Merhaba,
2.5 aydır hap kullanıyorum, 1 kutu Yazz, 2 kutu Qlairista kullandım şuana kadar. Yan etkilerinde sık sık su içme ihtiyacı vardı ki bunu yaşadım. Normale nazaran devamlı su içiyorum artık. Ve ilgili olduğunu düşündüğüm bi problem yaşıyorum : ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum, ve hatta hali hazırda az ıslanıyorum. Daha önce hiç böyle bi problemim yoktu, haplarla eş zamanlı olarak başladı, ve vücudun sıvısızlaşmasıyla ilgili gibi geliyo. Benzer bi problem yaşayan oldu mu?
Ben bir senedir kullanıyorum hıc bı yan etkısı yokk bulantı kılo flan sadece ara ara adet dısında kahverengı lekelenmelrr oluyo dıger haplara gore pahalı ama bn memnunum gayet bı arkadsımın tanıdıgı ılac markasında calısıyomus onada sorduk guvenle kullan dedıMrb arkdslar konunun üzeriden baya geçmiş ama. .belki birilerini bulabilirim :) bende 2.gebeliğimi bikaç yıl yaşamamak için Dr tavsiyesiyle Qilarista ya bugün başladım adetimin ilk gününde ilk defa böyle bsey kullandigim içinde çok tedirginim yan etkileri konusunda hiç ara vermiyormusuz.Dr bna ara sıra lekelenme olur dedi eczaci en gzl ilaç dedi ama çok tedirginm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?