Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. İsteyen olursa uygun fiyatla vermeyi düşünüyorum.İstanbul anadolu yakasındayım.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.
Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. İsteyen olursa uygun fiyatla vermeyi düşünüyorum.İstanbul anadolu yakasındayım.
merhaba size özelden mesaj yazdım özel mesaj kutusuna bakıp bana dönerseniz sevinirim...
hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum
ihtiyaci olan arkadaslar elimde gonal f 450 ui var bir kutu . isterseniz verebilirim ama bursada oturuyorum ;(( parada istemem dua edin yeter .hamile oldugumu ogrendim cuma gunu kesini gorucem insallh kalbi icin cok erken ama olsun elimdekini veririm daha oncedende bir arkadasa vermistim bursadan .ama lutfen cumaya kadar bana biildirin . sonra gec olur .
arkadaşlar benim elimde 3 kutu gonalf 3kutu cetrotide var isteyenler özelden iletişime geçebilirler
Arkadaşlar elimde 2 kutu Gonal f 450 ve 1 kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
Merhaba 4 kutu gonal f , 3 kutu menegon 2 kutu cetrotide ve 2 kutu owıtrelle ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz elinde fazla olan varsa
Teşekkürler
e mail attım size.ilaçlar duruyor.üstelik çok da uzak sayılmayızMerhaba arkadaşlar, rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bizde 2. aşılama kararı aldık eşimle. Daha önceki aşılamadan 1 kutu Gonal F 450 var. Bir kutu daha lazım. Elinde olan varsa ogretmen1986_19@hotmail.com adresinden iletişime geçerse çok sevinirim. Eskişehir'deyim. Yakın yerlerden hafta sonu alabilirim. Uzak yerlerden kargo ile alabilirim. Hasimed hanım sizinkiler duruyorsa ikisini de alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?