Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internette bununla ilgili hiç bi bilgi bulamadım bilen varsa bi yardımcı olabilirmi? ovitrelle gecikme yapmazmış onu biliyorumda puregon ilk defa kullandım merak içindeyim...
mrb bende puregon ve ovıtrelleyı 4 ay kullandım hiç adet gecıkmesı yasamadım tam aksıne cok duzenlı gelmeye baslamıştı 4 ayın sonunda gecıkme yasadm ondadda hamıleymışım inş. hamılesındırde ondan gelmemıştır adetın
inş. hamılesındır benım ovıtrellenn 18. gunu cıktı oda kıpkırmızı degıldı bıraz sılık çızgıydı hemen kan testı yaptırdım sende kanda baktırabılırsın yoksada umudunu kaybetme zamanı gelmemıştır ben hep böyle avuttum kendımı
inş. hamılesındır benım ovıtrellenn 18. gunu cıktı oda kıpkırmızı degıldı bıraz sılık çızgıydı hemen kan testı yaptırdım sende kanda baktırabılırsın yoksada umudunu kaybetme zamanı gelmemıştır ben hep böyle avuttum kendımı