Q10 ,kürtaj sonrası zarar gören endometrium,adet azalması

PlutonMerkez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
5.742
7.687
148
Öncelikle tüm ülkeme geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu sorunla yüzleşen birileri varsa diye yazıyorum.
2022Mart ayında kürtaj oldum.Kürtaj sonrası 6-7ay boyunca lekelenme tarzı adet gördüm yapışıklık korkusuyla histereskopi oldum ve minik bir yapışıklık vardı açtım dedi doktr.Ama adetimi önemli ölçüde azaltacak bir durumda da değilmiş.Ve aylar oldu hala az ve leke gibiydi dr. 2kürtaj sonrası rahim duvarının oldukça zedelenmiş ve zayıflamış olduğunu söyledi ve tüp bebek tedavim başlayacak 4 defa ölçtürdüm 5.5mm den öteye gitmedi.eskiden 7,5-9arasıydı;( bu ay tüp bebeğe başlamadan ne yapacağım diye araştırırken k.k da eski topiklerde bir paylaşım gördüm Q10 vitamin hücre yenileyici okadar sey içtim denedim bir de bunu deneyim dedim.ve 1 senedir ilk defa normal adet gördüm bu ay ve daha kullanalı sadece 20 gün oldu.Bu kadar işe yarayacağını beklemiyordum.yanında bazı takviyeler daha kullandım bu sorunla uğraşıp tüp bebek tedavisi görecek arkadaşlar için yazıyorum
Q10 100mg günde 1
içeriği geniş bir vitamin+omega yağ asitleri+epa+dha (hepsi tek bir kutuda)
Q10 gerçekten işe yaradı.Normale döndü reglim.

Eklentiler

• E78D18E1-1284-45C3-9580-666F89C6711C.webp
    20 KB · Görüntüleme: 196
Markası ne ilacin

Bende aynı sorunu yaşıyorum adetlerim çok azaldı kürtajdan sonra Histereskopi oldum yapışıklık olmuş onlar temizlendi ama hala ince rahim adet oldum ilk günüm fakat leke şeklinde yarın artar mı gözlemleyeceğim ayrıca bugün tedavi için gittim iğnelerimi verdi ama aktif kanama başlamadı yarın iğnelerimi olmam gerek sizde de bu şekilde mi oluyor kanamalar

merhaba ,
kac haftalık kurtaj olmustunuz ?
bende suan kese bozuklugundan kurtaj olucam tup bebekle hamıle kalmıstım..
benımde rahım zarar gorur dıye korkularım var

merhaba ,
kac haftalık kurtaj olmustunuz ?
bende suan kese bozuklugundan kurtaj olucam tup bebekle hamıle kalmıstım..
benımde rahım zarar gorur dıye korkularım var
Geçmiş olsun:;;( 8haftalıkken oldum biraz yapısıklık olustu bende enfeksıyon kaptım.lütfen güvendiğin bir yerde hastane ortamında yada tüp bebek merkezınde yaptır işlemi snrasnda enfeksıyon kapmamaya çalış.destek olrk ta kurtajdan snra q10 kullan hücre yenılenmesi için.her kürtjada zarar görcek die birşey yok.dikkatli olmakta fayda var.ben bir doktorun özel muayenesınde olmustm ve steril değildi enfeksıyın kapmıstm

Evet kürtajdan sonra 1sene az geldi lekelenme gibi adet oldm hiç aktif kanama olmamıştı sonra histereskopi oldum yapısıklık azdı giderildi ama endometrıum enfeksıyondan incelmişti sonra takviye q10 vitamnler vs kullandm.ilk defa geçen ay aktif kanamam oldu ve tüp bebeğe başladık.

canım cok sagol,
bende avcılar anadolu hastanesınde olacagım klınık degıl..
ınsallah enfeksıyon vs kapmam bakalım cumartesı bellı olacak durum ..
ama sanırım dusuremedım hıc pıhtılı akıntım yok ..
q10 yumurta toplamadn once kullanmıstım bende cok faydasını gordum tekrar alayım..
çok sagol canım sana da cok gecmıs olsun ..
bundan sonra saglıkla gelsın yavrularımız

Amin inşallahhh.hastanede olman daha iyi. kürtajdan sonra hijyene dikkat et.antibiyotik verirler zaten kullanırsın.tekrar kontrole gittiğindede idrar testi verip bir baktırırsın.Allah kolay versin

Amin inşallahhh.hastanede olman daha iyi. kürtajdan sonra hijyene dikkat et.antibiyotik verirler zaten kullanırsın.tekrar kontrole gittiğindede idrar testi verip bir baktırırsın.Allah kolay versin
çok sağol canım,
yardımların iiçin teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…