• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bidaha kimseyi Sevemem hem bi oğlum var bakalım oğluma nasıl davranacak hayatımdaki kişi. Iyi mi çıkacak kötü mü. Bidaha kime guvenicem ki
Öyle düşünme komlumız var burda 2 çocukları var büyüğü kadının kızı ve adam ilk evliliğini yapmış evlilik sürelerinden ablaşılıyor sadece adamın çocuğu olmadığı diğerinden bir gün ayırdığını görnedim. Kendi kendime hep bize bumara yapıyor heralde bu kadar olamaz dedim inan ki yani çocuğu görür görmez bir sarılışı var kapıda için erir bi gün eşi gelmişti bana anahtar için bastı bize dedim buyrum kahve içiyorduk çocuklardan bahsediyor filan kızı da hevesle anlatıyor şunu dedi bunu yaptı gözünün içi gülüyor yani sordum o arada dedim abi nasıl olur bu kadar kendi kanından olmayan birine nasıl bağlanır insan. Yar dedi çocuğu gördüğüm gün bambaşka hissettim kendimi kan çeker derler ya hikaye aktı içim dedi. Sabiden derdim ne olacak bi boğaz eksik fazla ne farkeder hem babasından sevgi görmemiş garibim ben onu sevmişim çok mu Allah biliyor ya annesine sevgim de yanında hiç kalıyor çocuğumu öyle seviyorum dedi. Allah yaratmış nefesinden üflemiş benim ne haddime sevmemek, eziyet etmek hem sevmekle ne kaybediyorum ki dedi. Böyle insanlar var hayatta herkese nasip olmaz belki bu kadarı ama karamsar olma. Hiç hayatına biri girmese nolur zaten o kadar çok işin olacak ki biri olsa da zamanın olmayacak. Hem işte çalış eve gel çocuk yemek falan filan. Dışarı çık alış veriş evin her işi sana bakacak çok yoruluyorum desen de şikayet etsen de düşünmemek için güzel oluyor şu an yorgunluktan geberiyorum mesela.

Allah senin yardımcın olsun inşallah. Ailen sadece sen barış diye öyle yapıyor emin ol. Zamanla eşinin ne kadar yüzsüz olduğunu onlarda anlıcak. Çok şaşırdım adama bak hem suçlu hem güçlü!
Belki anlaştığınız şartlar ona ağır geldi yan çizmeye çalışıyor sana iftira atarak.
Ya da sen çok kararlısın ya suçunu kabul edip, af dilemek egosuna ters düşüyor ama aslında boşanmak istemiyor.
Ama ne yaparsa yapsın boşver önüne bak sorgulama onun yaptıklarını. Affetsen bile hiç aklından çıkmıcak bu aldatma olayı. Benim aklımdan çıkmamıştı.. Affetmek en büyük hatamdı, seviyorum diye sırf ama kıymetini bilemedi. İyi ki boşanıyorum şuan.
Senin de yolun açık olsun, güçlü kadınsın yorumlarından anlaşılıyor hepsinin üstesinden gelirsin Allahın izniyle, sıkma canını. Sarıl evladına tek varlığın, küçük adamın o senin :)

İki buçuk yıl önce siz esinizi aldattiniz...
Eşiniz size birsey demedi...
Yıllar sonra siz; onun sizi aldattigini bir arkadaşınıza takip ettirip kanitladiniz..
Beni aldattın dediniz...
O da asıl sen beni aldattın dedi...

Umarım yanlış anlamadım konuyu...

Şimdi merak ettiğim ;

● Esiniz onu aldattiginiz halde niye 2 buçuk yıl sustu?
● Elinizde fotoğraf var... Samimi bir şekilde mi? "Arkadaslarim "diyebilir zira...
● Çocuğun velayeti annenin haysiyetsiz yaşam tarzı ,akıl hastalığı gibi bir durum yoksa anneye verilir.
● Eger kararınız kesin ise anlaşmalı bosanin. Çekişmeli uzun ve yipratici bir süreçtir.
● Boşanmadan önce çok iyi düşünün. Unutmayın ki ortak bir evladiniz var. Ve o büyüyecek okula gidecek , istemeye geldiklerinde sizden isteyecekler (kız icin) oğlunuz varsa kız istemeye beraber gideceksiniz.

Lütfen bu süreçte ağzından çıkan her kelimeyi iki kez düşünün. Dil yarası da yürek yarası gibi bir türlü telafisi olmayan bir şey...

Dilerim hersey gönlünce olur...
En az hasarla bir karar verirsin.
Kimin ne diyeceği hiç önemli değil bundan sonra..

Bu hayat sizin... İstediğiniz gibi yaşadınız.

Hatalar yapmış olabilirsin. Hatalar ders çıkarılması içindir. Tecrübedir....

Bundan sonra çocuğunuz için de yasayacaksiniz.

Tekrar ediyorum... Umarım herşey gönlünce olur...

İki buçuk yıl önce siz esinizi aldattiniz...
Eşiniz size birsey demedi...
Yıllar sonra siz; onun sizi aldattigini bir arkadaşınıza takip ettirip kanitladiniz..
Beni aldattın dediniz...
O da asıl sen beni aldattın dedi...

Umarım yanlış anlamadım konuyu...

Şimdi merak ettiğim ;

● Esiniz onu aldattiginiz halde niye 2 buçuk yıl sustu?
● Elinizde fotoğraf var... Samimi bir şekilde mi? "Arkadaslarim "diyebilir zira...
● Çocuğun velayeti annenin haysiyetsiz yaşam tarzı ,akıl hastalığı gibi bir durum yoksa anneye verilir.
● Eger kararınız kesin ise anlaşmalı bosanin. Çekişmeli uzun ve yipratici bir süreçtir.
● Boşanmadan önce çok iyi düşünün. Unutmayın ki ortak bir evladiniz var. Ve o büyüyecek okula gidecek , istemeye geldiklerinde sizden isteyecekler (kız icin) oğlunuz varsa kız istemeye beraber gideceksiniz.

Lütfen bu süreçte ağzından çıkan her kelimeyi iki kez düşünün. Dil yarası da yürek yarası gibi bir türlü telafisi olmayan bir şey...

Dilerim hersey gönlünce olur...
En az hasarla bir karar verirsin.
Kimin ne diyeceği hiç önemli değil bundan sonra..

Bu hayat sizin... İstediğiniz gibi yaşadınız.

Hatalar yapmış olabilirsin. Hatalar ders çıkarılması içindir. Tecrübedir....

Bundan sonra çocuğunuz için de yasayacaksiniz.

Tekrar ediyorum... Umarım herşey gönlünce olur...
nasıl yani, konu sahibi de mi aldatmış eşini.:KK57:öyle bir durum varsa zaten bu evliliği sürdürmek başlı başına saçmalık olur, çocuklarına yazık...

Konu sahibi bende aldattım demedi. Söyle birşey okudum. Eşi sende beni aldattın demiş konu sahibi öyle birşey yok ama madem öyle düşündü 2.5 sene neden bekledin gibi bi yorum atmıştı.
hımm anladım şimdi
tşkler cnm ;)

Konu sahibinin bu mesajı üzerine yazdım.
Ancak tekrar tekrar okuyunca farklı anlamda yazdığını görüyorum şu anda.

"Hadi farz edelim ki" doğru olsun...
Modunda yazılmış...
Niye 2 buçuk yıl bekledin?
Diye sormuş konu sahibi...

İlk okuyusta yanlış anlaşılabilir bir cümle...
Kahve kokulu kadın sanırım şimdi doğru anladım. Zaten fark ettiyseniz " umarım doğru anladım " yazdım.

Kolay gelsin...

Peki o ilerde beni bi başkasıyla görünce dayanabilecek mi ? Suan yaşadığım acıyı o da yaşar mi ?

Şu an yaşadığın acı çok taze ve seni belli ki yoruyor ama sen gerçekten güçlüsün bunu hiç unutma.Senin hayatında biri olsun olmasın onu unuttuğunda acı çeker mi çekmez mi umrunda bile olmayacak

Canim üzülme bitanem, sana nasil teselli verecegimi bilmiyorum, ama inan "oglun" senin tek teselli ve umudun olabilir, onunla mutlu ol, acilarini gösterme evladina, hisseder...

Ben eşimi aldatmadim çalışma hayatinda seninde olmuştur bi yamugun diyerek üstüme yürüdü. Hatta buna o kadar inanmış ki nerdeyse ben bile yaptım mi lan acaba dicem.

Bu işin dönüşü yok. Çarşamba günü evime gidecem davayı açacak ya hani sözde açsın. Sınavlarım var girmem gereken o sürede boşanmış oluruz diye tahmin ediyorum

Esyalarimi toplayıp anneannem ve dedemin yanına gidicem. Sonrasi allah büyük. .

Bugün oglumla konustular. Ben eve gelmek istiyorum baba anneme kustum dedi. O da geleceksiniz ya oğlum dedi seni çok özledim dedi. Biraz da zirladi. Bisiklet alicam sana dedi falan falan

Ben eşimi aldatmadim çalışma hayatinda seninde olmuştur bi yamugun diyerek üstüme yürüdü. Hatta buna o kadar inanmış ki nerdeyse ben bile yaptım mi lan acaba dicem.

Bu işin dönüşü yok. Çarşamba günü evime gidecem davayı açacak ya hani sözde açsın. Sınavlarım var girmem gereken o sürede boşanmış oluruz diye tahmin ediyorum

Bugün oglumla konustular. Ben eve gelmek istiyorum baba anneme kustum dedi. O da geleceksiniz ya oğlum dedi seni çok özledim dedi. Biraz da zirladi. Bisiklet alicam sana dedi falan falan

Doğuya gidecekmis beyefendi artık o evde kalamazmis. Yeni bir hayat kuracakmis. Şark dönüşü çocuğu alacakmis zaten ben kendi elimle verecekmisim. O daha iyi bakarmis. He He bi git de görüşürüz dedim.

Alıntı yapmışsınız ama mesaj yok

Doğuya gidecekmis beyefendi artık o evde kalamazmis. Yeni bir hayat kuracakmis. Şark dönüşü çocuğu alacakmis zaten ben kendi elimle verecekmisim. O daha iyi bakarmis. He He bi git de görüşürüz dedim.
Gerizekali bu adam ya. Karısını aldatacak kadar karaktersiz biri ne de iyi bakar ya cocuguna.

Canım benim ya ... Galiba bu durumda çocuk seni suçluyor . Öyle olur ya siz gittiğiniz için suçu annede arar. Belki eşinin aklı başına gelir ama gelse bile iyi karar ver canım

Aslında boyle sacma sapan davranmasi daha iyi hizli bir sekilde ondan igreneceksin uzuntulerin cabuk gecip yerini tiksintiye birakacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X