Cilt Bakımı Ürünleri Pütürlü yüz bb krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
arkadaşlar benim yüzümde pek bişey olmadıgı için kızarıklık vs var sadece bb krem kullanıyorum maybeline dream ferah fair olanından bınları kullanmadan önce yüzümü yıkıyorum lorealin yüz kremini sürüyorum cok az sonrada bb krem kullanıyorum ama yüzüm Öncesinde krem sürsemde sürmesemde pütür pütür duruyor ne yapabilirim.. Önerebileceğiniz bişet var mı acaba ?

arkadaşlar benim yüzümde pek bişey olmadıgı için kızarıklık vs var sadece bb krem kullanıyorum maybeline dream ferah fair olanından bınları kullanmadan önce yüzümü yıkıyorum lorealin yüz kremini sürüyorum cok az sonrada bb krem kullanıyorum ama yüzüm Öncesinde krem sürsemde sürmesemde pütür pütür duruyor ne yapabilirim.. Önerebileceğiniz bişet var mı acaba ?

bb krem kapatmıyor. sadece renkli nemlendirici gibi bişey..

ben de bb krem kullanıyorum ama pütürlük olmuyor.
markasından olabilir.
başka bir marka da deneyin. ona göre karar verin.

bende lorealin BB sini kullanıyorum. Çok memnunum. Lorealin yüz temizleyicisine kullanıyorum. O da iyi.

Pütürlükten kasdettiğiniz nedir? Sivilcemsi, kabartı şeklinde birşey mi yoksa kuruluk gibi mi? Kullandığınız BB kremden sonra mı oldu?

krem sürebilirsn cildin kuruysa

X