- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
Arkadaslar uzun suredir is ile ilgili konular aciyorum. Bazilarinin ilgisini de cekmisti bu durum. Evlilik arifesinde issiz kaldim, aileme yuk olmak istemedigim icin onlara soyleyemedim. Hep okurdum, issiz kalip ailesine soyleyemeyen babalari falan sasirirdim. Bende yasadim bu durumu, tam 8 ay hem de. Nisanlim sagolsun maddi destek oldi, gecici islere girip ciktim. Dikis tutturamadim. Neler yasadim neler ... O kadar zor bi bunalim donemiydi ki, tam evlenecegim sira paraya en muhtac dustugum anda issiz kaldim. Cekip gitmeyi bile dusundum bi ara, kimsenin yuzune bakamiyodum. Nolur ne is yapiyosun diye sormasinlar diyerek yalvariyodum allaha. Gecelerce uyuyamadim... Ve tam umidimi kesip calismaktan vazgectigim anda rabbim bi kapi acti. Dugunumden hemen sonra bi lisede halkla iliskilerde calisicam sukurler olsun asgari ucret... Icim bi umut doldu sanki tekrar dogdum ben bugun. Gitti tum kederim gozyasim kesildi mutluyum en sonunda. Daha dik duruyorum ise kabul edildigimden beri.. rabbim tum is arayanlara nasip etsin.
Soyle bi sikinti var arkadaslar ben hep ozel is yerlerinde kisa sureli calistigim icin okulun halkla iliskiler departmaninda nasil giyinilir bilmiyorum kiyafet konusunda yardimci olur musun neler uygun olur ?
Soyle bi sikinti var arkadaslar ben hep ozel is yerlerinde kisa sureli calistigim icin okulun halkla iliskiler departmaninda nasil giyinilir bilmiyorum kiyafet konusunda yardimci olur musun neler uygun olur ?