pyron Burun Estetiği Ameliyatı

masllah yaa her baktigimda cok ve cokk begeniyorum yeniden:nazar:
benim sevdigim burun modeli olmus bu bide nemin burnusunu cok begeniyorummmopuyorumnanaktan

çokkkkkkk güzel olmuş yaaa.çokta doğal..çok beğendimm..daha yeni ameliyat olmuşsun şimdiden böyleyseee bikaç ay sonrası nasıl olur acep...güle güle fışkırt burnunu:1::nazar:

çok teşekkür ederim canım inşallah seninde çok beğenceğin bi burnun olurhihoyyyt

teşekkür ederim canım :) nefes alamıyorum ama yemek yememde hiç bir sorun yok masallahım var ama yemezsem tansıyonum dusuyo onume gelenı yıyorum valla ödum kopuyo yemek yerken alcıyı oynatıyormuyum dıye

canım geçmiş olsun senin resimlerinede bakabilirmiyim?tşkkk

Kızlar selam siteye yeni üye oldum nasıl kullanmam gerektiğini pek çözemedim ben de burun ameliyatı oldum ve hem kendi fotolarımı paylaşmak hem de sizlerin fotolarını görmek istiyorum ama ne nasıl foto yükleyebileceğimi ne de sizin fotolarınızı nasıl görebileceğimi bilemiyorum...

cnm bende salı günü ünal beye ameliyat olucam arkadaşlık talebi yolladım rica etsem benide eklermisin:3:

Ünal Şahine ameliyat olanlar yorum ve fotolarınızı rica ediyorum ona ameliyat olucam

Back
X