Rabbim işimizi kolaylaştır

valla benim kaynanam öğretmen ama durum anlattığım gibi yukarda oku istersen bence insanın kendinde bitiyor herşey çalışıyor çalışmıyor sosyal çevre ezilmişlik farketmez.nitekim benim kaynanamda kendi kaynanadından çekmiş ama işte....

bencede.. okumus okumamıs, çalısıyor çalısmıyor farketmiyor asıl mesee vicdan meselesi

ee ciddi olduğunuzu bilmiyomuydu neden şimdi böle bi tepki verdi daha önceden de verebilirdi

ee ciddi olduğunuzu bilmiyomuydu neden şimdi böle bi tepki verdi daha önceden de verebilirdi
anneler bzden çok farklı düşünüyolar ne kadar çabalasanda anlamak zor bence benim nişanlım en başından daha bir aylık görüşüyor iken annesine söyledi beni bakarız siz anlaşırsanız demişti ama sonradan durmadan bahaneler üretti net birşey söylemedi sanırım kişilikle alakalı birşey

sonradan oluyor zaten ne oluyorsa saksı düşüyor sanırım yada oğlunu kaybetmeye başladığınımı düşünüyor nedir.

bigün bi genç annesine evlenmeye karar verdiğini ve kızı tanışmaya getireceğini söylemiş.o gün genç eve 3 kızla gelmiş.ama genç hangisinin evleneceği kız olduğunu söylememiş.kızlar gittikten sonra annesine bil bakalım hangisi gelinin demiş.annesi kumral orta boylu olan demiş.genç çok şaşırmış aaa nasıl bildin demiş.anneside

ÇÜNKÜ Bİ TEK ONU SEVMEDİM demiş........:20::20::20::37::37::37::27:

çok mutsuzum kızlar çok... 1 haftadır ne yediğimi biliyıorum ne içtiğimi 2 kilo vermişim...erkek arkadasım dün babasıyla konustu.. babası sen istiyorsan annen gelmese bile ben gider isterim düğününü yaparım demiş. annede hala bi yumusama yok içim acıyor canımı çok yaktılar. erkek arkadasımın durumu benden daha kötü sonuçta anası yani.. gel kaçalım dedim dün aksam ben seni telinle duvağınla çıkarıcam babanın evinden dedi.içim çok acıyor kızlar. biz düğünü eylülde yaparız diyorduk yazın kzı kardeşimin düğünü var. erkek arkadasım dün uzatmayalım süreyi dedi martın sonuna kadar istemiş olacaz dedi haziranın basında düğün yapalım dedi.. kimseye anlatamıyorum.lütfen dua edinn

GÜZELİM SEN TATLI CANINI SIKMA bak söylüyorum sana bu iş istesede istemesede olacak ne güzel babası size destek veriyor sizzin yanınızda olacak en kötü şey ne biliyomusun en kötü babası istemeye gidiyorum sen geliyosan gel gelmiyosan gelme diyecek sevgilinde anne ben seninle olarak senin rızanı alarak yapmak istiyorum diecek ama böyle davranırsan sensiz yapmak zorunda kalıcam buna mecbur etme beni diecek istesede istemesede olacak bu onla yada onsuz sen gönlünü ferah tut ve sabret biraz bencede erkek arkadaşının dediği gibi uzatmayın bu işi

GÜZELİM SEN TATLI CANINI SIKMA bak söylüyorum sana bu iş istesede istemesede olacak ne güzel babası size destek veriyor sizzin yanınızda olacak en kötü şey ne biliyomusun en kötü babası istemeye gidiyorum sen geliyosan gel gelmiyosan gelme diyecek sevgilinde anne ben seninle olarak senin rızanı alarak yapmak istiyorum diecek ama böyle davranırsan sensiz yapmak zorunda kalıcam buna mecbur etme beni diecek istesede istemesede olacak bu onla yada onsuz sen gönlünü ferah tut ve sabret biraz bencede erkek arkadaşının dediği gibi uzatmayın bu işi

inşallah bacım hayırlısıyla çözülür.

:47: böyle kayınvalidelerden nefret ediyorummmm

hakknıızda hayırlısı olsun ama evlenince de o kadınla işiniz zor:50:

Çok ilginç annesi seni tanımadan neden istemiyorki ?
Hani tanıyıpta herhangi bir davranışından hoşlanmayıp istemiyor desen tmm diycemde bi insan tanımadan birine karşı nasıl bu kadar önyargılı olabilir anlamıyorumki
Umarım aileside hatasını anlarda sizin için herşey daha güzel olur..

istememesinin nedeni iki ailenin birbirine uzak sehirlerde yasaması.. iant etti anlayacağınız. kalbini nasıl yumusatabiliriz ki

bence annesinin aklında başka bir kız var. genelde akrabalardan biri olur. o yüzden daha seni görmeden bu işe karşı çıkıyor. sevgilin inat ederse annesi ikna olur ama evlendikten sonra annesi seni sever mi orası muamma...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki.. aynı kişiye seviyor değer veriyoruz

evlenince öyle olmuyor işte. kaynana gelin ilişkisi çok önemli. eşin hep arada kalır yoksa. sen yine de nişanlandıktan sonra kaynananın gönlünü yapmaya çalış. kendini ne yapıp et sevdirmeye çalış. belki seni gördükten sonra sever belli olmaz.

amaan istemezse istemesin..hiçte kalbini yumuşatmak için uğraşma..ailesi,çocukları bunu yapabilir.ama sen karşı karşıya geldiğinizde sakın taviz verme yoksa daha çok bi tarafı kalkar..ortada sebep yokken herkesin canını sıkan şımarığın teki..sakın alttan alan gözünün içine bakan tavırlar sergileme tepene çıkar..geldiklerinde dik dur..o boyle inat ettiği için senden utansın..

Son düzenleme:
evlenince öyle olmuyor işte. kaynana gelin ilişkisi çok önemli. eşin hep arada kalır yoksa. sen yine de nişanlandıktan sonra kaynananın gönlünü yapmaya çalış. kendini ne yapıp et sevdirmeye çalış. belki seni gördükten sonra sever belli olmaz.

arkadaşım bu fikrine katılmıyorum..kızcagız daha kadını görmemiş bile neden sanki bu kusuru varmış gibi kendini sevdirmek için çabalasın ki..bazı seyler karsılıklı olur..neden hep gelinler kendini begendirmek sevdirmek zorunda..neden özel bir çaba sarf etmeli..kayanana yapsın..sonucta kızcagız da o aileyi tanımıyor.onun da önyargıları olabilirdi..acaba oyle olunca kaynana kendini paralayaca mıydı acaba sevdirmek için...

Back
X