merhaba kk.

o kadar üzgnüm ki.. çok güzel bi ilişkim var şükür rabbime onu karsıma çıkardı. hersey o kadar güzeldi ki. cok zor kazandık biz birbirimizi. ikimizde aynı kurumda çalışıyoruz.birimiz güneyin ucunda brimiz kuzeyin ucunda. evlenmeye karar verdik. ailelerimiz en bastan beri biliyordu.ben aileme actım baharda isteme gelecekler diye hay hay buyursun gelsin dediler. neyse biz bi heyecan gititk aldık yüzüklerimizi durup durup yüzüklerimize bakıyoruz. baharın gelmesine bekliyorduk.sevdiğim benim annemi arar halini hatrını sorar ama ben daha onun annesiyle hiç konusmamıstım.ondan öyle bi talep gelsin istiyordum.
biz yüzükleri aldık ya. martı bekleyemiyoruz. sevdiğimmmm ailesinin yanına giittiğinde annesi ben bu iş razı değilm, annelik hakkımı helal etmem demiş.ben istemeye gitmiyorum, git kendi basna iste demiş,sevdiğimde biz birbrimizi seviyoruz anne, sen istediğin kadar isteme ben o kızı bi ömür beklerim, sen ister isteme gel ister gelme ben alıcam demiş. yakmıslar bütün gemileri anlayacağınız( babası abisi kardeşleri anneye ikna etmeye calsııyor)
daha ne o beni gördü ne ben onu.neden böyle davranıyor anlamış değilim.çok şükür sevdiğim arkamda. . ben dedim yine olar büyüklerimiz rızalarını alalım .ikna edelim dedim.dün gec ne o uydu ne de ben

tecrübelernizi paylaşır mısınz?