• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Dilerse

sılam nekadar güsel yazmışsınn yazını okuyunca kızdım kendimeee
nekadar güselki hiç umudunu kaybetmemişsin hala
allahım güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah uğurlu gelirde hamile haberini alırıs burdan
hayırlısı olsun hepimiz için

sılam canım ne güzel baksana ümidini hiç kaybetmemişsin Allah inşallah kucağını doldurur o duyguyu inşallah bizde tadacağız Allah ın izniyle dualarım hepinizle arkadaşlar:Saruboceq:

Hepimiz öyle zorluklardan geciyoruz kii ..Bazen en dibe vuruyoruz ..
Bazen yoruluyoruz , tükeniyoruz ..
Ama hayatta önemli olan kac kez düstügümüz degil .. Yeniden kalkabilmemizdir ..
Kac kez kaybettigimiz degil .. Umudumuzu kaybetmemizdir ..

Küllerden dogmak derler ya iste öyle ..

Bizim bebeklerimiz cok nazlilar .. Bir o kadar da inatcilar ..
Biz de onlari isteme , dileme konusunda inatci olmaliyiz ..
Onlar icin herseye deger..

Rabbim emeklerinin karsiligini alanlardan eylesin ..
Bizleri bos cevirmesin .. Anneligi bizlere de tattirsin ins.
Hayirli , saglikli evlatlar ile .. :1hug:

Rabbim dilerse hic olmazmi onun izni olmadan yaprak sallanirmi yeterki ol desin ALLAHIN IZNIYLEDE OLACAK INSEALLAHHHHH canim kardesim yazini okuyunca inanki kendimi okudum ve cok duygulandim eldemi bende yillardir savrulup duruyorum bi care ariyorum biliyorumki carem rabbimde biliyorumki umudum onda inaniyorumki cok comerttttt rabbim her seyin sabrini gucunu veriyor ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM elimden geleni yptim taktir onundur.Bende bu yolun yolcusuym yollarim giddikce uzuyor her tedavimde belki bu sefer diye umutlanip sonum husran senağlama cok zor benimde 7. migrom olacak 6 kez yikildim agladim ama dahada guclendim sanki guclude olacam olmak zorundayiz ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN BU SEFER OLUR YETERKI RABBIM DILESIN CANIM DUALARIM SENINLEopuyorumnanaktan

allah yardimcin olsun cnm
rabbim emeklerinin karsiligini versin
insallah hamileyim diyede yazarsin bizlere guzel haberi veririsin
allahim hepimizin yuzunu guldursun hepimze anne olmayi nasip etsin en kisa zamanda

canım dualarım seninle.inşallah tez zamanda kucağın dolar.okuyunca gözlerim doldu.ben de geçtim o günlerden.ne zordur bilirim.Allahım yolunu açık etsin.......

canımmm allahım duysun sesimi ve yakarıslarımızı rabbim seni mükafatlandırsın insallah cifter cifter beben gelsinnn saglıcakla gelsinnn tedavin hayırlı olsunnnn insallahhh rabbimm yüzünü güldürücek ben buna inanıyorummmm:emir_bebek::ecrin_bebek:

Rabbım sen ve senın gıbı bebek arzusuyla tutusanların kollarını bos bırakmasın ınsallah..
Cok duygulandım gercekten gozlerım doldu...

sılam nekadar güsel yazmışsınn yazını okuyunca kızdım kendimeee
nekadar güselki hiç umudunu kaybetmemişsin hala
allahım güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah uğurlu gelirde hamile haberini alırıs burdan
hayırlısı olsun hepimiz için

Canim benim dualarin icin cok tesekkür ederim .. Şeniz
Insallah Rabbim tüm dualarimizi kabul eyler ..

Umutlu olmaliyiz canim ..
Keske dualarimizi paylastigimiz gibi umutlarimizi da paylasabilseydik ..
Sana keske kendi umudumdan verebilseydim .. :1hug:
Seni cok iyi anliyorum .. Bizden baska kimse bizi anlayamazz ..

Rabbim dilerse hic olmazmi onun izni olmadan yaprak sallanirmi yeterki ol desin ALLAHIN IZNIYLEDE OLACAK INSEALLAHHHHH canim kardesim yazini okuyunca inanki kendimi okudum ve cok duygulandim eldemi bende yillardir savrulup duruyorum bi care ariyorum biliyorumki carem rabbimde biliyorumki umudum onda inaniyorumki cok comerttttt rabbim her seyin sabrini gucunu veriyor ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM elimden geleni yptim taktir onundur.Bende bu yolun yolcusuym yollarim giddikce uzuyor her tedavimde belki bu sefer diye umutlanip sonum husran senağlama cok zor benimde 7. migrom olacak 6 kez yikildim agladim ama dahada guclendim sanki guclude olacam olmak zorundayiz ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN BU SEFER OLUR YETERKI RABBIM DILESIN CANIM DUALARIM SENINLEopuyorumnanaktan

Sabir canim benim , sabir ..
Rabbimiz bir annenin yavrusuna duydugu merhametin binlerce katini biz kullarina duyuyor ...
Elbet bir gün gözyaslarimizi dindirecek .. Bizimde yüzlerimiz gülecekk ..
Cünkü O hicbir kuluna zulüm etmez , eziyet etmez ...
Muhakkak ki bunda da vardir bir hayir ..

Bir gün dualarimiz kabul olucak canim ..
Tüm iyi dileklerin , güzel , icten duan icin cok tesekkür ederim ..
Insallah Allahim hepimizi en kisa zamanda kuzucuklarina kavustururrr... :Saruboceq:

allah yardimcin olsun cnm
rabbim emeklerinin karsiligini versin
insallah hamileyim diyede yazarsin bizlere guzel haberi veririsin
allahim hepimizin yuzunu guldursun hepimze anne olmayi nasip etsin en kisa zamanda

Sagol canim benim .. a.s. Yanimda oldugunuzu bilmek , dualarinizin , desteklerinizin benimle oldugunu bilmek bana güc veriyor ..

Biliyorum ki sevincime de , üzüntüme de ortak olan dostlarim var ...
Yüregimde kendim kadar sizler icin diledigim koskocaman bir duam varr ...
Rabbimmmm meleklerimizi yolllaaaa ...
Birlikte hamilelik hikayelerimizi de paylasmayi nasip ett .. ins. Aminnn ..

canım dualarım seninle.inşallah tez zamanda kucağın dolar.okuyunca gözlerim doldu.ben de geçtim o günlerden.ne zordur bilirim.Allahım yolunu açık etsin.......

Canim cok tesekkür ederim .. Allah razi olsun ..
Bu zorlu yollardan insallah emeklerimizin karsiligini alarak gecmeyi nasip etsin Mevlam ..

Dualarim sizlerlee ...

canımmm allahım duysun sesimi ve yakarıslarımızı rabbim seni mükafatlandırsın insallah cifter cifter beben gelsinnn saglıcakla gelsinnn tedavin hayırlı olsunnnn insallahhh rabbimm yüzünü güldürücek ben buna inanıyorummmm:emir_bebek::ecrin_bebek:

senağlama Beni öyle duygulandirdin kii ..
Bir dua , bir dilek bu kadar yürekten mi dile getirilirr ??
Cok tesekkür ederim canim benimm ... :teselli:

Dilerim Rabbim' den hep birlikte yasayalim ayni güzellikleri ..
Evlatlarimizi birlikte kucagimiza alalim ..
Birlikte paylasalim hamilelik hikayelerimizi , heyecanlarimizi ...

Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin..
Nur yüzlü , saglikli melekler nasip etsin .. :Saruboceq:

Rabbım sen ve senın gıbı bebek arzusuyla tutusanların kollarını bos bırakmasın ınsallah..
Cok duygulandım gercekten gozlerım doldu...

Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum .. a.s.
Sizler de beni cok duygulandirdinizz .. senağlama

Ne güzel bir hismiss..
Hic beklentisi , cikari olmadan birilerinden hayir dualar duyabilmek ...
Ne güzel bisiymiss ...
Bir anne , bir kizkardes ,bir dost yakinligini , sicakligini sizlerde bulabilmek...

Allah razi olsun her birinizden ... :1rolleyes:
Allah gönüllerinizdekini cabucak veriversin hepinizee ...
Aminnn :Saruboceq:

silam Allah gönlündekini versin canım ... inşallah bu sefer herşey güzel olacak...
bu güzel heyecanın , umudun mutluluğa dönüşsün....

canım bu sefr inşallah olacak 2 sene önce birlikte yapmıştık sen smynrada yapmıştın ikizlerin olmuştu o zamanlar yazışıyorduk benim tutmamıştı sonra allah bana 12 sene sonra verdi hemde doğal yolla allahtan ümit kesilmez inşallah olcak de pozitik düşün canım yaşayan bilir acısını

Allah yolunu şansını açık etsin canım, bu sefer o zor yollardan koşarak kalayca geçmen dilegiyle ....bende altıncıyı denemenin arefesindeyim ve seni çok ama çok iyi anlıyorum bende her seferindeki olumsuzluktan sonra daha güçlü olarak ayaga kalktım inan pes etmeyi hiç düşünmedim o negatifler hayatımın en zor anlarıydı bir kuyuya düşmek gibi feryat edersin ama kimse duymaz çıkmaya çalışırsın bir türlü çıkamazsın ama bir süre sonra YA ALLAH dersin ve bir zıplarsın daha güçlü olarak başladıgın yerdesin daha azimli daha güçlü ve daha istekli Allah yar ve yardımcın olsun kucagın bebeklerle dolsunkaydirigubbakcemile5

Allah yolunu şansını açık etsin canım, bu sefer o zor yollardan koşarak kalayca geçmen dilegiyle ....bende altıncıyı denemenin arefesindeyim ve seni çok ama çok iyi anlıyorum bende her seferindeki olumsuzluktan sonra daha güçlü olarak ayaga kalktım inan pes etmeyi hiç düşünmedim o negatifler hayatımın en zor anlarıydı bir kuyuya düşmek gibi feryat edersin ama kimse duymaz çıkmaya çalışırsın bir türlü çıkamazsın ama bir süre sonra YA ALLAH dersin ve bir zıplarsın daha güçlü olarak başladıgın yerdesin daha azimli daha güçlü ve daha istekli Allah yar ve yardımcın olsun kucagın bebeklerle dolsunkaydirigubbakcemile5

Selam sahmatcim bir sey sormak istiyorum?hic hamile kaldinmi rahim tuttumu benimde problem rahim tutmuyor yani hic hamile kalmadimbende yakinda baslicam inseallah hepimiz icin hayirli olur rabbim kimsenin emeklerini kollarimizi bos birakmasin aminnnn sen nerde basliyorsun bende memorialde baslicam hayirlisi bol sans bol duaaaaaa ALLAH KERIM:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

silam Allah gönlündekini versin canım ... inşallah bu sefer herşey güzel olacak...
bu güzel heyecanın , umudun mutluluğa dönüşsün....

Cok tesekkür ederim canim .. :1hug:
Bir umudun , bir mucizenin hayaliyle yasiyoruz hepimiz .. :asigim:
Belki bu kez .. Belki bir sonraki ..Bilemiyoruz ..
Rabbim ne zaman dilerse ..
Insallah bu icten dualariniz hürmetine mutluluguma en kisa zaman da erisirim .. :Saruboceq:

canım bu sefr inşallah olacak 2 sene önce birlikte yapmıştık sen smynrada yapmıştın ikizlerin olmuştu o zamanlar yazışıyorduk benim tutmamıştı sonra allah bana 12 sene sonra verdi hemde doğal yolla allahtan ümit kesilmez inşallah olcak de pozitik düşün canım yaşayan bilir acısını

Canim seni cok iyi hatirliyorum ..
Cok tesekkür ederim .. a.s.
Ama tedavim gecen seneydi .Türkiye'de Irenbe de yaptirmistim ..
Sonradan kaybettim . Insallah bu kezz
Rabbim seni ödüllendirdigi ( üstelik dogal yolla ) gibi bizleri de ödüllendirir ...
Bebegime kavusurum insallahh ..
Hepinize yürekten tesekkür ediyorum ..
Dualarim sizlerlee ...

canım umarım allahım gönlüne göre verrir inşallah.

Aminnnnnnn.. ins. :Saruboceq:
Rabbim bütün bu yolun yolcusu arkadaslarimin yuvalarina en kisa zamanda
meleklerini yollarak nurlandirsin ..

Allah razi olsun canim benim .. a.s.
Rabbim dualarimizi kabul eylesin ..
Insallah hep birlikte o dikenli yollari kosarak gececegiz ..
Ve sonunda mis kokulu kuzularimiza kavusacagizz ..

Bir daha karanlik kuyulara düsmemeyi nasip etsin Mevlam.. :Saruboceq:
Artik bizleri yalnizliktan kurtarsin .
Evlerimiz bebeklerimizin civiltisiyla senlensin .. ins.. :1rolleyes:

Hadi sen de bir an evvel basla canim arkadasim ...
Birlikte gecelim zorluklardan .. Ve birlikte yürüyelim yavrularimiza ..kaydirigubbakcemile5

Bir gün hepimiz bebeklerimizden bahsedecegiz burada .. Uykularindan , mamalarindan , kiyafetlerinden .... Herseyden ..

Rabbim dilersee ...

Silamcim sen almanyann neresindesin ? tedavini burdami yoksa turkiyedemi yapiyorsun benfe almanyadayim rabbim yardimcimiz olsum aminn:sinifsinif:

Silamcim sen almanyann neresindesin ? tedavini burdami yoksa turkiyedemi yapiyorsun benfe almanyadayim rabbim yardimcimiz olsum aminn:sinifsinif:

Canim ben Düseldorf- Essen civarindayim .. şutarafagitti
2 kez hakkim vardi hem onlari kullanmak istedim ( devlet tedavinin yarisini karsiliyor ) .
Hem de esimin de izin probleminden dolayi tedavimi burada yaptiriyorum .

Sen nerdensin ? Kacinci tedavin ? Hamilelik yasadin mi ?
Paylasirsan sevinirim .. :1hug:

Back
X