pyron Burun Estetiği Ameliyatı

super olmus burnun canim inanilmaz begendim...gule gule saglikla sihhatle kullan insallah..bu arada onceki burnunu cok merak ettim benimkide su anda biraz iride:)))bakiyim benziyormu???

bu arada doktorun hangi teknigi kullandi canim acikmi kapalimi??

çok teşekkür ederim:3:
kapalı teknikle oldum canım eski burnumu unutmaya çalışıyorum aslındananiknanik
canım akşam önden foto koycam belki eski burnumu da kısa süreliğine koyarım sositososito

çok güzel polmuş canım.doktorun sana masaj yapmanı söyledimi canım.bazıları söylüyo bazıları söylemiyo,bana masaj önerdi ama şekli bozulur diye biraz korkuyorum

Burnun biraz değişir, şişler iner, iyice oturur ve daha güzel olur...20 gün çok çok erken.Sabırla beklemek lazım.

venüscüm senin burnunda çok güzelmiş :nazar: tecrübeli biri olarak soruyorum sana 20 günlükten 2 aya kadar çok bi değişikli oluyo mu benimki değişir mi mesela bilmiyorumkismile

saol cnm:) şekil olarak değişmez sende fazla şişte yok kucucuk cok hoş bır burun olmuş kendını şimdiden gostermıs demek ıstedıgım fazla bı degısım olmaz sende sadece burun ucun bıraz ınebılır cunku benımde ılk baslarda daha kalkıktı onun harıcınde kavısın bıraz daha belirgınleşebılır ben 4.ayıma gırdım sayılır burnum aynı hemen hemen :)

herkesi kabul ettim arkadaşlar:) önden foto koycam şimdi
foto altına yorum yapan herkese teşekkür ederim oraya yazamıyorum henüz ;)

saol cnm:) şekil olarak değişmez sende fazla şişte yok kucucuk cok hoş bır burun olmuş kendını şimdiden gostermıs demek ıstedıgım fazla bı degısım olmaz sende sadece burun ucun bıraz ınebılır cunku benımde ılk baslarda daha kalkıktı onun harıcınde kavısın bıraz daha belirgınleşebılır ben 4.ayıma gırdım sayılır burnum aynı hemen hemen :)

teşekkür ederim venüscüm kötü yönde bi değişim olmsın dayerimseniben

esocum resim altına yazamadığım için burdan teşekkür ediyorum sana:) gerçekten de öyle oldu ifadem baya yumaşadı :))

canım bende yaptırmayı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım merak ettim burnunu =) arkdşlığı kabul edersen sevinirim

Cok guzel olmus ben bayildim, sana acil sifalar diliyorum. Eger bu burun 20 gunlukte boyleyse 6 ay sonrasini dusunemiyorum:)) cok basarili gercekten:)

Back
X