• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pzt günü dava açıyoruz. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğuya gidecekmis beyefendi artık o evde kalamazmis. Yeni bir hayat kuracakmis. Şark dönüşü çocuğu alacakmis zaten ben kendi elimle verecekmisim. O daha iyi bakarmis. He He bi git de görüşürüz dedim.

Salaklikta cigir aciyorlar resmen. Sen bile isteye yuvani boz. Sonra da cocugu sana versinler.
Doguya gidiyomuymus o hatun kendisiyle. Sov yapmasin salak salak. Doguda bu piyasayi nerden bulacakmis.

Salaklikta cigir aciyorlar resmen. Sen bile isteye yuvani boz. Sonra da cocugu sana versinler.
Doguya gidiyomuymus o hatun kendisiyle. Sov yapmasin salak salak. Doguda bu piyasayi nerden bulacakmis.

Evet o da bu sene doğuya gidiyor. Çocuk için sırf bu adamla ömür boyu irtibatta olucam ya sinir oluyorum

Ben eşimi aldatmadim çalışma hayatinda seninde olmuştur bi yamugun diyerek üstüme yürüdü. Hatta buna o kadar inanmış ki nerdeyse ben bile yaptım mi lan acaba dicem.

Bu işin dönüşü yok. Çarşamba günü evime gidecem davayı açacak ya hani sözde açsın. Sınavlarım var girmem gereken o sürede boşanmış oluruz diye tahmin ediyorum

Esyalarimi toplayıp anneannem ve dedemin yanına gidicem. Sonrasi allah büyük. .

Bugün oglumla konustular. Ben eve gelmek istiyorum baba anneme kustum dedi. O da geleceksiniz ya oğlum dedi seni çok özledim dedi. Biraz da zirladi. Bisiklet alicam sana dedi falan falan
Şu erkekler de kuş kadar beyin yok.
Boku bokuna güzelim yuvasını dağıttı. Köpek gibi de pişman olacak. Keşke şu şehvet duygusunun 10 da 1 i onlara beyin olarak verilseymis daha çok ihtiyaçlari var.

Canım benim ya ... Galiba bu durumda çocuk seni suçluyor . Öyle olur ya siz gittiğiniz için suçu annede arar. Belki eşinin aklı başına gelir ama gelse bile iyi karar ver canım

Gelmez gelmesinde zaten.

Birak bogulsun pisliginde. Cok pisman olacak hatta belki simdiden pisman da iste olmayan gururuna yediremiyordur belli etmeyi.

Bugün videolarima bakarken oğlum. Eşimle olan bi videomuz var onu açmış anne bak babam izleyelim dedi. Izledik beni bu kadar seven güvenen adama noldu dedim kendi kendime

Fotoğraf çekip whatsapa foto koydum. Bi kolye hediye etmişti 8 aydır hiç cikarmamistim boynumdan onu farketmis. Kolye nerde dedi çöpte dedim. Eşyalar da mı çöpe gidiyor artık dedi. Yok saklayacaktim yeni ceyizim için dedim. Iyh embesil

Fotoğraf çekip whatsapa foto koydum. Bi kolye hediye etmişti 8 aydır hiç cikarmamistim boynumdan onu farketmis. Kolye nerde dedi çöpte dedim. Eşyalar da mı çöpe gidiyor artık dedi. Yok saklayacaktim yeni ceyizim için dedim. Iyh embesil
Adam çöpe gitti esyalar mi gitmeyecek?
Geri don desen kosarak gelecek gibi, butun o artist tavirlari şov bence.

Adam çöpe gitti esyalar mi gitmeyecek?
Geri don desen kosarak gelecek gibi, butun o artist tavirlari şov bence.

Icimden bi ses eve gidince atağa geçecek diyor ama hayırlısı

Çok sinir oldum...aldatan bir adamdan daha da ş...zi çocuğunun annesinin namusuna dil uzatan dır. Kendini g...ş ilan etmiş resmen küfür ettiğim için özür dilerim KK fakat bunları ifade edecek başka kelime yok... Şeb hiç üzme kendini arkadaşım, o şimdi kuyruğu dik tutma derdinde, 1 2 aya jeton düşer, içinin yağlarının eridiği günler gelecek sen sadece dua et ve bekle. Rabbim biz kadınlara yardım etsin gerçekten çok zor. Oğlunla beraber sağlık ve mutluluk dolu bir Ömür diliyorum.

Barışacaksınız öyle hissediyorum
Çaba sarfetmesini barışmanızı istiyor gibisiniz
E tabi kolay değil
Allah yardımcınız olsun
En doğru kararı verirsiniz inşallah

Ayrıca çocuk haricinde yazdığı hiçbirşeye cevap vermeyin bence yokluğunuzu anlasın

İfadelerin çok hoşuma gitti, içinde ki çocok hala hayatta ve sen çabuk atlatırsın

@Kahve-Kokulu-Kadin yüreğin yanar ama herkese inat gözyaşlarını gecelere saklama zamanı...

Eşinin seni arayip konuşma çabası... Suçluluk psikolojisi...

Doğuya gidip kafa dinleme isteği... Gelip geçen yılların tahlili evire cevire hesaba yatırılması...

Geri dönüş anları ve çocuğu alma... Ona hukuk karar verir... Sen sarıl yavruna... Ve kimse için ondan vazgeçme...

Telefonlarına fazla çıkıp yıpratma kendini... Ruhun bedeninden çekilmişken bu anlarda... Sakin ol... Hayatına sahip çık...

Dibine kadar acimi yaşadım. Bir musibet geldi başıma. Sabrettim en azından çalıştım. Herşey Allah'tan geliyor. Ben doğru oluyorum eğri belasını bulacaktır. Bilmiyorum neden ama bugün içim kıpır kıpır

Dibine kadar acimi yaşadım. Bir musibet geldi başıma. Sabrettim en azından çalıştım. Herşey Allah'tan geliyor. Ben doğru oluyorum eğri belasını bulacaktır. Bilmiyorum neden ama bugün içim kıpır kıpır
Şu yazdığını görünce çok mutlu oldum sık sık giremiyorum
Aklımdasın inan ki
Herşey güzel olacak :KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X