Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi
Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Suan oyle dusunuyorsun,esimi tan8madan 5 yil onve cok kotu donemlerim oldu asla 3 sene kimseyle konusmadim is,ev disinda ,insan lara guvenim 0 di ,o cikti karsima iyi insan larinda oldugunu,cocukken hayal ettigim gibi bir adamin hala gercektede var oldugunu,gosterdi bana yasadigim acilari,mutlylyk olarak geri verdi bana tabiii inanmam 5 yilimi aldi,simdi esim oldu,gecmisine baktiginda o lanet olasi pislik,e sukur ediceksin tatlim
Bir yerde de herseyi özledim yazmissin ,vuuu diyorum duygu karmaşası yasiyosun ,sen onu ve onunla olan seyleri asla asla ozlememelisin,iyi yanlarini dusunme iyi olsaydi baba olan biri esini aldatmaz seni ve yavrusunu düşünür,
Zikkim ciksin on7nla olan tv ne,bulasik makinasina,coraplarina,llanet gelsin
Suan guclu gibi gorunuyosun evet gucsuzsun ayni zMnda saskinsin
Kalkkkk toparlan sacma sapan seyler dusunme ,aynaya bak 7 sene once yoktu,hala guzelsin ,imajini tazele,guzel giyin tak takistir,gez dolas hayat devam ediyor
İlk de son ayrilanda sen degilsinki,etrafimda bir suru kuzenim var 3 tanesi yeniden evlendi ucuyorlar havada resmen,Allah a sukur sagliklisin ,yeniden seviceksin bunu asla unutma, su setefsizfen nefret etmis olman getek su durumda