puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. İsteyen olursa uygun fiyatla vermeyi düşünüyorum.İstanbul anadolu yakasındayım.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.

merhaba size özelden mesaj yazdım özel mesaj kutusuna bakıp bana dönerseniz sevinirim...

Arkadaşlar elimde 2 kutu Gonal f 450 ve 1 kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de tüp bebek tedavimden kalan 2 kutu hiç açılmamış gonal f 450 var.son kullanma tarihi 09.2013.uygun koşullarda sakladım.200 tlye vermeyi düşünüyorum.yanında 1 adet preglin 5000 ve 2 adet orgalutran hazır şırınga bedava verebilirim.özelden msj atabilirsiniz.benim çok şükür tuttu.darısı isteyen herkesin başına inşallah...

arkadaşlar benim elimde 3 kutu gonalf 3kutu cetrotide var isteyenler özelden iletişime geçebilirler

Özelden mesaj atamıyorum elinizde 3 kutu gonal f ve 2 kutu cetrodite ıhtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Benim gonal f ıhtıyacım var özelden mesaj atamıyorum

Merhaba 4 kutu gonal f , 3 kutu menegon 2 kutu cetrotide ve 2 kutu owıtrelle ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz elinde fazla olan varsa

Teşekkürler

Merhaba 4 kutu gonal f , 3 kutu menegon 2 kutu cetrotide ve 2 kutu owıtrelle ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz elinde fazla olan varsa

Teşekkürler

2 kutu hiç açılmamış gonal f 450 var elimde.buzdolabında saklıyorum.ikisine 200 demiştim ama 150 tl ye gönderebilirim eğer istersen..

Merhaba...
Elimizde 75 mllik gonal f var
toplam 15 kutu
sıvı+toz şeklinde olandan (bu yüzden oda sıcaklığında saklanabiliyor)
almak isteyenlere duyurulur...
fiyat: tanesi 20tl (raporlu sigortalının ödeyeceğine eşit, biz bu fiyattan almıştık)

Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı,aldığımız fiyat üzerinden kar amacı gütmeden vermek istiyoruz.

2 kutu gonal f (sgk raporlu 1 kutu fiyatı 106,34 tl)
1 kutu ovitrelle (sgk raporlu fiyatı 40,07 tl)

Daha alalı 1 hafta oldu.Fakat bugün gebelik sonucumuz pozitif olduğundan dolayı vermek istiyoruz. Alanada gerekmez inşallah benimki gibi uğurlu gelir.
Son kullanma tarihleri 2014'tür.Buzdolabında saklanmaktadır.

Ankara'da yaşamaktayım.İstediğiniz yere kargoyla yollayabilirim.
İlgilenenler mesaj atabilirler.

Merhaba arkadaşlar, rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bizde 2. aşılama kararı aldık eşimle. Daha önceki aşılamadan 1 kutu Gonal F 450 var. Bir kutu daha lazım. Elinde olan varsa ogretmen1986_19@hotmail.com adresinden iletişime geçerse çok sevinirim. Eskişehir'deyim. Yakın yerlerden hafta sonu alabilirim. Uzak yerlerden kargo ile alabilirim. Hasimed hanım sizinkiler duruyorsa ikisini de alabilirim.

e mail attım size.ilaçlar duruyor.üstelik çok da uzak sayılmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…