Rabbim istedikten sonra olmayacak var mıdır?

Ve ekleme olarak diyorumki ; dini kurcalama diyenler nasil boyle dusune bilirler?
' arastirin, sorgulayin, sebepler arayin, koru korune muslumanim diyip musluman olmayin" diyorlar. Cunku mevzularin altinda yatanlar seni tekrar islama yonelticek,basta sacma gelen derinlerin altinda yatan derinlikler muhakkak seni islamin dogru din olduguna inandiricati.
Egerki bi kafir sana " neden sizin dininizde su su var, cok aptalca" dediginde; bunu hocaya sor denilmemesi gerek. Baska her dinde bi " din adami" vardir. Bi islamda yoktur bu. Biz kendimiz yarattik " din adamimiz camideki hocadir' demeyi.
Yok oyle bisy. Gercek musluman bilincli muslumandir. Aci bi gercekki hepimiz sus olsun diye muslumanim diyoruz.

Bana göre Allah her istedigini yapmaya güc yetirir. Ayni konuyu bende merak ediyorum açıkçası.

Canim bu i§lere cok girme.dini sorgulayan kurcalayanlar hep akil sagliklarini yitirirler.kafandaki sorularin cevabini bulsan ne olcak.ólúm bi gercek.zamani kimse bilemez Rabbimden baßka.zamani degisse nolcak.sonuc ayniysa.

konu eski.
yorumdan önce tarihe bakın a dostlar

Bana göre imkansız bir şey yoktur Ol der ve olur ve kulu kaderinde olmasa bile hayırlı bir şey ister ise Allah mutlaka gerçekleştirir..

Öncelikle her şeyden önce inanç lazım bilgi lazım..

Zihninizin boş olması lazım çünkü boş bir zihin Allahın atolyesidir

Canım bütün soruların cevabı kuran mealinde açıkça yazıyor..Kesinlikle her insanın kuran mealini okuması lazım. Kafadaki bütün soruların cevabı en ince ayrıntısına kadar var..

Canim bu i§lere cok girme.dini sorgulayan kurcalayanlar hep akil sagliklarini yitirirler.kafandaki sorularin cevabini bulsan ne olcak.ólúm bi gercek.zamani kimse bilemez Rabbimden baßka.zamani degisse nolcak.sonuc ayniysa.

Onca prof onca bilim, ilim adamı var gayette sağlıklılar..Bence akıllı her insanın gerçekten dini araştırıp öğrenmesi gerek ve buda tabiki de kuranı kerimin mealinde gizli...zaten neden millet olarak cahiliz işte bu gibi araştırmaya yönlendirmek yerine, hacıdan hocadan öğrenmemiz, kulaktan dolma bir sürü yalan yanlış hadisler, herkesin işine geldiği gibi yorumlamaları falan filan...

Yüzyıllardır milletin gözünü hacı hocalar kör etmedimi..Biz biliriz dini biz ne dersek odur dediler, Millet olarak kuranı arapça okudukta hani bunun anlamı, Rabbim ne diyor ne istiyor bizden dedikmi...Hep hadislerle yürüttüler bu kervanı, hani nerde ayet dedikmi...Onlarca roman kitabı, ders kitabı okumuşuzda bir Rabbimin gönderdiği kitapta ne demiş diye hiç mi merak etmemişiz..Neyse ki gözümüz açıldı biraz da okuyoruz sanırım artık mealide...Ben meali okudukça ne kadar yanlış öğrenmişim dinimi diyorum. Her okuduğum ayette şaşırıyorum..hani bu hadisin karşılığı diyorum bulamıyorum..Neyse dini konular yasak ama son söz olarak sormayın arkadaşım dinle ilgili bişey, açın okuyun dosdoğru olan kuranı kerimi..herşeyin cevabı orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…