Rabbim Dilerse

insallahhhhhhhhhhhhh arkadasim rabbim ol desin ve yavrularini kucagina alirsin insallahhhh...bende 5kez yikilisladan sonra senin gibi birdaha ayaga umutla kalkmak isdiyorum insallahhhhh banada umut olursun....rabbim yardimciniz olsn ANNE DIYENLERIN TEZ ZAMAN DA YANIN DA OLSN

insallahhhhhhhhhhhhh arkadasim rabbim ol desin ve yavrularini kucagina alirsin insallahhhh...bende 5kez yikilisladan sonra senin gibi birdaha ayaga umutla kalkmak isdiyorum insallahhhhh banada umut olursun....rabbim yardimciniz olsn ANNE DIYENLERIN TEZ ZAMAN DA YANIN DA OLSN

Allah razi olsun ..a.s.
Canim arkadasim bizi bizden baska anlayanimiz var mi ??

Cok iyi biliyorum ben o yikilmisliklarii ... Acisi hala yüregimde duruyorr ..
Rabbim öyle büyük kii .. Nasil agaclarin sonbaharda yapraklari bir bir düsüyor dalindan ..
Nasil o dondurucu soguklarda dimdik ayakta kaliyor ...
ilkbaharda nasil yeniden doguyorr ... Hayat buluyorrrsa ...

Biz de öyle güclü , öyle umutlu olacagizz ..
Yalniz basina dimdik ayakta kalacagizz ..

Mevlam herseye kadirr .. Bir gün bizim de yüzümüz gülecekk ..
Icten duan icin binlerce kez tesekkürler .. :teselli:
Benim dualarim da sizlerlee ..

Selam sahmatcim bir sey sormak istiyorum?hic hamile kaldinmi rahim tuttumu benimde problem rahim tutmuyor yani hic hamile kalmadimbende yakinda baslicam inseallah hepimiz icin hayirli olur rabbim kimsenin emeklerini kollarimizi bos birakmasin aminnnn sen nerde basliyorsun bende memorialde baslicam hayirlisi bol sans bol duaaaaaa ALLAH KERIM:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

nil malesef hiç hamile kalamadım dogru söylüyorsun bendede herşey iyi gidiyor fakat herseferinde negatif nedenini bilmiyorum dr larda bir aksilik görmüyor şimdiye kadar üç merkezde denedim bakalım daha zamanı degilmiş diyoruz Allah kerim inşallah bu sefer son olur

nil malesef hiç hamile kalamadım dogru söylüyorsun bendede herşey iyi gidiyor fakat herseferinde negatif nedenini bilmiyorum dr larda bir aksilik görmüyor şimdiye kadar üç merkezde denedim bakalım daha zamanı degilmiş diyoruz Allah kerim inşallah bu sefer son olur

Hayirlisi cnm benim .. Moralini bozma ..:teselli:
Önemli olan hamile kalmak degil zaten ..
Ben 2 kez hamile kaldim fakat nasip olmadi ...
Ikisini de kaybettim ..
Böylesi daha aci verici .. :gitme:
Insallah Rabbim sana 1 kez hamile kalmayi ve bebegini ya da bebeklerini saglikla , hayirla kucagina almayi nasip ederr .. a.s. :hooray:

Canim ben Düseldorf- Essen civarindayim .. şutarafagitti
2 kez hakkim vardi hem onlari kullanmak istedim ( devlet tedavinin yarisini karsiliyor ) .
Hem de esimin de izin probleminden dolayi tedavimi burada yaptiriyorum .

Sen nerdensin ? Kacinci tedavin ? Hamilelik yasadin mi ?
Paylasirsan sevinirim .. :1hug:

Selam silam bende sana yakin sayilirim kölndeyim canim benimde 7. tadavim olacak inanki kardesim bu sefer cok korkuyorum hem istek hemde korkum var niye boyle oldu bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun inseallahhh 6 kez denedim migro malesef hic mi hic gebe kalamadim herysey yapildi inanki kardesim artik cok yoruldum rahim kabul etmiyormus yabanci bir cisim zannedip gri atiyormus burdaki dr oyle dedi ben ikisini istanbul memorialde denedim cokta memnun kaldim ALLAH NASIP EDERSE GENE ORDA DENICEM BANA SADECE PGT YAPILMADI ONU YAPMAM ICINDE COK yumurta lazim malesef yumurtam olmuyor yani yeterli degil pgt yapmam icin birde esim azo spermi.
Sukur bulunuyor ameliyatla ne yapalim bunlarin hepsi imtehan sabir ya sabir gene sen hamis kalabiliyorsun tur dr oyle dedi zaten en cok korktugumuz hastalar gebe kalamayan hastalar dedi.Bende artik kendimi mevlama teslim ettim yeterki ol desin Aslinda ben tedaviye mayista baslayacaktim bir turlu aksilikler yakami birak madi simdide bartonel kisti cikti ameliyat olmam lazim elbet bunca zorlugun pesinden rabbim bir kolaylik verir canim ALLAH SENIN VE BENIM BU YOLDA SAVASAN HERKESIN KUCAKLARINI DOLDURSUN RABBIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN HEPIMIZE OPTUM CANIM turkbayragi:asigim::asigim:

Yürümeye yeltenen bir cocugun ilk adimlari gibi icim ; kipir kipir ...
Ve bir o kadar ürkek , mahzun ...
Onca düsüsten sonra tekrar ayaga kalkmaktan korkarcasina ..

Bir yil aradan sonra ...
Simdi ben de bir cocugun ayaga kalkip ,tekrardan adim atmaya karar verdigi noktadayim ..
Düsmüslügün acisini yüregimde sonsuza dek tasiyarak ...
Bir yandan da ...
Kapanmayi bekleyen gönül yaralarima umut fidanlari ekerek ..

Bu gün benim ; igneden korkan birisi olarak (yillardir kevgire dönmüs ) göbecigime
sezonun ilk ignesini enjekte ettigim O büyük Gün .. kaydirigubbakcemile3

6. tüp bebek tedavime start vermis bulunmaktayim . turkbayragi

Daha önce 5 kez mikro 4 kez dondurulmus embriyo uygulamam oldu .
2 kez hamilelik sonrasi 2 kez hayalkirikligi .. :çok üzgünüm:

Yine de istekli ve umutlu ... buyrunnnnnnnnn
Bir gün meleklerime kavusacagim hayaliyle dopdolu ... opuyorumnanaktan
Bu kez daha güclü , daha olumlu ...
Dualariniza ihtiyacim var arkadaslarr ...
Benim dualarim da sizlerlee ...

`Bismillah ` diyerek basliyorum .. `Hamileyimmmm ` diyerek bitirmek ümidiyle ...:hooray:
Rabbim Dilerse...

canım allah hayırlısını versin ...canı gönülden dua ediyorum inşallahhhhhhhhhh rabbim kısmet eder bu sefer ve kavuşursun bebişlerine çok beklemişsin muradına erersin .....

Selam silam bende sana yakin sayilirim kölndeyim canim benimde 7. tadavim olacak inanki kardesim bu sefer cok korkuyorum hem istek hemde korkum var niye boyle oldu bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun inseallahhh 6 kez denedim migro malesef hic mi hic gebe kalamadim herysey yapildi inanki kardesim artik cok yoruldum rahim kabul etmiyormus yabanci bir cisim zannedip gri atiyormus burdaki dr oyle dedi ben ikisini istanbul memorialde denedim cokta memnun kaldim ALLAH NASIP EDERSE GENE ORDA DENICEM BANA SADECE PGT YAPILMADI ONU YAPMAM ICINDE COK yumurta lazim malesef yumurtam olmuyor yani yeterli degil pgt yapmam icin birde esim azo spermi.
Sukur bulunuyor ameliyatla ne yapalim bunlarin hepsi imtehan sabir ya sabir gene sen hamis kalabiliyorsun tur dr oyle dedi zaten en cok korktugumuz hastalar gebe kalamayan hastalar dedi.Bende artik kendimi mevlama teslim ettim yeterki ol desin Aslinda ben tedaviye mayista baslayacaktim bir turlu aksilikler yakami birak madi simdide bartonel kisti cikti ameliyat olmam lazim elbet bunca zorlugun pesinden rabbim bir kolaylik verir canim ALLAH SENIN VE BENIM BU YOLDA SAVASAN HERKESIN KUCAKLARINI DOLDURSUN RABBIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN HEPIMIZE OPTUM CANIM turkbayragi:asigim::asigim:
Canim benim yazini okuyunca cok duygulandim .. mafoldumben
Keske yaninda olup sana destek olabilseydim .. :teselli:
Hepimiz ayni aci dolu yollardan geciyoruz ..
Imtihanimiz böyleymiss .
Yeri gelmis peygamberler bile böyle imtihan edilmis ... :1no2:

Canim kardesim .. Hic hamile kalamaman kötü elbette ..
Ama diliyorum ki Rabbim 'den bir kez hamile kalip ; kuzucugunu 9 ay tasimayi ve saglikla , hayirla kucagina almayi nasip etsin .. :1rolleyes:

Ben de son iki tedavimde hamileligi elde ettim ..
Daha öncekilerinde ; esimin hücrelerine karsi bagisiklik sistemimin güclü olmasindan dolayi gebelik elde edemedik .
Benim rahmim de ebriyolari reddediyordu ..
Bunun cok kolay bir tedavisi var cnm ..
IMMUNISIERUNG( immuniseirung) insallah dogru yazmisimdir ..

Canim esinden ve senden kan aliyorlar .. Eger bulasici herhangi bir hastalik yoksa ; esinden aldiklari kani bazi islemlerden gecirdikten sonra sana enjekte ediyorlar ..

Böylece esindeki hücrelere karsi vücudun fazla tepki göstermiyor ..
Ben bu tedaviyi 2005 yilinda yaptirmistim yanlis hatirlamiyorsam ..
Bize 5 saat uzaklikta olan Kiel 'deki bir üniveriste hastanesinde ..

Istersen sana telefon ve adresi vereyim bir görüs.. Bir yardimim olursa inan cok sevinecegim..:1rolleyes:

Kist icin ameliyat olman gerekliymis .. Gecmis olsun cnm .. Insallah güzel bir sekilde sonuclanir ameliyatin ..
Ilac ile gecmesi mümkün degil mi ? Doktorunla bir kez daha konussaydin ..
Ben de 2 kez kürtaj ve laparoskopi oldum .. Her ameliyat rahimin yipranmasi konusunda biraz riskli ..
Rabbim yar ve yardimcin olsun .. :Saruboceq:

Icten ve samimi dileklerin icin de binlerce kez tesekkür ediyorum ..a.s. a.s.
Rabbim hepimizi tez zamanda muradina erenlerden eylesin..
Hayirli saglikli evlatlar ile yuvamizi senlendirsin ..
Emeklerimizi zayii eylemesin .. Amin ..:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım allah hayırlısını versin ...canı gönülden dua ediyorum inşallahhhhhhhhhh rabbim kısmet eder bu sefer ve kavuşursun bebişlerine çok beklemişsin muradına erersin .....

Allah razi olsun canim benimm ... a.s.
Yanimda oldugunuzu bilmek , bu güzel dualarinizi hissetmek beni öyle mutlu ediyor ki anlatamam ..
Rabbim hepimizin gönüllerine göre versin ins.
Bir gün birlikte bebeklerimizi konusmak dilegiylee .. Şeniz Şeniz :enbuyukkk:

ŞenizŞenizŞenizcanım duamdasın....temmuz topiginde meryem suresi ve tefriciye hatmi yapıcaz...oraya gel katıl.........

Selam kizlar dün doktor randevum vardi ..
Sabahin köründe kalktikk .. mirmirmirmir
Heyecanla minik yumurtalarimi görmek icin yola ciktik ..
Doktor hersey yolunda dedii ..
8 -10 - 11 mm civarindaydi büyüklükleri .. Sayilari konusunda emin degilizz ? fisfisfis
Endometrium 7 mm mi$..

Puregon 200 ml . devam ediyorum.
Carsamba cetrotide vurulcam ..
Cuma ya tekrar kontrolum var .. Son incelemerden sonra haftaya pazartesiye F. Ponksiyon olacak mi olmuycakmi belli olacakk ...
delikafadulden cok heycanliyim ...
Allah yardimcimiz olsun .. :Saruboceq:

Yürümeye yeltenen bir cocugun ilk adimlari gibi icim ; kipir kipir ...
Ve bir o kadar ürkek , mahzun ...
Onca düsüsten sonra tekrar ayaga kalkmaktan korkarcasina ..

Bir yil aradan sonra ...
Simdi ben de bir cocugun ayaga kalkip ,tekrardan adim atmaya karar verdigi noktadayim ..
Düsmüslügün acisini yüregimde sonsuza dek tasiyarak ...
Bir yandan da ...
Kapanmayi bekleyen gönül yaralarima umut fidanlari ekerek ..

Bu gün benim ; igneden korkan birisi olarak (yillardir kevgire dönmüs ) göbecigime
sezonun ilk ignesini enjekte ettigim O büyük Gün .. kaydirigubbakcemile3

6. tüp bebek tedavime start vermis bulunmaktayim . turkbayragi

Daha önce 5 kez mikro 4 kez dondurulmus embriyo uygulamam oldu .
2 kez hamilelik sonrasi 2 kez hayalkirikligi .. :çok üzgünüm:

Yine de istekli ve umutlu ... buyrunnnnnnnnn
Bir gün meleklerime kavusacagim hayaliyle dopdolu ... opuyorumnanaktan
Bu kez daha güclü , daha olumlu ...
Dualariniza ihtiyacim var arkadaslarr ...
Benim dualarim da sizlerlee ...

`Bismillah ` diyerek basliyorum .. `Hamileyimmmm ` diyerek bitirmek ümidiyle ...:hooray:
Rabbim Dilerse...

canım arkadasım bıtanem en ıyı arkadasım sırdasım rabbım butun guzellıklerı sana nasıp etsın allahım hayırlı evlatlar verır ıns dılerım cnm bu sefer hayal kırıklıgı degıl sevınc yasarsın canım benım hayırlı ugurlu olsun ınc ıkızlerın olur :)Şeniz

canım arkadasım bıtanem en ıyı arkadasım sırdasım rabbım butun guzellıklerı sana nasıp etsın allahım hayırlı evlatlar verır ıns dılerım cnm bu sefer hayal kırıklıgı degıl sevınc yasarsın canım benım hayırlı ugurlu olsun ınc ıkızlerın olur :)Şeniz

Canim benim ... Beni öyle mutlu ettin ki anlatamam ..
Bu icten, bu güzel dualarinlaa ... Şeniz
Yanimda oldugun , benden destegini esirgemedigin icin sana binlerce kere tesekkür ediyorum ..
Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin . Benim dualarim da her zaman seninlee ... a.s.

Selam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:

Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?

Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:

sılam canım benim Allahım yardımcın olsun
içimden çok şey yazmak geçiyor ama bitürlü yansıtamıyorum
sebebi belli.. dilerim pozitifi görürsün bitanem
dualarım seninle olacak

Selam kizlar ... Ben geldimm .. opuyorumnanaktan
Bu gün doktordaydik ..
Yumoslarim büyümüslerr .. 16-17-18 mm. olmuslarr .. Endometrium 8 mm.
Pazartesiye F. ponksiyonum var ..
Rabbim insallah herseyin iyi bir sekilde sonuclanmasini saglarr .. :Saruboceq:

Yarin aksama catliyoruzz hep birlikte ... kaydirigubbakcemile3
Hem ben , hem yumoslarim ..
Neden derseniz karnim felaket derecede sis ha patladim ha patlayacagim .. akannehir :CüvCüv:
Bu arada aklima takilan bir kac soru var ? :uhm:
Sizce rahim kalinligi transferde ne kadar olmalii ?
8mm uygun mu ? Pazartesiye kadar gelisir mi acaba ?

Bir baska sorun da ?
Sizce kac tane ebriyo transfer edilmesini istemeliyim ?
Yasim 27 ve doktorumuz 2 ebriyonun yeterli olacagini söylesi ..
Bir önceki tedavimde (bu 6. mikro ) ücüzlerime hamile kaldim ve düsük yaptim ..
Bu nedenle doktor 3 ebriyo konulmasini önermiyor ama karar sizin dedii ??
Esim de 2 tanenin yeterli olcagini söylüyoo ?
Sansimi düsürmüs olmaz miyim ?
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Yardiminiza ihtiyacim var ..
Tabiki Dualariniza da ... a.s. :enbuyukkk:

herşeyden önce hayırlısı olsun ve Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bu tedavide endo kalınlığı çok önemli , sanırım bebişlerin tutunmasını kolaylaştırıyor ve gebeliğe ön hazırlık. Çünkü benim dr da buna çok dikkat ediyordu. ve sonra yaş bende 28 yaşındayım 3 transfer beklerken 5. gün 2 tane yapıldı.(salı sonuç alıyorum) eğer embriyoların 1. kaliteyse ve endo istedikleri kalınlıktaysa 3 üz olma riskini göze almak istemiyorlarmış. daha sonra ana rahminde 2 ye indirmek de diğer bebişler için riskliymiş. bu konuda embriyologlar en sağlıklı kararı veriyorlar. embriyoloğunla transfer günü sohbet et. içini rahatlatır. benim transfer anında bana detaylı herşeyi anlatıp içimi rahatlatmıştı.
Sevgiler

mner sen nerde yaptırdın tedavini herkese soruyorum .ben ege tüpte.hayırlı sonuçlar almanı diliyorum inşallahhhhhh hepimiizee:lepi:

mner inşallah pozitif sonuç alırsın canım
bende irenbede yaptırmıştım ilk tüp denememdi

silam bende tüp beek yaptıranlardanım.yazmış oldugun makale beni duygulandırdı inşallah en kısa zananda yavrularımızı kucagmıza alacagız

kader arkadaşların 24 yaşındayım. birinciyi 22 yaşında. donmuşları 23 yaşında. 24 yaşında birkere daha deneyecegim .alman hastanesinde düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Back
X