puregon veya gonaf menegon'a ihtiyacım var

Bana ücretsiz ilaç lazım GONAL F PREGON arkadaşlar yardımlarınız bekliyorumm

Son düzenleme:
elimde 01.13 tarihli 10 kutu puregon var ihtiyacı olanlşar özelden ulaşsınlar ltf...uygun şartlarda saklanmışdır.elimden ameliyat olacağım için tedavimi ertelemek zorundayım...bu sebepten ilaçlarımı vermek zorunda kalıyorum.

elimde 1 kutu gonal-f 1 kutu otrivelle 2 kutu menegon var.hiçbiri açılmadı ve hepsi dolapta muhafaza edildi.uygun fiyata vericem.ilgilenenler özel mesaj atabilirler...

elimde 300 lük 3 yada 4 doz puregon var. mersinden birisine vermek istiyorum. uzaga gönderememm zaten bozulur. son kul tar 2014

cnm merhaba benim ihtiyacım var 4 gebelik kaybım var ilaça ihtiyacım var istanbulda oturuyorum ama kargoyabuz kalıbı ile verdiğinde herhangi, bir problem olmuşyor kahramanmaraştan biri bana o şekilde yollamıştı.havada sıcak olmadığında problem olmuyor ne kadara verecksin öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:
elimde 1 kutu gonal-f 1 kutu otrivelle 2 kutu menegon var.hiçbiri açılmadı ve hepsi dolapta muhafaza edildi.uygun fiyata vericem.ilgilenenler özel mesaj atabilirler...

merhaba son kullanma tarihini öğrenebilirmiyim menogonun...birde fiysatını lütfen yeni olduğum için özelden yazamıyorummm lütfennnn cvp

arkadaşlar elimde bir kutu 300 lük pregon son kullanma tarihi 05-2014
bir kutu cetrotide 0.25 mg 1 kartuş son kullanma tarihi 07_2013
bir kutu ovitrelle son kullanma tariki 02-20014 var soğuk zincirleri kırılmadı buzdolabında muhafaza ediliyor.çok cüzi bir rakama vereceğim.istanbulda yakın civarda oturan varsa eldende teslim edebilirim.bana çok uğurlı geldi size de gelir inşallah

Merhabalar canım. 300'luk puregon'un fiyatı ne kadara verebilirsin. Bnm ihtiyacım var'da. Özelimede msj atabilirsin...

cnm mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum ben progonu sgk fiyatına yani 70 tl ye veriyorum.gönül bedava vermek isterdi ama kredi kartında ilaçların borcu duruyor .ilaç birkaç ay önce kadıköy zeynep hastanesinden alındı soğuk zinciri hiç bozulmadı.son kullanma tarihi 05_2014 bana beraber aldığım iki kutu çok uğurlu geldi muradıma erdim:) inşallah sende meleğine kavuşursun canım ilgilenirsen bakırköy civarındada oturuyorsan elden verebilirim yada kargoylada gönderebilirim cevabına göre bir şekilde mailimi paylaşırım

merhabalar, elimde iptal olan aşılamam dolayısıyla, raporla alınmış 3 kutu puregon(tanesi 70tl), 1 kutu ovitrelle(40tl) var. istanbul kadıköydeyim. skt 2014. soğuk zincirde saklandı.

cnm bana lazım ovitrella ve puregon istanbuldayım eğer hala elindeyse allah rızası için bana ulaş. onbeş milyarım gitti ve bebeğim yok ben gelip nerdeysen alırım evine bile gelirim dila.akdeniz@hotmail.com akşamları altıdan sonra arayabileceğin tel 05459436212 hala varsa beni ara arkadaşım

arkadaşlar benimde puregona ihtiyacım var ovitrella yada. mayıs da başlayacağım raporlu fiyatına ilaç arıyorum çok zor durumdayım son kullanma tarihi 2014 olup elindeilacı kalan varasa neolur yardım edin istanbuldayım ve evinize bile gelirim dila.akdeniz@hotmail.com veya özelden msj atarsanız gorusebilriz.

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. İsteyen olursa uygun fiyatla vermeyi düşünüyorum.İstanbul anadolu yakasındayım.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.

arkadaşlar benim de tüp bebek tedavimden kalan 2 kutu hiç açılmamış gonal f 450 var.son kullanma tarihi 09.2013.uygun koşullarda sakladım.200 tlye vereceğim.yanında 1 adet preglin 5000 ve 2 adet orgalutran hazır şırınga bedava verebilirim.benim çok şükür tuttu.darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Arkadaşlar ben izmir manisa cevresinde puregon satan biri varsa talibim lütfen acıl bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…