- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
insanın kaderi yüzde seksen kendi elindedir, allah sen ne yaparsan yani kul ne yaparsa ona göre yol verir kader çizer, mesela eğer sigara içersen kendine sağlığına bakmazsan allah seni hasta eder, öyle bi kader yazar, spor yaparsan sağlıklı olursun, allah üç kuruşa beş köfte vermez, kul ne için çalışırsa allah onu verir, gökten para yağmaz, bişeyler yapılır öyle para alınır, hastayasn doktora gidersin, çareni ararsın, iyileşirisn, hiç olmazsa hastalığın hafifler,
kader inancımız yanlış güzelim, allah önceden ömür biçmez, bu birazda bize bağlı, adam içip araba sürerse ölür, insanlar buna allahın taktiri der. halbuki adam kendi gitmiştir ölüme.
yüz şekli içinde değişik yüz kasları hareketleri var, burun biraz küçülüyor boyun kısmı uzayabiliyor, bunları deneyebilirisn.
ama olumlu düşünmek ve inanmakta iyidir, ben allahın yardımına merhametine inanıyorum.şimdi nişanlıyım evlenince bana güzel bi hayat sunacağına inanıyorum, bekliycem inanıyorum derim hep kendi kendime.
umutsuz olmam yani.
yüzün değişeceğini beklemek niye, onu anlayamadım.
Evet böyle şeylerin çok kurcalanmaması gerektiğini biliyorum bende...Çünkü şeytan daha çok vesvese veriyor insana...Yorumlamakta zor iş çünkü donanımlı bir bilgiye sahip değiliz maalesef...Diğer soruyu anlayamadım.Yani Allah istedikten sonra tabi ki her şey olur ama başka bir yüze aniden bürünmek diye bir şey duymadım ki mantıksız geldi ayrıca...Yani kader konusu her insanın aklına gelirde ikinci soru neden aklınıza geldi amaç ne merak ettim....
Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum :)
Zaman ayırıp sorularıma cevap verdiğiniz için.
Allah razı olsun hepinizden.
RABBİM istedikten sonra her şey mümkün.
Hepimiz ortak fikirdeyiz.
gulnihal2913 canım..
Yüzün bekleyeceğini değişmek demedim aslında.
Bunu kendim için de söylemedim.
Genel olarak sordum.
Hani Allah bizi yaratıyor,vücudumuz yüzümüz yani içimiz dışımız tümüyle bir şekle giriyor.
Hani biz doğup büyüyüp her uvzumuz şekillendikten sonra bunlarda yine bir değişme olabilir mi Rabbim izin verdikten sonra dedim.
Yani bunu merak ettim canım.
Bir beklentim yok. :)
Allah sana da gönlündekileri versin.
Hayırlı bir yuvanız olsun İnşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?