- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Teşekkür ederim kuzum öyle oldu evet 360 derece değişti hayatımGeldim ben de :)) bu arada hayırlı olsun her şey cook şey değişmiş hayatında:)
Göbek göğüs bacak kol mu ? Tam olarak nerelerden alıyoruz binstandart yer var mi ?Teşekkür ederim kuzum öyle oldu evet 360 derece değişti hayatımyarin olculerimizi aliyoruz o halde yuppi yaşasın parlak yüzler saglikli vucutlar:*
Onu ben konu başlığına ekleyin ayrıntı standart yapalım :*Göbek göğüs bacak kol mu ? Tam olarak nerelerden alıyoruz binstandart yer var mi ?
Mutlu olda her şey çok güzel yoluna girmis :)
Topigimiz diyelim ben başta öyle aklıma ilk gelen sağlıkli şeyi yazdım hedefimiz olsun diye en azındanhalacocuksun geldimmmmm
hayırlı olsun topiğin canım
Renk seçelim evet
Ve maksimum 5 kişi doğru seçim valla
Çok kişi oldukça kenetlenme zor oluyor
Ne dicektim
Ekmek ve şeker yasak demişsin ama kesin kural mı
Elimden geleni yapıcam tabi ki ama ekmek ve şeker az da olsa yerim ve haftada bir serbest gün yapmak istiyorum uyar dimi
Baştan konuşalım da
Tablo olsa iyi olur dediğin gibi
Topiğimizzz şekerimTopigimiz diyelim ben başta öyle aklıma ilk gelen sağlıkli şeyi yazdım hedefimiz olsun diye en azından
Tabiki öyle canım köy ekmeğine hiç dayanamıyorum onu serbest yaptımkesin kural yok hedef diyelim :)
Ben de şimdi yazmak için girdim ceza almışBeyaz lotus ceza almış, 20 şubatta yasağı kalkacak, bilginize ; )
9 şubattan itibaren gönderdiği mesajlara baktım polemik göremedim ama sence neden ki? Merak ettim .Beyaz lotus ceza almış, 20 şubatta yasağı kalkacak, bilginize ; )
Ya kırmızı yazı ile yazdığı için yada whatsap grup kuralım dediği için ceza aldı...9 şubattan itibaren gönderdiği mesajlara baktım polemik göremedim ama sence neden ki? Merak ettim .
Teşekkür ederiz ben guistizia senin topiğine de yazmıştımgün içerisinde ölçülerimi yazacağm
benim rengim bu olsun
Aaa tamam tamam whatsapp talebindenYa kırmızı yazı ile yazdığı için yada whatsap grup kuralım dediği için ceza aldı...
Öbür topikte sizi etiketlemiştim ama gözden kaçtı sanırım.Geldim ben de :)) bu arada hayırlı olsun her şey cook şey değişmiş hayatında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?