Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de tedavimde progon kullandım 300 ml di en son bir iki sefer 225 falan kullandım diğer iğne ztn yumurtaların büyümeye başlayınca vuruluyor orgalutran
emeklerin boşa çıkmaz inşşş
slm canim bende aralik ortasi baslayacagim insallah puregon kulanmaya adetimin 5 gunu basliycam puregon kullanmaya 1 gun sonrada puregonla birlikte orgalutran kullanmaya baslayacagim cok korkuyorum puregonu gobkten yapmak deyil ama orgalutrani bacaktan yapmak korkutuyor beni napalim katlanacagiz bebisler icin allah yardimcimiz olsun canim
merhaba, orgalutran ı istersen koldan istesen göbektende vurabilirsin.. ben puregonu göbekten yapıyordum .. orgalutranı ise koldan ... cok fazla aynı yerlere denk gelmesin diye.. sevgiler,
ben hepsini göbekten yapmıştım bana öle demişlerdi kol bacak sölemediler
progon ilk günlerde yakıyo ama sonra alışıyorsun
ben yaptıysam herkez yapar heralde ilk bi kaç sefer yardım al eşine yada yakınlarına yaptır zamanla kendin alışıyorsun ztn
merhaba canim sen puregonla ve orgalutran ignesini birlikte arka arkayami yapiyordun yoksa arada biraz zaman birakiyormuydun
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim
merhaba, orgalutran ı istersen koldan istesen göbektende vurabilirsin.. ben puregonu göbekten yapıyordum .. orgalutranı ise koldan ... cok fazla aynı yerlere denk gelmesin diye.. sevgiler,
ilk zamanlar arayla yaptım gündüz 2 de orgalutran akşama doğruda purogon
tamda hatırlıyamadım 9 ay oldu
en son aynı anda 2 iğne yapıyorsun toplamadan önce 36 saat onlar hesaplıyorlar kaçda yapıcanı o iğne ik tane aynı anda yapılıyo