puregon pen iğnesi vurunup aşılaması tutan varmı

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
İkinci aşılamam olcak ilki klomen çatlatma iğnesyle denendi şimdiki olacak ise puregon pen iğnesi ile denencek bu durumları yaşaypta aşılaması tutan varmı

Cevap yazan olmamış. Bende dün kullanmaya başladım. İnşallah olumlu sonuç alırız.
ama forumda hamile kalan çok insan var

Ben kullanıyorum hatta ikinci kutu suan.ama iğneden sonra hareket edin yoksa ağrı yapıyor biraz yağlı bi iğne olduğu için. Ben yatmadim oturmadim yavaş hareketler yaptım ağrısı olmadı söyliyim dedim:) ama tup bebek le hamile kaldım

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende aşılama yerine tup bebeğe başladım daha önce 1 aşılama yaptrmıştm klomenle tutma olasılığı da %15 miş tup bebek daha mantıklı geldi şuan ki doktorum ankarada özel doktorum iğneler muayene parası derken 3-4 binimz gtti başka şehirde kalıyoruz o yüzden bari tup bebek yaptıralmda emeklerimize değsin inşllh dedik

Allah hepimizede sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşllh

Ben kullanıyorum hatta ikinci kutu suan.ama iğneden sonra hareket edin yoksa ağrı yapıyor biraz yağlı bi iğne olduğu için. Ben yatmadim oturmadim yavaş hareketler yaptım ağrısı olmadı söyliyim dedim:) ama tup bebek le hamile kaldım
canım nasıl kullandınız ben aldım ama kutuda 5 adet uç cıktı ılac cıktı ne sırınga nede baska bırsey cıkmadı nasıl vurulucam o olmadan

X