Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni burnum nasıl bakalım beğenecek misiniz:)
canım gecmıs olsun bende bakabılırmıyım resimlerine tşk...?
Teşekkür ederim kızlar o sizin güzelliğiniz :)
Dört gözle eklemeni bekliyorum bir an önce nete gir lütfennnBende arkadaşlık isteği gönderdim ekler misin benide Abdülkadir Bey'in yeri bağdat caddesi yazıyor nette bi değişiklik yok dimi aynı yerinde. Ayrıca bir hastahaneye bağlı mı çalışıyor yoksa muayenehanesi mi var sadece
kartaldada muayenehanesi var canım orayada gidebilirsin ben oraya gittim.bostancıda özel bi hastanede ameliyat yapıyoDört gözle eklemeni bekliyorum bir an önce nete gir lütfennn
güle kullan canım çok hoş olmuş yakışmış ama önden resim yokki hiç bir de ön profilden eklesen çok daha güzel olucak 1 haftalık rresminde hiç şiş ve morluk yok allah allah ya anlayamadım ben bu işi millet 15 günlükken mosmor geziyor senin ameliyat sonrası nasıldı
güle kullan canım çok hoş olmuş yakışmış ama önden resim yokki hiç bir de ön profilden eklesen çok daha güzel olucak 1 haftalık rresminde hiç şiş ve morluk yok allah allah ya anlayamadım ben bu işi millet 15 günlükken mosmor geziyor senin ameliyat sonrası nasıldı
fotolara yorum bekliyorum arkadaşlar sadece bakmak için arkadaşlık göndermeyin lütfen..
canım ben hala göremedim fotolarını??