• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon pen ve letrozol

Rabia2703

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
83
23
8
28
Kızlar merhaba haftaya aşılama yaptıracağım doktorum bu ilaçları yazdı puregon 50 unite 7 gun kullan dedi letrozol 2.5 mg sabah aksam 5 gun seklinde yazdi ve yedinci günü kontrole çağırdı yumurta milimetresine bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecekmiş Esim de sperm hareket dusuklugu ve sayi problemi var. Bu ilaçları kullananlar var mı herhangi bir yan etkisi var mı bizim durumumuzda olup aşılamaya gidenler ne sonuç aldınız cevaplar mısınız lütfen

Kızlar merhaba haftaya aşılama yaptıracağım doktorum bu ilaçları yazdı puregon 50 unite 7 gun kullan dedi letrozol 2.5 mg sabah aksam 5 gun seklinde yazdi ve yedinci günü kontrole çağırdı yumurta milimetresine bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecekmiş Esim de sperm hareket dusuklugu ve sayi problemi var. Bu ilaçları kullananlar var mı herhangi bir yan etkisi var mı bizim durumumuzda olup aşılamaya gidenler ne sonuç aldınız cevaplar mısınız lütfen
Merhaba bende puregon kullandım ama aşılama değilde tüp bebekti herhangi yan etkisi olmadı bende

Cok tesekkur ederim biraz korkuyorum ama elden bir sey gelmez mevbur kullanacagim. Kac sulandirici yazmadi ona sasirdim sadece genelde herkes kullanmis.

Back
X