- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
bimden krem alınıp da yüze sürülür mü? büyük cesaret
bende bugün aldım o kremi ama kullanmaya cesaret edemedim nede olsa belli bir marka değil
ben geçen gün gittim ikinciyi de aldım valla,bana çok iyi geldi bu krem,mucize gibiyok yani sadece bana öyle geldi desem diil,çevremdeki herkes farketti gündüzleri yüksek faktörlü güneş kremleri,geceleri de bu salgangoz kremine devammm
canım aceba ben bu kremle birlikte kozmetik yüz temizleme ürünleri de kullansam neutrogena gibi aceba bi sakıncası olur mu yani yüzümdeki sivilceler geçene kadar tek mi kullanmalıyım aceba?
Kızlar ben geçenlerde bu kremden aldım yaklaşık 3-4 gün düzenli kullandım ama yüzümde korkulu rüyam sivilceler çıktızaten çok zor kurtulmuştum dermokozmetik ürünler sayesinde. Normalde her nemlendiriciyi kullanamıyorum cildim hassas, ya sivilce yapıyorlar ya da kızarıklık vs. Oluyor. Kullandığım ve memnun kaldığım marka var aslında 1 senedir de cildim düzelmişti(daha önce roaccutane kullanmak zorunda bile kalmıştım, yalnız 6 ay kullanmam gerekiyordu ben 3. Ay sonunda bıraktım yan etkileri yüzünden) dcl'nin jelinden kullandım sivilceler için hala da kullanıyorum çıktıkca. Nemlendirici ve güneş koruyucu olarakta bioderma kullanıyorum ve çok memnunum biodermadan. Yalnız nemlendiricim bitmişti ve şu an sıkışık bi dönemde olduğum için bioderma alamadım, malum dermokozmetik ürünler pahalı. Bimde bu queen elizabeth kremi gördüm, çalışan kıza sordum hiç iade falan oldu mu diye yok olmadı dedi. Ben de tereddütle de olsa aldım. üzerinde siyah nokta ve gözenekleri önler sivilceleri önler diyor aksine benim sivilce ve siyah nokta oluştu. Birde regl dönemime denk geldi belki de sivilceler o yüzden emin değilim ama sivilcelerim artar da eski haline döner diye korkuyorum. Kullananlar var mı bu kremi, yorumlarınızı bekliyorum. Iade edip etmemek konusunda kararsızım.
Arkadaşlar,
ben kullanıyorum ve çooook memnunum, bende de ilk başta hafif sivilce oldu ama cildin altındaki yağ tabakası bu şekilde kendini temizliyormuş, sonra geçiyor. Fiyat zaten süper, inşallah sürekli satışı olur Bim'de, mennun kalanlar çok fazla, ben de kasiyer kıza sorum, hiç iade almamışlar, kendisi de kullanıyormuş. Bu arada Hürriyet'in Kelebek ekinde kocaman reklamları vardı. Hani nerde o pahalı markalar...sitesini inceledim, kralicekremi, zaten ondan sonra düşünmeme gerek kalmadı. Gönlüm rahat, cildim güzeldaha ne istiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?