pyron Burun Estetiği Ameliyatı

su aycım resim altına yazamıyorum çok teşekkür ediyorum tüm yorumların için :asigim:

öndende çok güzel olmuş burnun canım:nazar: ben ünal şahinin kapalı teknikle yaptığını bilmiyordum

cnmm önceden yorumm yaptımmı hatırlamıyorumm ama şimdi baktımda resimlerine çok yakışşmış çok güzle olmuş cidden:)iyi günlerde kulan:)

merhaba pyron..Ben amelıyat olalı 4 gün oldu alcılarım hala duruyor bende kapalı teknık oldum burnumdan nefes alabılıyorum ama hiç koku alamıyorum cok sınırım bozuluyor yediğim yemegınde hiç tadını alamıyorum sence nnormalmı sendede olmusmuydu acaba??

merhaba pyron..Ben amelıyat olalı 4 gün oldu alcılarım hala duruyor bende kapalı teknık oldum burnumdan nefes alabılıyorum ama hiç koku alamıyorum cok sınırım bozuluyor yediğim yemegınde hiç tadını alamıyorum sence nnormalmı sendede olmusmuydu acaba??

tatlım 4 günde nefes alabiliyosan o bile çok iyi bence bnm nefes alabilmem 1 haftayı buldu nerdeyse doğal olarak koku da alamıyodum çok kötü bişey yemek yemek istemiyo insanın canı lastik gibi geliyo herşey bide çok yoruluyodum ben yemek yerken
ama zamanla geçiyo merak etme:lepi:

Çok güzel, çok doğal olmuş bayıldım, 20 günde böyleyse ilerleyen zamanda nasıl olur tahmin edemiyorum. Çok beğendim güle güle kullan.

eski burnunda çok kötü deilmiş canım ama şimdiki daha tatlı olmuş..darısı bana =)

teşekkür ederim canım :) nefes alamıyorum ama yemek yememde hiç bir sorun yok masallahım var ama yemezsem tansıyonum dusuyo onume gelenı yıyorum valla ödum kopuyo yemek yerken alcıyı oynatıyormuyum dıye

çokkkkkkkkkkkkkkkk güzelll olmus yaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhhh nazar değmesinnn cnmm burnusunaaaaaaaaaa:nazar:

çokkkkkkk güzel olmuş yaaa.çokta doğal..çok beğendimm..daha yeni ameliyat olmuşsun şimdiden böyleyseee bikaç ay sonrası nasıl olur acep...güle güle fışkırt burnunu:1::nazar:

Back
X