Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Quinny Moodd

askbocugum

gomşumuz oluyoda bizim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.071
2
156
Diğer
18 haftalık hamileyim şimdiden araba araştırması yapıyorum çünkü araba benim için çok önemli quinny moodd görsel olarak ve özellik olarak çok beğendim fakat çevremde kullanan hiç yok bulunduğum yerdede satışını yapan bi yer yok sadece internetten gördüm alıp kullanan almayı düşünen arkadaşlar varsa bana fikirlerinizi söylermisiniz kullanışlı bi arabamı acama alırsam memnun kalırmıyım

Günaydın ben quinny buzz kullanıyorum çok memnunum. Senin dediğin modele baktım benim kullandığıma yakın ama daha yeni bir model. Bira buyuk olması dısında dezavantajı yok bence. Bir yeregittiginde bebegin masa ile aynı hizada oturabiliyor. İlgilenmen ve bebegin masa ile olan ilgisi acısından iyi. kullanımı da çok rahat ve kaliteli. Ben quinny nin tüm modellerini tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim internetten gördüğüm kadarıyla banada biraz büyük geldi kullanmam zor olurmu diye düşünüyodum ama açıkçası içimi rahatlattın

Ben de aldım Quinny Moodd, haftasonu gelecek. Bebeğim henüz doğmadığı için rahat eder mi bilmiyorum ama çok araştırma yaptım ve en fonksiyonel ve şık tasarım o olduğuna karar verdim.. Bir de yanında Maxi Cosi'nin ana kucağını alıdm ilk 6 ay onu bağlayabiliyorsun bebek arabasına..

güle güle kullanın canım umarım memnun kalırsın arabanız gelince ve kullanmaya başlayıncada fikirlerini yazarsan çok sevinirim

Merhabalar bebek arabanizdan memnun musunuz? Bende Quinny moodd almayi dusunuyorum. Hem gorunus hem ozellik olarak cok hosuma gidiyo. Etrafimda buzz kullanan var onlar cok memnun. Bor de beyaz rengin cabuk attigini soyluyolar l. Yardimci olursaniz cok memnun olurum.

bende oğluşuma quinny mood aldım ana kucağı olarakta maxi cosi aldım çok rahat görünüyor umarım bebişimde içinde rahat eder :) biz hello baby den 1400 tl ye aldık siz ne kadara aldınız

bende oğluşuma quinny mood aldım ana kucağı olarakta maxi cosi aldım çok rahat görünüyor umarım bebişimde içinde rahat eder :) biz hello baby den 1400 tl ye aldık siz ne kadara aldınız

Hello baby internet sitesinr baktim o fiyatta degil arabalar. Siz gidip magazadan mi aldiniz? Yardimci olursaniz sevinirim.

bize hediye olarak geldi, kendim alsam tercih etmezdim cunku cok agir bir araba ve cok yer kapliyor bagajda. gorsel olarak guzel ama zapp kullanan arkadaslarim cok daha memnunlar. bukadar para vereceksiniz uzerine biraz daha ekleyip stokke almanizi tavsiye ederim.

Qunny modd üst versiyon bir ürün satıcı arka tekeri 1 saniyede çıkardı ufacık bir araba kaldı maxsi cosi kulananlar 2 bebeklerinide aynı üründe büyüttüklerini hatta başkalarına verdiklerini söylüyorlar canlısını bu hafta sonu gördüm gerçekten kulanışlı ve rahat bir bebek arabası interneten n 11 den ayhan çocuktan aldım indirim kuponlarım vardı sultan çifliğindeki mağazalarında baktım n 11 den sıpariş verdim çorluya kargo yaptılar 2 gün sonra ulaştı cabrio ana kucağı bir harika hafif ve oto koltuğu olarak çok iyi tesleri

Qunny modd üst versiyon bir ürün satıcı arka tekeri 1 saniyede çıkardı ufacık bir araba kaldı maxsi cosi kulananlar 2 bebeklerinide aynı üründe büyüttüklerini hatta başkalarına verdiklerini söylüyorlar canlısını bu hafta sonu gördüm gerçekten kulanışlı ve rahat bir bebek arabası interneten n 11 den ayhan çocuktan aldım indirim kuponlarım vardı sultan çifliğindeki mağazalarında baktım n 11 den sıpariş verdim çorluya kargo yaptılar 2 gün sonra ulaştı cabrio ana kucağı bir harika hafif ve oto koltuğu olarak çok iyi tesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…