• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yazdığın karşısında şaşkınım, şaşırmamak gerekir ama saflaşıyorum bazen.
Normal bir insanın yapacağı şeyler değil
Ada'mın ar damarı çatlamış beyin hücreleri eksilmiş bence
Yinede bu öküz hastaysa bile bütün hücrelerimle suratına tükürmek istiyorum şuan

Oğlunu da aramiyor ki ben aradım hep ben gorusturdum. Fotoğraflarını attım. Güya bana hiç acimiyormus cigerini yakan sadece alperenmis. Çok belli embesil

Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis ya o hesap adam nerdeyse benden özür dilersen barismayi düşünürüm belki falan diyecek. Nasil bi adam bu kadar ruhsuz olabilir benim bile sinirim bozuldu burdan. Siz bu tavirlarindan dolayı mi biri olabilir dediniz.
Ayrica çocuğuna ciğeri yansa ciğersizlik yapmaz pis herif.

Çünkü bizi bi anda sildirecek biri var hayatında.
Öyle biri olamaz
Sadece olaylar o kadar hızlı gelişti ki kocanız olacak karaktersizin bunu idrak etmeye kapasitesi yetmemiş
Zaman'ın size merhem olduğunu gördüğümüzde onunda dank edip sürüne sürüne kapınıza geldiğini duyarız inşallah

Şaka gibi :KK57: sen neye kararlısın be şerefsiz?! Senin karının çocuğunun peşinde yalvarman pişman olman lazım değil mi bu nasıl pişkinlik yüzsüzlük?!
@Kahve-Kokulu-Kadin lütfen gelme bu oyunlara psikolojik bi taktik yapıyor sizi suçlu hissettirmek için. Ben hiç evlenmiş boşanmış biri değilim ama sadece kendimi sizin yerinize koyunca biraz olsun hissettiğinizi anladım. O eşinizin yüzsüzlüğü sizi de etkilemiş acaba yanlış mı yapıyorum psikolojisine girmişsiniz. Yaşadıklarınız çok zor biliyorum allah yardımcınız olsun... Oyuna gelmeyin... Kararlıymış peh. Sanki dersin kendisi aldatıldı da haklı rest çekiyor. Ya sen daha geçen gün elin bilmemnesiyle fingirdiyordun insanda az utanma olur ama tabi İNSANDA! Sen nasıl bi rezilsin de hem karına çocuğuna bu yaşananları reva görüyorsun hem pişkin pişkin "bon kororloyom" ayakları yapacak kadar düşmüşsün! Senin yüzüne tükürülmez be!
Kahve kusura bakma giydiriyorum ama çok biriktim şu eşin olacak bozuntuya :sinirli:
Ne olur aklına iyi şeyleri getirip de kendini üzme bu yaptığı rezillikleri düşün ve iyi ki kurtuldum de. Bu zordur belki ama sen yalnız değilsin oğlun var ondan güç alacaksın ve ona güç olacaksın. Ve umarım bi gün değerini bilen bi adamla karşılaşıp onunla mutlu olacaksın. Anne olmanın yeniden sevmeye engel olmadığını gören bi pislik de oturduğu yerden çatlayacak!

Ne kadar vodka vodka bir gece bu ya ...

Sen çok iyi niyetli bi annesin kahve , ben olsam doğru veya yanlış göstermezdim çocuğu.
Zaten kendiliğinden sormuyormuş bile ırzı kırık.
Çocuğum da çocuğum diye sürünsün it , kepaze .

Erkekçiğe bak hele sen , sen onu aldatmışmışsın.
Dötümle güldüm buna:KK53:
Evlenmeyeydin o zaman gavat seni.

Vicdanını temizliycek aklı sıra fare beyinli.

Ek olarak sürüm sürüm sürünür inşallah da sen de buraya yazarsın. Okurken nefret ettim heriften !

@Kahve-Kokulu-Kadin En son bu herifin göl kenarında içtiği kısımda kalmıştım ben. Neler olmuş kahve. O densize ayrı kızdım ailene ayrı. Adam beni istemiyor boşuna barışmak için yalvarma diyor sizin derdiniz ne desene. Gidip senin adına yalvarsınlar o zaman. Senin mesleğin falan yokmu. Yada o mal değneği ne iş yapıyor. Sana kalacak olan şeyler sana yetermi. Maddi durumları halledersen geri kalanı emin ol daha kolay hallolur.
Ooo o adam gezdiği kişilerle barlarda kavgalara bile karışır duruma gelmiş iflah olmaz artık. Kendi başını yesin inşallah. Ay nasıl asabım bozuldu gece gece.

Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki

Ailen yaninda olmadığı halde bunca seyi goze alabilen kac kadın varki ? Ne kadar güçlüsü n görmüyor musun kahve ..
Bunların hepsi bir sınav , bol bol dua et .
Psikolojisini çökertmeyi basaramayacak ! Bunlarin hepsi bir oyun ki oyun olmasada yalvarsa ne olurki ? Inandirici gelir mi su yaptığından sonra ..

Sen anlam yukledin ona kahve, sensiz hic bir anlam ifade etmeyecek ruhsuz bir adam için dibe vurma, vurmaki düşmanlarını sevindirme .. hadi kalk bugün kazanmaya başlıyoruz. Sen hepsinin ustesinden gelecekin senin.icin.dua edecegim :(

Neredeyse adam sana tazminat davası falan açıcak bu nasıl p*zevenkçe bi tutum ya. Sürüm sürüm sürünürken bi tekme vurmayada beni çağır kahve, hırslıyım o adama.

Senin ve oğlunun bahtı çook açık olsun inşallah yeniden sev, sevil, mutlu ol.

Sürekli karışık, sanırım aranızdaki fark aile desteğinden kaynaklanıyor. O ailesinden manevi destek göremediği hatta manevi köstek gördüğü için, evlerinde kalırken bile rahat hissettirtmedikleri için çok zorlanıyor. Eşinde yorulup ailesinde dinlenemiyor. Birden çok cephede savaşıyor. Yine de başarır, çok güzel bir düzen oturtur tabii. Ama bunu yaparken normalden çok çaba göstermesi ve güçlü olmak için çok uğraşması gerekiyor. Mutlaka kişisel özellik farklılıkları da oluyordur. Ama benim gördüğüm insanın arkasında birilerinin olması da çok fark yapıyor.

Bu arada, güçlü olmanıza, pozitif olmanıza çok seviniyorum. Allah haksızlığa uğrayan ve boşanmak isteyen her kadına böyle güç ve pozitif enerji versin inşallah. Maşallah. Zamanla daha da güçlü ve pozitif olun inşallah.

Aile konusunda kesinlikle haklısınız, onların destek olduğunu bilmek gerçekten bir başka oluyor ama konu sahibinin avantajı, benim dezavantajım; meslek sahibi olması-benim olmamam. İnanın kişi kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa çok büyük rahatlık.

Ne diyebilirim ki herkesin bir eksiği, bir fazlası var. Aldatılmış olmanın acısı da illa ki başkadır. Allah yardımcısı olsun, umarım bu süreç daha sancılı bir hal almaz.

Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
seviyosun canım evet zor oluyo önce ama sonra yeni hayatının heyecanını yaşıyorsun.yeniden aşık oluyosun tv lerdeki gibi üvey babalık falan olmuyor öyle alışıyorlar birbirlerine hatta çocugun senden kardeş bile istiyor farklı babadan olacağını bile bile.tam da bunlar oldu benim hayatımda.Rabbim tez zamanda kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan yaşamayı nasip etsin sana evladınla.

Değiller. Hala daha evliligim kurtulur gözüyle bakıyorlar. Eşim bana bi mesaj atmıştı. Benim kararım net bunu aklına sok bitti. Sanki yalvaran var da

Bu mesajı babana göster.
Kurtulur diye baktığınız evliliğim, x in hayatında ki insanla son buldu. Neden anlamak istemiyorsunuz de.

Neyin kafasını yaşıyorlar sinir oldum.
Ne olursa olsun olan olmuş,.bitmiş artık acını paylaşmaları gerek.

Evladisin sen onların her şeyi silip sadece seni görmeleri gerek. Bazı büyülerin kafasının çok çalıştığını sanmıyorum. Kendi egoları ve hırsları her şeyden önce geliyor! Eş ve evlattan bile önce.

Geçecek her şey kahvem. Geçecek.
Zamanla.
Rabbim ferahlık versin o güzel gönlüne.

Kahve çok zor bi donem atlattın hala daha sürüyor ama şunu unutma hayat şuan sana bir mutluluk Fazladan borçlu. Çünkü mutluluğunu elinden aldı. Ve o Adamda yıktığı yuvanın bedelini en ağır şekilde ödeyecek karma dünyası bu inan bana hiç bişey hiç kimsenin yanına kalmıyor iyi de kötü de. Zaman er yada geç oynayan taşları yerine oturtuyor. Bu hiç şaşmadı sen şimdi hayatın sana sunacağı mutluluğa odaklan. Bu hayatta hiç birşey ebedi değil bu süreçte ebedi olmayacak ve sen daha güçlü daha Mutlu daha emin olarak ayağa kalkacaksın

Bu yuvalari yikan o...u karilarin;hic yuvalari olmaz insallah.Aptal kocalar şunu anlıyamıyor.bizlerle de basta hep cicimdi.evlilik öyle berbat birşeykiii;üçüncü sahıslar huzurunu bozar.cocugun olur,sorumlulugun cok olur tilsim bir kere bozulmustur.gecim derdi biner v.s
O mahlukla'da aynisi olacaklar.Flort'ken hersey toz pembe.Ayni eve girince anlarlar. Hatta ilk esleri ile kiyaslamaya baslarlar.
Siz guclu bir kadinsiniz.Zaman herseyin ilaci.mutlaka gelip bir gun o burnu havada esiniz af dileyecek!!!!
Cok bakimli olun.sakin cokmeyin.lutfen o adi kadina da dava acin rezil olsun yedi cihana.siciline islesin.
Benimde bu o...pulardan yuvam zedelendi.esimin evliliginde yapmamasina ragmen;tanismadan alti ay once biten gecelik kadin yuzunden bir bucuk yildir huzurumuz kalmadi.o tilsim bozuldu.Saygi guven kalmadi.esim bana cok saygili.benim bitti.ucuncu sahislar bozmasa;kari koca gecinir.

Bu arada hislerim kuvvetlidir...boşanmayacaksınız.blof yapıyor;blof'ten bosanma dilekcesi bile verebilir ;ama bosanmaz.siz hep bakimli gezin.guclu durun.hakaretlesmeyin.icimdeki his asik uzatmali degil o kadina diyor;uste cikma politikasi uyguluyor.bir zaman sonra;hatta simdi bile oda sizi cocugunu cok ozlemis ve ev bombos gelir;darlanir.kokunuzu ozler;evdeni hareketleriniz gozunun onune gelir.

Canım kalbim acıyo senin yazdıklarını okuyunca.paronayak oldum bi yandan ya benimkide yaparsa diye.çok kötü günler canım ama geçecek, geçmeli.insan bu acıyla bir ömür nasıl yaşar.öfke,acı hepsini biarada yaşıyosun.içinde ne fırtınalar kopuyo kimbilir.bu acının tarifi yoktur eminim.rabbim acını hafifletsin.çocuğunla hep mutlu ol bundan sonra.

Evet pazartesi günü dava açıyoruz. . Anlaşmalı olarak bosanicaz bana bütün haklarimi vericek. O kısmı hallettik yani sorun yok kızlar. Daha fazla lackalasilip 3 5 yıl het neyse uzatmayi göze alamadım. .

Bosaniyor olmak çok zormuş. Alışkanlıklar yasanmisliklar. Insanin aklına hep iyi anılar gibi gelir arkadaş. Karşı taraf yani eşim çok katı ve kararlı. Ben ise şu 3 hafta da çok gelgitler yaşadım. Hala daha alisamiyorum nasıl geçecek bundan sonra ki hayatım ne olacak bilmiyorum.

Yine babam haklı çıktı. . Yıllar önce bana kızım bu babasının oğlu dikkat et yakma kendini demişti. Yok baba o yaşamış evladına yasatmaz demiştim. Ne kadar haklıymış oysa ki. Ben ne hayırsız bi evlat çıktım. . Hayatım b.k gibi oldu bi anda.

Kızlar nasıl geçecek :KK43:
Bi süreç yaşıyıcaksin ve biticek:(

Evet zor geçicek devaminda alışmak

için biraz zamana ihtiyacin olucak

sonra hafiflemiş yüklerinden

kurtulmuş gibi hissediceksin...ama

zamana ihtiyacîn var bu surede biraz

kafayi sıyirabilirsin zarari yok bence ama depresyona girme;)

Acı çekiyorsun belli. Saklama, acını yaşa, içindeki zehir bir aksın ilk önce. O zehir çıkarken önce yakar elbet ama saklasan, içinde kalsa içini hep yakar. O yüzden üstünü örtme sakın. De ki "evet acı çekiyorum ama geçecek biliyorum, çünkü bu dünyada benden ve oğlumdan değerli hiçbirşey yok". Sonra acını dibine kadar yaşayınca, inecek dip kalmayınca yükseliş başlayacak. Ne eşin ne sana yaşattıkları mühim olmayacak o süreç bittiğinde. (Tabi sen bunu gerçekten istersen) Acını ne kadar gerçek biçimde yaşarsan sonrasında o kadar kolay gider içinden eş bozuntun. Bir kez ayağa kalkınca da kimse tutamaz seni.

İyileştiğini hissettiğin andan itibaren kimse için değil kendin için bir süre geçir. Bekarken nasıl biriydin hatırlamaya çalış. Muhtemeldir ki gözleri parlayan ışıl ışıl, cıvıl cıvıl bir genç kızdın. O ruhu yakalamaya çalış. Bu hayata kimse için değil kendin için geldin bunu unutma. Evladın bile sen mutluysan sağlıklı yetişir, huzurlu bir anneyle ayakları yere basan bir birey olur. O yüzden senin mutlu olman herşeyden mühim.

Hayat sana kazık atanların kazıklarını sayıp yasını tutacak kadar uzun değil, önünden geçip gidiyor tutamıyorsun. Kendine geldiğin anda yakala hayatı, hem kendin hem oğlun için.

Eski eşin için de alabileceğin en büyük intikam senin onu hiç var olmamış gibi hayatından çıkarıp onunlayken hiç olmadığın kadar mutlu olmandır bunu unutma

Hakkinda hayirlisi olsun. Alismisliklar falan diye kendini doldurma.
Sirtimdan kamburumu attim diye dusun daha iyi hissedeceksin kendini.

Öyle güzel geçiyor ki boşandıktan sonra kuş misali olup uçmak istiyor insan.
Bu duyguyu tam 15 yıl önce yaşadım sana yazarken de biran için gözlerimi kapatıp o ana gittim.Hakimin boşanmamıza verdiği karar anı benim o mahkeme salonundan genç bir kız edasıyla şımararak çıkmam boşandığım eşime "hadi gel sana yemek ısmarlayım bunu kutlamam lazım" deyişim :KK70: Onun bana dönüp "benim kutlanacak bişeyim yok ama sen istiyorsan gidelim" demesi yemeğe gidip orada kızımız için enine boyuna konuşup evladımız için düşman değil iki dost olmamız gerektiğini el şıkışıp vedalaşmamız benim ısmarlayım dediğim yemeğin hesabını ona kitlemem vs vs...
Sonra işimin başına dönmüştüm.Devamın da huzur ve sukunetle asosyal ve yanlız geçen tam 10 yıl sonunda tekrardan evlendim.
Şimdi çoook mutluyum :KK66:

Hesabı ona kitlemen asaasaghgfs :D :D :D :D :D Harikasın yaa, sabah sabah iyi güldüm :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X