demek yok sizin ailede boşanma,işte sana fırsat ilk ol,bak öle konuşma kanser falan,yaşın kaç,arkadaşın görümcesi öel dua etmiş,sevdiği için,adam gitmiş evlenmiş,oda göğüs kanseri olmuş,Allahım onunla evleneyım,yoksa göğüs kanseri bile olmaya razıyım demiş,hep anlatrı arkadaş,kendınıze gelin,kanser olsanız ülkenın sağlık guvencesıne bile zararsınız,töbe yaa,boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
Bunu evlenince mi anladın, yani sevmediğini? Yoksa bile bile mi evlendin?babam bir tanedir, bana sevgisini doğrudan göterir.. kocam öpmeyi geçtim sarılmaktan bile aciz... beni sevdiğini düşünmüyorum
Ya saçmalama, Allah aşkına! Sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun heralde. Allahın verdiği canı sen kimsin ki bu tür şeyler söyleyerek hiçe sayıyorsun? Güçlü ol biraz. Bizim ailede boşanma olmaz ne demek? Evlenmek Allahın emriyse boşanmak da öyle.boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?