pyspys Burun Estetiği Ameliyatı

hayatım bende abdülkadir beye amelıyat oldum ve 6. gün iş bası yaptım morluklar ve şişlikler bunyeye göre degısıyormus sanırım ama bırde bızım doktorumuz hıloterapi maskesi diye bır maske kullanıyor amelıyat sonrasında sanırım onun etkısıde cok büyük :)))))))))
abdulkadir bey açık mı kapalı mı ameliyat yapıyor?

eskisi gibi olmassın seni sevmem dedi ve çoook düşündüm günlük yaşantımı aksatmaya başladım

sonra okulda işte 37 yaşındaki bir insan niye ameliyat olur bakışları gözümde canlandı süre de kısıtlı olunca tatil yok izin falan da olmayınca çok istemeyerek de olsa vazgeçtim

sonra okulda işte 37 yaşındaki bir insan niye ameliyat olur bakışları gözümde canlandı süre de kısıtlı olunca tatil yok izin falan da olmayınca çok istemeyerek de olsa vazgeçtim
şimdi hala bakıyorum site değişmiş kimsenin de fotosu yok cesaret olsaydı o gün olurdum ama yine de tekrar denemeye değer diye yaza düşünüyorum

kendimi sempatik bulur hoplaya zıplzya gezerdim burnum hokka değil irice ama dikkat çekmyor canım diyerek kandırırdım kızkardeşim açık sözlü taki abla lütfen ameliyat ol inan ki devlet sana bütçe ayırır valla olman için deyince daha dikkatli bakmaya başladım...

Alaahın gücüne gitmesin hiçbir nefes problemim yok tıkanıklık yok burnum iri ama acaba olmalı mıyım
kararsızlık kötü

Birde yakup beyin ameliyatlarıda başarılı imiş nolur fotolarınızı görebilir miyim beni ekleyebilir misinizBurdaki tüm doktorlarımızın da öyle olduğunu biliyorum.Saygılarımı sunuyorum.

Abdülkadir beyin topiğindeymişim ve tatlı cadı burnunuz çok güzel olmuş.Doktorunuzun eline sağlık size de geçmiş olsun sizin resimleriniz çok güzel görünüyor...

yeni burnum nasıl bakalım beğenecek misiniz:)

merhaba pyspys ben de bakabilir miyim albümüne?çünkü abdülkadir beyi düşünüyorum burun ameliyatım için uzun bir süredir.kendisine mesaj da attım ,cevap bekliyorum.bakalım ne diyecek...

involucre eğer ben ameliyat olmasaydım aynı senin gibi 37, 47 yaşıma kadar düşünecektim.karar vermemde bu düşüncem etkili oldu araya bazı olaylar giriyor evlilik düğün çocuk gibi ozamanlar unutuyorsun hatta aklına bile gelmiyor ama hayat monotonlaşınca tekrar devreye giriyor bu böyle gitmez diye oldum ama bakalım bundan sonra hergün her saat başı kafama takmayayımda

sizce 37 yaş geç mi hem bebek yapmak hemde estetik olmak için sanki hayat artık geriye sardı psikolojisine girdim gibi...:43:

Involucre bence kendini dah iyi hissedeksen bu ameliyatın yaşı falan yoktur derim ben. Ayrıca neden bu kadar erken yaşlı moduna geçtin ki... Daha bir bu kadar zaman var önünde istiyorsan hiç düşünme bence.

Back
X