Doğuma Hazırlık puset, bebek arabası, oto koltugu vs vs ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ankadilara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
159
35
318
Ankara
arkadaslar kısmetse bizde kasım da bekliyoruz oglumuz sıkıntılı bir gebe kalma doneminden sonra insallah mutlu sona ulasırız.

Bu noktada hazırlık anlamında kafamın karıstıgı bir kou var yardımcı olabilirseniz sevinirim.Puset almalımıyım ? puseti sanırım oto koltugu olarakta kullanabiliyoruz bu gercekten cok kullanılıyormu?
birde bebek arabasını almakta cok aceleci olmasak mı acaba? kafamız karıstıda biraz :(

bende almadim bebek arabasini ama araba koltugunu aldim canim.nasil olsa kis bebegi cok cikaramicam gerek duymadim,eger gerek olursa sonradanda alinir

arkadaslar kısmetse bizde kasım da bekliyoruz oglumuz sıkıntılı bir gebe kalma doneminden sonra insallah mutlu sona ulasırız.

Bu noktada hazırlık anlamında kafamın karıstıgı bir kou var yardımcı olabilirseniz sevinirim.Puset almalımıyım ? puseti sanırım oto koltugu olarakta kullanabiliyoruz bu gercekten cok kullanılıyormu?
birde bebek arabasını almakta cok aceleci olmasak mı acaba? kafamız karıstıda biraz :(

Ben bebegim dogunca aldim hem oto koltugunu hem de bebek arabasini. Ama hamilelik sirasinda az cok netlestirdim hangi modelleri alacagimi. Bebek dogduktan sonra arastirmak icin pek vaktiniz olmuyor. Travel sistem olan bebek arabalarinin ana kucagi olarak da kullanilabilen oto koltuklari var. Istersen onlardan alabilirsin. Ya da benim yaptigim gibi, hafif bir bebek arabasi, sadece arabada kullanilabilen oto koltugu ve de ev tipi ana kucagi alabilirsin. Ben cok arastirdim. Bebek arabasi Chicco Liteway, oto koltugu Chicco Proxima ve de ana kucagi olarak da Fisher Price'in Sevimli Gezegenini aldim. Bu urunleri fiyatlari da oldukca makul.

Back
X