Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Quinny Mood mu Concord Neo mu?Sizce hangi Bebek arabası?

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
115
163
merhaba kızlar 6 aylık hamileyim artık Bebek eşyalarını almaya başlıyalım dedik.Bebek arabası içinde bu iki model arasında kaldım.yaşadığım şehirde maalesef ikisinde yok internetten sipariş vereceğiz o yüzden inceleme imkanım olmayacak. Kullananlardan yardım istiyorum hangisi daha kullanışlı. Hangisini tavsiye edersiniz.

Merhaba.3-4 kere kullanilmis quinny moodd var kirmizi renk sifir gibi.fiyat 1200 tl.istanbuldayim .isterseniz yardimci olurum.

merhaba kızlar 6 aylık hamileyim artık Bebek eşyalarını almaya başlıyalım dedik.Bebek arabası içinde bu iki model arasında kaldım.yaşadığım şehirde maalesef ikisinde yok internetten sipariş vereceğiz o yüzden inceleme imkanım olmayacak. Kullananlardan yardım istiyorum hangisi daha kullanışlı. Hangisini tavsiye edersiniz.
Selamlar concord neo çok hantal bir model tavsiye etmem. Biz cybex iris aldık çok memnunuz concord ile aynı fiyat aralığında. Hafif ve yağ gibi kayıyor kuş gibi manevra kabiliyeti yüksek. Quinnyi pek bilmiyorum.

Back
X