puregon+ovitrelle adet gecikmesine neden olurmu?

tazelale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
103
3
48
İstanbul
internette bununla ilgili hiç bi bilgi bulamadım bilen varsa bi yardımcı olabilirmi? ovitrelle gecikme yapmazmış onu biliyorumda puregon ilk defa kullandım merak içindeyim...

mrb bende puregon ve ovıtrelleyı 4 ay kullandım hiç adet gecıkmesı yasamadım tam aksıne cok duzenlı gelmeye baslamıştı 4 ayın sonunda gecıkme yasadm ondadda hamıleymışım inş. hamılesındırde ondan gelmemıştır adetın

Rabbim insallah yaa :( cok umutlandim acikcasi iki gun oldu bisey yok ama testtede bisey cikmio acaba gec dollenmemi oldu diye hevesleniyorum simdide...

Rabbim insallah yaa :( cok umutlandim acikcasi iki gun oldu bisey yok ama testtede bisey cikmio acaba gec dollenmemi oldu diye hevesleniyorum simdide...

inş. hamılesındır benım ovıtrellenn 18. gunu cıktı oda kıpkırmızı degıldı bıraz sılık çızgıydı hemen kan testı yaptırdım sende kanda baktırabılırsın yoksada umudunu kaybetme zamanı gelmemıştır ben hep böyle avuttum kendımı

inş. hamılesındır benım ovıtrellenn 18. gunu cıktı oda kıpkırmızı degıldı bıraz sılık çızgıydı hemen kan testı yaptırdım sende kanda baktırabılırsın yoksada umudunu kaybetme zamanı gelmemıştır ben hep böyle avuttum kendımı

gerek kalmadı canım ...dediğin gibi zamanı gelmemiş demekki...

Back
X