayacagim insallah puregon kulanmaya adetimin 5 gunu basliycam puregon kullanmaya 1 gun sonrada puregonla birlikte orgalutran kullanmaya baslayacagim cok korkuyorum puregonu gobkten yapmak deyil ama orgalutrani bacaktan yapmak korkutuyor beni napalim katlanacagiz bebisler icin allah yardimcimiz olsun canim

merhaba, orgalutran ı istersen koldan istesen göbektende vurabilirsin.. ben puregonu göbekten yapıyordum .. orgalutranı ise koldan ... cok fazla aynı yerlere denk gelmesin diye.. sevgiler,

ben hepsini göbekten yapmıştım bana öle demişlerdi kol bacak sölemediler
progon ilk günlerde yakıyo ama sonra alışıyorsun
ben yaptıysam herkez yapar heralde ilk bi kaç sefer yardım al eşine yada yakınlarına yaptır zamanla kendin alışıyorsun ztn

ben hepsini göbekten yapmıştım bana öle demişlerdi kol bacak sölemediler
progon ilk günlerde yakıyo ama sonra alışıyorsun
ben yaptıysam herkez yapar heralde ilk bi kaç sefer yardım al eşine yada yakınlarına yaptır zamanla kendin alışıyorsun ztn

merhaba canim sen puregonla ve orgalutran ignesini birlikte arka arkayami yapiyordun yoksa arada biraz zaman birakiyormuydun

merhaba canim sen puregonla ve orgalutran ignesini birlikte arka arkayami yapiyordun yoksa arada biraz zaman birakiyormuydun

ilk zamanlar arayla yaptım gündüz 2 de orgalutran akşama doğruda purogon
tamda hatırlıyamadım 9 ay oldu
en son aynı anda 2 iğne yapıyorsun toplamadan önce 36 saat onlar hesaplıyorlar kaçda yapıcanı o iğne ik tane aynı anda yapılıyo

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

puregon iğnelerini sigorta karşılamıyor zaten özel olduğu için kendin alıyorsun hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneden daha ucuza alabilirsin ama elinde puregon iğneleri olup ihtiyacı olmayan arkadaşlar varsa sana temin edebilirler allah yardımcın olsun sevgiler....:71:

merhaba, orgalutran ı istersen koldan istesen göbektende vurabilirsin.. ben puregonu göbekten yapıyordum .. orgalutranı ise koldan ... cok fazla aynı yerlere denk gelmesin diye.. sevgiler,

orgalutran iğnesi çok acıtıyor mu? ben yarın hastaneye gidicem randevum var büyük ihtimalle orgalutran iğnesini nasıl kullanmam gerektiğini öğretecekler sanırım hayırlısı bakalımm puregon yakıyo biraz ama dayanılmayacak kadar değil ama korkuyorum yine de....

baby, aşılamada rapor çıkarark sigortadan yüzdeli olarak almıştım , tüpde de rapor çıkarabilseydim yine yüzdeli alabilecektim ama sigorta yılım 4 yıl küsür olduğu için rapor çıkaramadım 5 yıl ve 900 gün sigorta şartı aranıyor

ilk zamanlar arayla yaptım gündüz 2 de orgalutran akşama doğruda purogon
tamda hatırlıyamadım 9 ay oldu
en son aynı anda 2 iğne yapıyorsun toplamadan önce 36 saat onlar hesaplıyorlar kaçda yapıcanı o iğne ik tane aynı anda yapılıyo

arkadaşlar bana dün dk pregon verdi ilkini hemşire 2. be yaptım ama 75 lik dozu 80 de falan yaptım bişey olur mu

Back
X